46

Анонимен

преди 12 години

Това с гласовите команди е такава простотия ( поне засега ) , че само *** които никога не са го ползвали и тествали могат да се вържат и кефят на подобни маркетингови новини..

45

non-zombie

преди 12 години

до всички Apple зомбясали... Siri не е разработка на тате ви Стив, разработва се от компания която ябълкатта купи, като преди това е бил разработван за Блекбери и Андроид. А самото приложение Сири е част от по голям проект за изкуствен интелект финансиран от DARPA, като системата за разпонаване на глас е базирана на ядро от безспорните лидери в този сектор Nuancemunications. Разбира се вие като примерни чеда и последователи на Стиви, няма как да знаете всичко това, понеже вашия гуру пропуска

44

до 42

преди 12 години

Даже и така да е, е по-добре отколкото да се говори с т.нар. "лекари" с титла психиатър. Твоето изказване, което потвърждава това!

43

до 23

преди 12 години

Не отворко, като намери тази система приложение в повече обасти, могат и слепита да спечелят, защото те са зависими от това какво търсят и искат нормалните хора. От десетина години вече имат възможността, но на дали 99% от хората с такива увреждания могат да си позволят да дадът 100 хиляди левове за да си направят високотехнологични домове. Междудругото тъпчо, повечето слепи също СЛУШАТ телевизия. Мале колко *** народ има тука.

42

психиатър

преди 12 години

Има страничен ефект - още повече хора ще почнат да си говорят сами... като свикнат да си говорят с телевизора, печката и хладилника вкъщи, после като излязат ще говорят и на храстите...

41

Анонимен

преди 12 години

Ех, няма по-голям разбирач от българина, бе.... То технология, то политика, то спорт, то наука, то чудо..

40

Инкогнито

преди 12 години

До 39: виж Псионите и Нютон и признай честно, когато чуеш PDA, за кой от двата типа устройство се сещаш първо (:

39

36

преди 12 години

36, И ти говориш на изуст, май:) 1. The first PDA was released in 1986 by Psion, the Organizer II2. The term PDA was first used on January 7, 1992 by Appleputer CEO John Sculley.Виж за Siri си прав. Много е яко.

38

Анонимен

преди 12 години

То и тъч скрийна го има от преди IPhone, ама феновете на Ябълката са пропуснали този факт.Просто Епъл го комбинираха с красив OS интерфейс.

37

Анонимен

преди 12 години

викаш"Я ЕЛАТЕ ПИЛЕНЦА ПРИ БАТКО" и си пускаш бат милкууу по тивиту!

36

Инкогнито

преди 12 години

До 34: Имаш предвид термина PDA, който Стив Джобс употребява за пръв път през далечната 1992 г., визирайки Apple Newton (всепризнат за първият истински PDA), така ли? :)))Колкото до Siri - да казваш, че Siri е просто speech-to-text технология говори за невежество, граничещо с безумие. Моля, осведоми се по-добре (:

35

БМБ

преди 12 години

Търся:- Тоалетна чиния с Wi-Fi;- Биде с 4G;- Мотопед "Блакан (50 куб. см.) с GPS навигация, имобилайзер и парк-троник;- Телефонен апарат "ТА" с шайба и сателитна кабелана връзка;- И ... хладилник с 3D изображение на надениците и виртиална врузка със суджука в мазето!По възможност призводство на "Круша & Co." или "ИЗОТ"

34

Анонимен

преди 12 години

Да кажеш, че всички приличат на Айфоун предполага, че си бил в криостаза последните 30г и са те размразили преди 3 месеца. Що за агресивно невежество е обсебило всички ползватели на епъл? Защо ли айфон и айпад ми приличат на старите Personal Digital Assistant? *** иновативното мислене е да преоткриеш колелото. Speech to text съществува от 50те години. Бъдете по-критични и мислете с главите си. Престъпно е да изпляскаш някаква пошлост говорейки от позицията на последна инстанция.

33

Темерут

преди 12 години

Еее, супер сега се сещам за какво бих ползвал телевизор реагиращ на гласови команди - за да го псувам :) :) :) :) :)

32

Аз

преди 12 години

Не се притесняваейте!Китайците вече са направили подобен 42" телевизор + вграден GSM модул с 20 карти на цена от $100 :)))

31

Иван

преди 12 години

То и GSM-и имаше преди Ифон-а ама сега всички са като него. Така, че не прибързвайте с *** изказвания, а изчакайте да видим за какво става дума. Епъл не са вчерашни, че да се заминават с глупости.

30

Siri е ОК

преди 12 години

Siri e готино нещо. Не го подценявайте. Не съм виждал по-добро приложение за тая работа от Siri. И само за протокола, не съм епълско зомби.

29

яверт

преди 12 години

Ако искам да превъртя каналите,ще трябва да кажа примерно 40 пъти next хахаха и после още 20 ако съм си харесал нещо на 20ти канал. Ако измислят как да не си губя дистанционно ще е по-полезно.

28

нз

преди 12 години

аре бе като седнеш да гледаш вечер ТВ и започнат рекламите, ще ти се откачи ченето - канал 1, бтв, нова, фокс, евроспорт, казах евроспорт ше те е.а у телевизора, канал нагоре, канал надолу, ай мерси...лека нощ

27

Анонимен

преди 12 години

Мдаа поредната тъпотия от ейпъл.Присъщо на марката е да предлагат безумни глупости обилно поръсени с реклама.Когато ограниченията на глуповатия им хардуер/софтуер просто не позволяват елементарни неща зомбитата обясняват че потребителя е виновен.Нали покойния чичко Джобс така беше казал когато го питали що айфона няма обхват.Щото не го държали правилно.Сега някакъв подобен ще обяснява как потребителите не могат да говорят правилно затова телевизора не ги разбира.Толкова античовешки продукти имат