27

байо от село

преди 12 години

Дано оцелее момчето.

26

Гацо Грешков

преди 12 години

Тоя пич ако се скрие и си трае малко самите либийци ще си го искат за държавен глава . Нека да видят тия шантави мекерета дето се гавриха с баща му как ще продават богатството на страната на скапаните франсета и на мериканците . У нас след настъпването на демокрацията какво стана ? Глад , мизерия и престъпност . Някой да е чел един концесионен договор за добив на злато или вода ? Всичко се крие защото ако излезне на явекосите ще ни настръхнат в държавата влизат символични такси а всичкосе изнася и попълваме чужди бюджети . По неофицялна информация от всички златни мини на територията на страната ни добивът за една година е около 800кг . Ако концесионните договори се правеха подобаващо то или 40% от златото или еквивалент в пари би трябвало да влиза в държавата но уви у нас изборите се копуват а не се печелят . Да не говорим за останалите договори които са чиста пародия и са изгодни единствено за КОНЦИСИОНЕРТ и този който е сложил подписа си . Поради липсата на контрол подписалият договорът се оказва и човек учасник и в концесията .

25

Анонимен

преди 12 години

До 25 след като не признаваш Хага ,кой съд перизнаваш

24

Анонимен

преди 12 години

"Съдът в Хага" - малък градски театър, създаден и финансиран от САЩ, направляван от САЩ и без юрисдикция да разследва престъпления на граждани на създателя си. Мястото, в което оневиняват свои хора (Хашим Тачи - търговец на чевешки органи и убиват незаконно други - Милошевич и др). Та в този "съд" говорят само обвинители, а обвиняеми и адвокати (ако им дадат да имат свой адвокат) ги цензурират. Делпонте нали писа как изнудват свидетелите да дават желани от съда показания и обявяват вина без съд!

23

ВВ

преди 12 години

22 НАЛИ ПРОЧЕТЕ,ЧЕ СПЕЦИАЛНО ОТ ЮАР СА ДОШЛИ ОХРАНИТЕЛИ ДА ГО ИЗВЕДАТ. ТОЙ Е ИМАЛ БИЗНЕС НАВСЯКЪДЕ И НАЙ-СКЪПИТЕ ИМОТИ ПО СВЕТА. ЗА 42 ГОДИНИ АЗ ШЕ ОТКРАДНА 500 МИЛИАРДА ПРИ ТАЯ БОГАТИЯ

22

ВВ

преди 12 години

А БЕ 22 НАШИТЕ ОЛИГАРСИ ПРИ ТАЯ БЕДНОТИЯ СТАНАХА МИЛИАРДЕРИ,А КАДАФИ ПРИ ТЕЗИ ОГРОМНИ БОГАТСТВА НА ЗЛАТО И ПЕТРОЛ НЯМА ДА МОЖЕ ХАХА! ТОЙ СИ Е ВЗИМАЛ КОЛКОТО СИ ПОЖЕЛАЕ.

21

Анонимен

преди 12 години

Абе 21-ви, я обясни как се крадът 200 милиарда ? Ти нещо неси добре както с математиката, така и с представата за количество, обем и банкова система..

20

ВВ

преди 12 години

ПРИ ОТКРАДНАТИ МИНИМУМ 200 МИЛИАРДА МОЖЕХА ДА СИ ЖИВЕЯТ РАЙСКИ,НО ПУСТАТА МАНИЯ ЗА ВЕЛИЧИЕ ГИ ДОВЕДЕ ДО ТУК!

19

Анонимен

преди 12 години

Хубаво са го заловили, обаче това видео и тези действия тотално сриват ценностите които се пропагандираха от новите власти подкрепяни от ЕС ....Жалко.

18

Иван

преди 12 години

Тия добре се разправиха с клана на диктатора !. Помним всички как преди Кадафито се бе обявил за "Царя на Африка" и тръбеше че до няколко години ще подчини всички Африканци и света ще се съобразява с него,беше казал че е новия Пол Пот. А преди няколко дни колко жалка бе картинката когато бършеше кръвта от лицето си а бойцит6е от ПНС го влачеха,биеха и малтретираха...Какво нещо е живота а ? Колко бързо се обръщат нещата. От Цар на Африка до влачен като животно и убит като куче.

17

Анонимен

преди 12 години

Ще го съдят, защото е правил каквото си иска и нарушавал правата на хиляди хора заради неговите пригъзици. Харчели милиони да им пеят разни певици, да летят по цял свят с бизнес джетовете и позлатени пистолети, а в Бенгази имаше епидемия от СПИН, защото в болниците нямало пари за да се спазва елементарна хигиена. И а кажеш нещо против Кадафи, айде в панделата. Живели добре - питай те ги колко добре живеят, затова го махнаха. К'во ги чака ще видим - не всички са подай *** като българите.

16

Анонимен

преди 12 години

Като скачате толкова срещу Хага имате ли представа защо именно там е международния трибунал , не правят ли връзка тъпите ви глави и с нежеланието на Холандия да ни пусне в Шенген, ако утре вземе че роди някакво откритие залинялия ви от чалга мозък няма ли да изтичате именно в Хага да го патентовате , защото там ще е най защитен , стига с тези *** коментари

15

JANA

преди 12 години

***XAGA E AMERIKANSKA PODLOGA***AMERIKANSKI CAD***BOG DA TE PASI***

14

Anonimen

преди 12 години

Само едно не ми е яно, защо като защитавате тези тирани не обръщате внимание на радостта на либииския народ , че вече ги няма , но нали сте от тези ,които издигнаха паметник на Тодор Живков и все още си пеете колко е хубаво било преди 20 години без да отчитате факта ,че тогава България беше заградена с телени мрежи ина 20 км навътре от границата имаше бариера и пускаха само с открит лист издаден от МВР в собствената ни социалистическа родина

13

Qnko

преди 12 години

Дано да се спаси човекът и да отмъсти за разпиляното си семейство, убитият си баща , 3 мата братя и 3-*** племенници ! Трябва да има справедливост на тоя свят, дано да се спаси това умно, образовано и смело момче ! Успех и късмет !

12

галактика

преди 12 години

Оставете момчето на мира - на папараци сте се превърнали! Там бил, така бил, иначе бил, едикак си и с едикого си бил.... дрън-дрън!

11

ал голям ал дебел

преди 12 години

негови бяха само тез пари , които е изхарчил !

10

Анонимен

преди 12 години

защо го съдят???защото е син на баща си???!!!Международния съд в Хага = частния съд на САЩ и други терористи!!!

9

Анонимен

преди 12 години

и ако либийският народ си мисли че ще се оправи след смъртта на Кадафи и изгонването на родата му- лъжат се . Чака ги още поголямо зло. Никой не отива в чужда страна да помага , а да ги краде. а американците не се наядоха. Завзеха света- без да правят сметка че в тези войни умират млади американски момчета.Господ ,бог или аллах да им е в помощ. Имате петрол бре простаци. Сами можехте да се оправите и златото да остане за вас.

8

h

преди 12 години

"ставало дума за 19 наемници, наети от една или няколко южоафрикански фирми, свързани със семейството на Муамар Кадафи. Те трябвало да осигурят защитата на полковника и на неговите близки."е на тия що ние им викаме бодигардове, а там - наемници ??