10

Анонимен

преди 12 години

Аз досега на Царя нищо не съм видял да са му взели а изсече сумати и гори, който бяха в натура уж.

9

Анонимен

преди 12 години

Дървената мафия в България е страшна и всичко е свързано с политици,а пък на *** като няма какво да им вземат-да им спрат социалните за 1 год,и готово!!!

8

Анонимен

преди 12 години

директно в кауша за 10 г и ще спре сечта....

7

ha ha

преди 12 години

аз си мисля, че един здрав бой по ще помогне в случая, на *** какво да му вземат, брадвата ли, ами той със зъби ще дъвче пак ще отреже дървото

6

до 5

преди 12 години

Тъкмо това се запитах и аз. :) Живея в бракониерски регион където на ден сигурно се режат стотици кубици незаконно от *** но никой не си мръдва пръста.Много ми е интересно ако ги натегнат какво ще стане? Или всичко е просто на хартия?

5

??????

преди 12 години

Какво ще вземат от бай ***?

4

Анонимен

преди 12 години

На гол асан като го хванат. Да му спрат социалните помощи и да му изгорят каруцата, а коня в екарисаж. Чаветата на зелено училище където всеки ден да садят дървета поне от сутрин до обед.

3

Анонимен

преди 12 години

На гол Асан ще му вземат само чаветата, за да ги настанят в социален дом, та да ги хранят за наша сметка. Виж, от онези, които покровителстват незаконната сеч, сигурно има какво да се вземе - все скъпи и маркови вещи, като почнеш от луксозните долни *** и стигнеш до яхтите и мерцедесите. Има хора, които печелят много от всичко това, а *** са само низови изпълнители,които взимат жълти стотинки за "труда" си и секат по нещо и за огрев на бордеите си.

2

недоволен

преди 12 години

А на *** какво ще вземеш, сигорно колибата с 11 чавета. Какви са тия санкции...като тези, ще ли да глубяват родителите ако оставят малките си децата до 8 г. без надзор и глобата е доста голяма, а познайте кои деца са безнадзор.

1

Анонимен

преди 12 години

Ми тя гората я няма вече кво ше земете....Аве съд и затвор нема ли...понеже се вижда, че не се спират...ама те са от иелентуратЪТ и не мое се вкарват по затворите....пък като им земете каруците сигурно им ги връщате понеже нема кво да прайте с тях....Само иелектуратът така реже дърветата на метър височина над земътъ...Оправия нема...и нема да има