215

dan

преди 12 години

вратата се отваря още малко трябва за да сме сигурни че Европа ще дойде у нас

214

Анонимен

преди 12 години

Аз не искам ДПС да ме управлява !!!!

213

ясен

преди 12 години

Вижте това в youtubeРосен Плевнелиев: Помощ, не искам да съм президент

212

Анонимен

преди 12 години

PODOBRE KALFIN

211

Пешо

преди 12 години

Няма такова животно по-малко по-голямо зло и двете партии се управляват с пари крадени от БКП и зад двете стои мафията и престъпноста!С този начин на гласуване се докарахме до това дередже да нямаме политици а мафиотски наместници!Незнам кога ще ви озреят тиквите да ги проумеете тези неща?Гласуването не е като да заложиш на еврофутбол това е сериозно нещо!

210

gete

преди 12 години

Тиквата организира всичко - да няма честни избори и да се фалшифицират маса бюлетини. Не съм за Калфин, но ще се радвам ако натрие фасона на хамстерите (мухльото Плевнелиев и смотананта Попова). А и ако има касация на софийските избори даскалицата Фандъкова ще е аут.

209

статист

преди 12 години

не трябва властта да се остави само в един човек /имам впредвид бб/:-НС ясно е с мнозинство на герб/няма лошо спечелиха си изборите/-праветелство също на герб/също спечелиха,няма претенции/-президенство,дори да са с болшенство,не трябва да се даде на герб и това е РЕДНО защото трябва да има ВЪЗМОЖНОСТ ЗА НАЛИЧИЕТО НА КОРЕКТИВ,в противен случай ЖАЛНА НИ МАЙКА!Аз живях достатъчно дълго в такава ситуация/до 1989год./ и не желая да живея отново в диктатура!!

208

ясен

преди 12 години

и двамата кандидати не са зли. аз няма да ги притиглям кой ит кого е по-малко зъл. Ще грасувам за този на когото му се става президент. За Калфин.

207

Анонимен

преди 12 години

ЗА Калфин в Неделя! Не искам вече мутри, мафия и беззаконие! Искам предсрочни избори!

206

ясен

преди 12 години

по-малкото зло е Калфин. Не може да казва Р.

205

АНОНИМЕН

преди 12 години

Преди ни управвляваше висшата номенклатура на БКП, която поназнайваше по нещо, а сега дойдоха пазачите и шофьорите им, които са още по-гадни. За когото и да гласуваш, трябва бюлетината да се лови с медицинска ръкавица.

204

пуф

преди 12 години

Милиционерщината наистина е по-голямото зло, затова протестен вот срещу герб от мен !

203

Анонимен

преди 12 години

ДЕМОКРАЦИЯ по ГЕРБерски: "Нека за първи път в историята изберем президент без гласовете на Доган", призова Росен Плевнелиев, кандидатът за президент от ГЕРБ..., но *** ГЛАСОВЕ може

202

Анонимен

преди 12 години

Опасенията на БСП, че било лошо властта да се концентрира в едни ръце са ЧИСТО ЛИЦЕМЕРИЕ ! Показателни са резултатите от досегашната работа на Президента, Прокуратурата и Съдебната власт, които са в ръцете на БСП. Свидетели сме на това, как те фактически възпрепятстват борбата с организираната престъпност и саботират опитите за реформиране

201

Хайде

преди 12 години

Хайде в неделя задружно да отсвирим червените сценаристи на мафиотския български преход и техните обръчи от фирми около Доган !

200

Лично обръщение

преди 12 години

Защо е национален дълг трезвомислещите и всички десноцентристки (сини, жълти и т.н.) избиратели да гласуваме за кандидатите на ГЕРБ ? Защото това е единствената понастоящем политическа сила на ЕНП у нас, облечена с доверието и масовата подкрепа на народа. Друг е въпросът, че ГЕРБ не разполага с най-подготвен управленски потенциал, че изпълнява указанията на ЕНП и Брюксел често с аматьори, с лакътушения и изцепки и с недостатъчно системна и стройна реформаторска политика. Важното е, че посоката е

199

Palachinkata se obru

преди 12 години

Suglasen sun, che ot dvete triabva da izberem po-malkata.Kalfin ne mi haresva, hluzgav, bez pozicia, znaesht kak se oceliava iz debrite na diplomaciata i administraciata. Plevneliev e bezglasna bukva, kakvoto kaje Velikia *** Borisov, tva shte bude. I zapochva ednolichnia rejim.Koito ne im haresva shte mu krojat shapka.Celata vlast shte e u teh.No da gledat kak arestuvaha Kadafi i da znaiat, che palachinkata se obrushta i ne sle 30 godini. Kakto e kazal naroda, s tehnite kamuni po tehnite gl

198

Maraba

преди 12 години

Тюрлю гювеч!Квото има в къщата го сготвяш и....квото излезе.Като нашта държава

197

Анонимен

преди 12 години

И КОЕ Е ТО, ЧЕ НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА :))) ???

196

Анонимен

преди 12 години

Е'ати ДС-арската пропаганда от тоя Е.Георгиевич!?Червен *** ***!