20

Анонимен

преди 12 години

19добавен от: darcas_real ..... а,твойте приятели от БКП / БСП какво построиха , другарю ???

19

darcas_real

преди 12 години

Герб така строи, че децата ни няма да видят какво се е построило, защото всичко ще се разпадне след 10 години.

18

ББ

преди 12 години

Не го слушайте този объркал се се. При предишното правителство нищо не се строило - аз почнах преди 2 години всичко от гола поляна, ни мостове имаше, ни магистрали - а сега навсякъде където погледнете - само инфраструктура!

17

Анонимен

преди 12 години

До финансиста; А бе ти си толкова финансист,колкото аз съм бейзболист.

16

Анонимен

преди 12 години

Много сте нагли *** тук.Има чичко Гугъл, кликнете и намерете уикипедията за договора за моста там и ще разберете кой какво е подписвал.

15

Anonimen

преди 12 години

Uvajaemi laeshti! Koi e vzel reshenieto za praveneto promeni? Mai ne e GERB a? Glupaci! Ne znam shto za sebeuvajenie imat horata, koito si izkarvat hlqba s pisane po forumi! I s prostitutki ne moga da vi sravnq!

14

еутрален

преди 12 години

Ало "обективния" - твърде сляпо гледаш и говориш на изуст по дефектни стихове на БСП

13

Сладкар

преди 12 години

Добре че е по-солен... Не знаете колко щеше да е ако беше по-сладък...

12

Обективен

преди 12 години

То целия мост едва ли струва и 27 милиона евро, но ако не се краде, а при ГЕРБ се краде ударно.

11

Def

преди 12 години

22 години всички мрънкат че нищо не се строи в Бг , а само се руши и закрива. Сега като се строи пак сте недоволни. *** замислете се малко бе хора. Сигурно не ви се е случвало за една нищо и никаква баня да ви дойде майстор , да направите една сметка а накрая да ви вземе малко повече, защото има някой непредвиден разход, та какво остава за такова сложно съоражение. Айде стига негативизъм

10

От САЩ

преди 12 години

Дааа..., "комисионните" са се повишили очевидно. И това няма да е последното поскъпване. Тези предизборни кампании с купуването на гласове искат значителни средства все пак.

9

Анонимен

преди 12 години

тоя мост ще се строи поне още 2 години , по думи на мои познати работещи на него, а не както ни лъжат по тв че 2012 ще е готов . Министъра вече е спрял изграждането на булеварда , уж че времето се влошавало.... всъщност това е предупреждение за видинчани да внимават за кого да гласуват в неделя на балотажа.... еми то за кого да гласуваме бе за герберския депутат Тошев , който е провалил се в кметските избори през 2003 кандидат на БСП или за сегашния никому неизвестен кандидат на БСП... избор ли

8

Фен от Село

преди 12 години

до 5 добавен от: мечо пух Всичките като Фидоошу от клечки станаха свинье!Ако сметнем пазарните цени на стомана и бетон с 27 милиона евра може да се построят египетските пирамиди от двете страни на моста))))))))))

7

ххх

преди 12 години

Колкото по-дълго толкова повече ще могат да откраднат ГЕРБ-ерите

6

Н. Семов

преди 12 години

Този мост се строи от както се помня :( Някой има ли идея кога реално ще бъде пуснат?

5

мечо пух

преди 12 години

Бабуин, стига сте крали!Дойдохте на власт бедни и гладни и сега докато ви охраним всичките гербери нацията ще изчезне.

4

Инкогнито

преди 12 години

До 1: По силата на кой закон коментираш ти? Това не е ли нарушение?!А бензинът му до Видин си платил, за да провери докъде е стигнал строежът на Дунав мост 2, сещаш ли се?

3

777

преди 12 години

Всеки проект на предишното правителство се оскъпява от ГЕРБ защото не са включени ГЕРБ-ерските комисионни.Гарантирано от ГЕРБ!Грешка... Гарантирано ЗА ГЕРБ!!!Проектите на сегашното правителство не се оскъпяват защото тук комисионните им вече са включени в общата стойност.

2

Финансист

преди 12 години

Ей, вижте сега, за това, че изхарачиха резерва за магистрали, пак предишното правителство ще им е виновно. То бива наглост, ама такава не бива

1

Гласуващ

преди 12 години

Действащ министър по силата на кой закон агитира за кандидат за кмет?! Това не е ли нарушение?! Бензинът му до Видин го плащаме ние , данъкоплатците, а не герберите