10

Анонимен

преди 12 години

Русуфилистиците само за трета световна си мечтаете. Не ви идва до акъла че Китайците и Руснаците не са толкова глупави и толкова луди че да започнат ядрена война заради откачения шизофреник ахмединаджад.

9

едмон рустан

преди 12 години

ЧЕ ЩЕ СИ ХОДЯТ Я . ТО НИЩО НЕ ОСТАНА ОТ ТАЗИ ДЪРЖАВА А И СА КАНЕНИ ,ЛИБИЯ ДА ОПОСКАТ.ТАМ ИМА МНОГО ЗА ГРАБЕНЕ ОЩЕ. И СЛЕД ТОВА-СИГУРНО СИРИЯ. И НЕ ДАЙ СИ БОЖЕ БАСТИСАТ И ИРАН ........ ТОВА ЩЕ СИ Е ТРЕТАТА И ПОСЛЕДНА ВОЙНА НА ЧОВЕЧЕСТВОТО. ТО СИ Е ПРЕДСКАЗАНО-ОТ КЪДЕТО Е ЗАПОЧНАЛ-ТАМ ЩЕ ЗАВЪРШИ.КРЪГЪТ ЩЕ СЕ ЗАТВОРИ И КАКВО СЛЕДВА- НОВ КРЪГ ИЛИ НАПРАВО НОВ СВЯТ И НОВ ЖИВОТ НА ЗЕМЯТА. ТОВА Е БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА.

8

Анонимен

преди 12 години

Много малко, само 15 - всички близо да петролните кладенци.

7

Анонимен

преди 12 години

Америка се бие винаги с многобройно по-слаб противник. Големи юнаци са няма що. Като *** тълпа срещу български пенсионер.

6

Фен от Село

преди 12 години

Около 39 000 военнослужещи и над 38 500 американци50/50 военни и служители на петролни компании или какви са цивилните там ?

5

ринго

преди 12 години

...като гъсеници са опасват де що има и се изнасят.Най неграмотните и без шанс в живота американци се записват в армията и убиват за жълти стотинки из целият свят там където са интересите на еврейската пасмина за присвояване и ограбване.Държава терорист няма по гадна държава след втората световна война.Низ от военни престъпления използване на ядрено оръжие срещу мирни градове разсипване на целият свят с мръсни комбинации и военни интервенции.Бог ще ги накаже....

4

$

преди 12 години

Сигурно ще ни назначат за пазачи. Явно ще има нови мисии за нашата войска.

3

Анонимен

преди 12 години

разсипаха хубавата държава исега си отиват , товаса наи мръсната нация

2

Дедовия

преди 12 години

Добра работа свършиха - като кучето на нивата! Сега могат да си ходят. Как каза кенийчето - с високо вдигната глава! Хаахахаха! Оставят след себе си демокрация, спокойствие и просперитет....

1

Даола

преди 12 години

Американците сега ще пренесат базите в Либия - всичко е точно.