53

КАРАКОЛЬО

преди 12 години

Дори и да има нови избори резултата от организацията на провеждане на изборите няма да е по различен.Всичко до което са се докосноли от ГЕРБ е само провал и батаци.Какъвто им е Изборния кодекс такива им бяха и изборите.Щом не ме водят на адреса и не ми дават да гласувам за отседналост, защо тогава ми взимат и такса смет след като не живея на адреса и отсъствам. Да данъка си го плащам за имота, но такса смет не се консумира като услуга.ГЕРБ Е СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ.До неделя - 30 октомври...

52

марин

преди 12 години

Имаше един роман със зъглавие-Последната въздишка на умрелия.Ще касират изборите-добре! Ще се похарчат пари , много пари напразно, но тях какво ги интересува. Те окрадоха държавата през последните 20 години и нямат нужда от пари. Да му мисли обикновенния човек.Те кога ли са мислили за друг , освен за собственото си благополучие.Тези хора са бедствие за тази страна.

51

Анонимен

преди 12 години

*** коментари, предполагам от червените платени драскачи искащи да откажат нормалните хора да гласуват. Не се подлъгвайте и не оставяйте нещата в ръцете на Доган и неговите избиратели.Поздрави

50

a4o

преди 12 години

Ще плачите за тройната коалиция ама ,няма Бойко ви залъгва като 16 годишни девойки.Всеки иска да се върне възхода на Бг от времето на "3-главата ламя" ама не си го признава.Това правителство се крепи още с излишака на Станишев и всяка додина трупа по 1,5 милярда пасив.

49

ФАШИСТ

преди 12 години

тъпо та вдлъбнато! СЪД и НАКАЗАНИЕ ЗА БЕЗОТГОВОРНИТЕ ЧИНОВНИЦИ - *** БЮДЖЕТНИ СЛАНИНИ !!!

48

ko40 von Selo

преди 12 години

naroda na murshite.

47

Милена

преди 12 години

Изключително глупави коментари-преброяването било нагласени. По секции гласовете се броят от комисия, съставена от поне 7 души, членуващи в различни партии. Най-големия проблем на тези избори беше, че в СИК се записваха хора 27-ми набор, които бяха почти неадекватни и каталясаха още в 15.00 ч. и изобщо не бяха от полза-затова и в протоколите имаше технически глупави грешки-това забави ОИК. ПП ГЕРБ поне си беше осигурила само млади и способни хора.

46

Анонимен

преди 12 години

Явно ДПС си прави каквото си иска в смесените райони.

45

Анонимен

преди 12 години

Нали БСП щеше да брои паралелно бюлетините,защо не каже сега какви са "истинските" резултати или не им отърва и затова искат касиране - ловят риба в мътна вода,*** Бойко трябваше да ги нахендри на избори 3/1 и тогава щях да се кефя много на големите специалисти от школата на АОНСУ

44

Жик-Так до 44

преди 12 години

Скиците са на Бойко. Той е Почетния Художник :)

43

Анонимен

преди 12 години

Бай Боко прави избори. Да можеше да ни види Алеко.

42

Анонимен

преди 12 години

Да не излязат отнякъде и скици на ЦЦ?

41

аз

преди 12 години

електронното издание на вестник дневник (dnevnik.bg) и оттам "секция 59" , говорете ми за "демократични" избори после !

40

Жеко

преди 12 години

Братя, аз, заедно с всички мои близки, приятели, колеги и съседи, гласувахме за г-жа Кунева. Но нашият вот беше подменен. Милиционерската наглост няма край, братя! Затова ние решихме да не гласуваме повече на тези така наречени "избори". Все едно, никой няма да брои бюлетини, а направо ще обявят нагласените резултати. А платените писачи, като *** Бареков, например, ще се пенявят за "новия успех на българската демокрация". Не, благодаря! Братя, като не искате Царя, на ви пъдаря!!!

39

муспи

преди 12 години

Абсолютно без значение е какво правят по секциите, защото върховното командване обявява резултатите без въобще да се интересува от бюлетините. Но дяволъците на ниско ниво създават този климат на демокрацията в който сме яхнати.

38

Жеко Раданов

преди 12 години

Във форумите има само "платени драскачи", едните срещу Плевнелиев, другите срещу Калфин, Доган или други там лай,лай ***......Не манипулирайте хората!!! И Плевнелиев и Калфин и Доган са от един Цирк. Това са крадците!!!Скъпи братя и сестри.....Всички са едно цяло! Герб е "клонинг" на БСП и ДПС и НДСВ! Стана ясно че всичко е МАФИЯ!!! Гласуваш за Бойко, получаваш Костов, Станишев, Доган, Царя! Получаваш един октопод!

37

Жеко Раданов

преди 12 години

Стана ясно че всичко е МАФИЯ!!! СЕГА РАЗБИРАТЕ ЛИ ЗАЩО ИЗБОРИТЕ НЕ СА ЗАБРАНЕНИ, ЗАЩОТО СА НАПЪЛНО ИЗЛИШНИ..... Имат си формула как да манипулират изборите - "не е важно кой гласува и за какво гласува, а кой брои гласовете".В България НЕ Е ВАЖНО, кой за кого гласува! ВАЖНОТО е кой брои гласовете!!! С гласуване нищо не може да се промени!Това с гласуването си е просто един Цирк. На тълпата са и нужни кебапчета и зрелища и управляващите ни бандити са достатъчно толератни да не ни лишават от това. А резултатите от гласуването, ние вече си ги знаем. От 20 години не се променят и няма да се променят, докато не се събудим! Гласуването си е преливане от пусто в празно и губене на енергия и време! Когото ни наложат техните медии, той ще е новият президент!!! Да не забравяме че 99% от медиите са тяхна собственост с изключение на Скат! Конграчулейшън(както казва Борисов)....."Първокласна порода стадо".....качествен материал, породата е супер! Конграчулейшън на всички с новият американски президент Плевнелиев!Нали ви казах Плевнелиев.......това си е МАФИЯТА !!! Стана ясно че всичко е МАФИЯ!!! Гласуваш за Бойко, получаваш Костов,Станишев,Доган,Царя!

36

Ама на вас ви трябва

преди 12 години

Силна ръка, която да ви плеска по *** дет викате до небесата.Не били честни изборите! Че то при Станишев честни ле бяха, а? Нееее!!А сега сте се разпасали разни червени *** и дигате врява.Аз предлагам да възкресим СКРАВЕНА и що е червен таммммммммм.Бе Цецо, настъпи ги тез комуня бре. кво те е страх? Всички зад телените мрежи, ааааа.

35

Анонимен

преди 12 години

Фалшива демокрация - Фалшиви избори

34

Анонимен

преди 12 години

оставила ги е някоя бременна женица