152

зомби

преди 12 години

гласувайте за помака плевнеЛИИИИ -ТИПИЧНО ТУРСКО ОКОНЧАНИЕ И РОСЕН- ПОМАЦИТЕ НЕ СЕ КРЪЩАВАТ НА СВЕТИИ.Чудно ми е как хората го харесват- като не се е захилил има доста злобно изражение.

151

Анонимен

преди 12 години

Ама само 53 ли? Ега ти некадърниците, не можете даже 70% да ги докарате. И това не можете.

150

Анонимен

преди 12 години

Честито! След като минат и изборите на втори тур и Росен спечели е добре да се разгледа законността на сараите. След задълбочена едногодишна проверка да се установи че има друга незаконна постройка след барбекюто - една пейка. Пред всички медии на Гергов и Пеевски да се организира пряко предаване на бутането на сградата - монолитна пейка с най-голямата фадрома. Преди това пейката да се взриви частично за улеснение на работата :-)

149

Анонимен

преди 12 години

Гласувайте за Плевнелиев и ние ще преуспеем!

148

Анонимен

преди 12 години

Голем....фандък....Ай, сиктир!

147

rumen221

преди 12 години

ЕДИН МИЛИОН МЪРТВИ ДУШИ СПЕЧЕЛИХА ИЗБОРИТЕили КАК СЕ ЛОВИ РИБА В МЪТНА ВОДА- Над 80% от секционните протоколи от изборите в столицата се нуждаят от корекция. Това съобщи председателят на ОИК-София Марина БелчеваНо според изборния закон - за да се промени дори една цифра в протоколите ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕБРОЯТ ОТНОВО БЮЛЕТИНИТЕ Значи НАД 80% от протоколите САМО се ПРЕНАПИСВАТ по ПРАВИЛНИЯ начин А чувалите с бюлетините ли, от тях нищо не зависи, макар, че за по-сигурно и те се подменят, от депутати сервитьорки- И това става в СОФИЯ, ДЕТО ВСИЧКО СЕ ВИЖДА, А ПРЕДСТАВЕТЕ СИ КАК е в тъмната провинция - ПРОТОКОЛИТЕ ОТ ИЗБОРИТЕ СА ФАЛШИВИ, а резултатите от неправилните протоколи се попрвят Накрая ЦИК, по електронен път, С ЕДИНЯ МИЛИОН МЪРТВИ ДУШИ ПРАВИ ИЗБОРИТЕ Ето заради тези мъртви души 1 месец преди изборите БЯХА ИЗВЕСТНИ ОКОНЧАТЕЛНИТЕ РЕЗУЛТАТИ С ТОЧНОСТ ДО 1 ГЛАС!!! - Потвърди се правилото, НЕ Е ВАЖНО КАК СЕ ГЛАСУВА ВАЖНОТО Е КАК ЩЕ СЕ БРОЯТ БЮЛЕТИНИТЕ И ПРЕНАПИСВАТ ПРОТОКОЛИТЕ!!!- В същност най-важното е - КАКВО ПИЛЕНЦЕ ЩЕ ИЗЛЕЗЕ ОТ КОМПА НА ЦИК (с единя милион мъртви души)!!!ЗАТОВА ТРЯБВА ДА ГЛАСУВМЕ САМО ПО ДАНЪЧЕН АДРЕС от последната година, ЗАЩОТО МЪРТВИ ДАНЪКОПЛАТЦИ НЯМА!!!

146

Пишпунта

преди 12 години

Бата Мата!

145

ашкулшун

преди 12 години

браво, данче! браво, ФАНДЪКова! честит втори мандат като марионетка на бате. са и росенчо ще си постави за президентче и всичко ще е супер у БГ-то, ама за вас, не за нас еУекторату

144

софиянец

преди 12 години

141, мисля, че ви разбирам и съчувствам. За комуниста - сегашен ваш кмет, няма какво да говорим, а като знам какви *** са персоналът в аптекита на Марешки, случаят е ясен. Трябва, обаче, да кажем, че Фандъкова в същност много малко неща е направила за София. Истината е, че предишните софийски кметове бяха такива негодници, включително районните, че на тоя фон и малкото, понаправено при нейното кметуване, изглежда нещо. Освен това, както знаете, София се напълни с пришълци отвсякъде - ГЕРБ.

143

До 134

преди 12 години

***- със ШОРТЕТА- ритат топка със свободната си от филия мас ръка.....Успех за Боко хандбалиста- баш *** на пожарната!

142

Дедо Джими

преди 12 години

Бе кви избори, кви 5 лева? Докато бандата е на власт /не са сваляни от 1944/ - ще сме прекарани отвсякъде. Целият цирк е под техен хонтрол. Турането е в два тура! Задръж така! :р

141

до 132

преди 12 години

Приятелю, много се подмазваш. Не е чудно , познавам те като шушумига. Кой те уреди на тази длъжност ? Волфа нали ? Аман от слагачи.А жилището ти в Лозенец сигурно е от татко ти , дългогодишния директор на Руската гимназия.Както и връзките с Волф.

140

Демон

преди 12 години

Как спечели ГЕРБ?1. Стотици хиляди български граждани не можаха да упражнят правото си на глас, заради неуредици в изборните секции.2. Фалшифицирани протоколи на СИК.3. 300 000 недействителни бюлетини.4. Поне 300 000 купени гласа от ***.5. Полицейско насилие над бедни българи, *** и турци, за да гласуват за ГЕРБ.Демокрацията в България е в опасност. Една мутренско-олигархично-тоталитарна тиква ни управлява. Да спасим България сега!!!

139

Анонимен

преди 12 години

Нина и Катерина са *** селски гайди, дошли в София ог горно нанадалнище!

138

пловдивчанин

преди 12 години

Да им е честита на простите софиянци барманката с руска филология !!!!Ха ха ха хаааааааааааааа

137

ДО 139 и 149:

преди 12 години

От Варна съм и с удоволствие предлагам замяна с нашия кмет/който и *** да е/, с вашата кметица. Софиянци, трябва да се радвате,че имате най-кадърния кмет в България,стига сте гледали от коя партия е, а какво е свършила. Елате във Варна и ще разберете за какво става дума. Поставени сме пред дилемата - коя от двете мутри е по-малката мутра.

136

Д-р Лекува герболеза

преди 12 години

Защо ми се струва, че Нина и Катерина са един и същи човек?Абе горболетки успокойте се, скоро ще се касират изборите и тогава ще се види кой печели кой не! Преди под строй гласуваха БСП кадрите сега това е модата на кадрите на герб, защо ми се струва че нещата нещо не са както трябва?

135

ДА !!!!!

преди 12 години

АКО НЕ БЕШЕ АКЦИЯ "БРЕМЕННАТА" ДАЛИ ТОЛКОВА ЩЕШЕ ДА Е РЕЗУЛТАТА - НЕ СМЯТАМ ЧЕ Е НАЙ ДОБРИЯ КМЕТ ДО СЕГА И НЕ СМЯТАМ ЧЕ ТЯ ТРЯБВА ДА Е КМЕТ - ВСИЧКО Е ИГРА И ТО НЕЧЕСТНА

134

Катерина

преди 12 години

След този успешен мандат - естествено, че ще я подкрепим отново, защото знаем,че ще продължава да работи за благото на София!

133

Нина

преди 12 години

Фандъкова е един от най- добрите кметове, които някога сме имали. Радвам се, че пак спечели!