249

коко

преди 12 години

Дамм Лепа Брена пее на печелившата партия

248

ив

преди 12 години

Не е сгрешила на кого да пее

247

Анонимен

преди 12 години

Певица като Лепа Брена няма да предаде името си, за да пее на една предизборна кампания, а ще пее на печелившата!

246

марин

преди 12 години

Не разбирам какво толкова се е случило.Не познавам песните на Лепа Брена и те не са мой приоритет, но такава дандания за нищо , не разбирам. Жената е възпитана, била е поканена от Премиера и е казала добри думи за него.Напълно нормално. Тя беше и при Слави , но него не го е определила , като "феноменален", защо ли? Едно е вярно, тази жена разбира от мъже и не се страхува да покаже уважение.Това ли ви дразни? Слави пее и другарува със Софи Маринова , но това не се обсъжда и коментира, нали той се

245

Конец

преди 12 години

А а ха ха ха ха ха ха ха и хо хо хо хо хо А познайте на кой се пее на ушенце .... има само една такава така да се нарече група от хора, които са с огромни комплекси и се подвизават в определена така да се нарече социална сфера на действие...Навсякъде по света са точно определени хораМутритеДържавата ни официално се признава за мутренска

244

Иван

преди 12 години

Чалгата вече официално влезе в Министерски съвет под сервилните ръкопляскания на платените журналисти! Очакваме я и в Президентството!

243

7

преди 12 години

ИСТИНСКИТЕ БЪЛГАРИ СЕ СПАСЯВАТ НАВЪНКА, А ТУКА ДАОСТАВАТ МУТРИТЕ,ЧАЛГАРИТЕ И ***...ЩЕ ВИ ОСТАВИМ ДА СИ ЖИВЕЕТЕ В МУТРЕНСКА ГЕРБЕРСКА ДЪРЖАВА ПЪЛНА С *** И СИ ГИ ГЛЕДАЙТЕ КОЛКОТО ИСКАЙТЕ..........

242

хахаха

преди 12 години

Скоро българите ще запеят друга песен,като видян асфалтовата бюджетна пица на император Бока 1....честита да ви е!!!

241

предложение

преди 12 години

Щом толкова си го харесва ,Лепа Брена да си го вземе в Сърбия.

240

Анонимен

преди 12 години

Във фоайето беше интервюто, а на журналистически въпрос тя отговаря,че му е пяла песента "Йовано....."

239

Анонимен

преди 12 години

така е като гледаш отстрани!

238

Кутева

преди 12 години

Страхотно стихче, много си бил талантлив! Сега само изчакай Оня да свърши и да извади туй, що е в устата ти и го издекламирай.

237

Анонимен

преди 12 години

Лепа Брена не е чалгаджийка, тя пее съвсем друг стил. Не се изказвайте тъпашки, пуснете си някой неин клип в Ютюб. Например "Jugoslovenka"

236

DA PITAM

преди 12 години

A VIGENIN NA U6ENCE STANI6EVO------MRADNI PONE MALKO BE BASTUN

235

Морски

преди 12 години

Не вярвах, че Днес.бг може да падне толкова ниско, под нивото на долнопробен жълт вестник, но гледайки заглавието виждам че могат още по-ниско. Гледах репортажа - ясно се вижда че Лепа Брена пее пред микрофон, разположен във фоаето/коридор на МС, пред асансьора. Следващия път напишете, че е пяла на микрофона на Бойко - хем ще е вярно, хем и перверзно-двусмислено.

234

Кутева

преди 12 години

Creativemons исках да кажа

233

Кутева

преди 12 години

Анонимнико ***, последните 7 поста дето си пействал през 3 минути и ги има под всяка статия вече са банални. Знаеш ли какво е Creativemons, тикво зелена гербаджийска и кой го отмени тихомълком? Кой защити българската история пред македонците? Надъхваш *** като теб; всеки с глава на раменете си ще гласува за Калфин. И да стане Плевнята президент, няма да е защото народа го е избрал. Циркаджии жалки!

232

Анонимен

преди 12 години

Кутевците са заспали много рано тая вечер или пък имат партийно събрание и другаря Кутев ги учи на демагогия.

231

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ начело с ББ само за 2 г. управление промени България така, че тя стана желана дестинация както за инвестиции, така и за туризъм, а пък преди седмица у нас дойдоха да снимат световно известните екшън звезди - Чък Норис, Шварценегер, Долф Лунгрен, Силвестър Сталоун, Джейсън Стейтман, Брус Уйлис, а сега и Вин Дизел идва в България. Това нямаше как да се случи преди, когато България имаше лошия имидж на криминална страна с убийства посред ден, магистрални грабежи, отвличания, рекет и изнудвания! Тогава Тройно Крадливата коалиция, начело със Станишко беше изолирана от света, никой не идваше тук, освен да разследва поредната далавера с европейски пари и се сблъскваше със желязната преграда, изградена от червените съдии на Гоце агента от ДС, поставени от него на високи постове, те пускаха условно не само финансовите престъпници, но и убийци и всякакви мошеници и криминални типове и отгоре на всичко нагло заявяваха че са независим съд и не търпят никакви критики! Не случайно европейските наблюдатели пишеха лоши доклади за БГ и накрая ни спреха парите по всички европейски програми. Цялата тая мрачна действителност се промени след 2 г. управление на ГЕРБ това са фактите, а плюнките на някакви си анонимници, даже и Станишко е един анонимник за Европа, никой не искаше нито да го чува, нито да го вижда, даже и на снимка.

230

Анонимен

преди 12 години

Бездушен, без политически профил и послания, Калфин е компромисен политически хибрид между Станишев и Първанов, който показва, че БСП не се интересува от изборния резултат, а само от запазването на вътрешнопартийното статукво. Калфин е най-удобният за олигарсите продължител на инертното и безплодно за българския народ управление на уж социалния президент" мултимилионер, а според някой и милиардер агента от ДС Гоце