32

vidin

преди 12 години

там от години около 10 години се прехвърлят цигари,кокайн и оръжие и никой не го взема това при сърце...мисля че доста граничари са замесени там!!!

31

xaxa

преди 12 години

"Единият от патроните е рикоширал в дърво и е ранил беглеца, съобщават от МВР. Човекът е получил рана в долната част на ухото."hahaha mnogo filmi sa gledali mai nqkoi, golemi fantastiki :DP.S. komentara na N28 me razbi, mnogo se smqh :D :D :D

30

ПЛЕВНЕЛИЕВ

преди 12 години

В кашоните не е имало цигари, а изборни бюлетини от секциите в Сърбия! Там са гласували хиляди припознали се българи. Раненият е оторизиран от Цик бързо да пренесе бюлетините и да ги достави в столичната зала " Универсиада".

29

Анонимен

преди 12 години

направили му дупка за обеца

28

Ime

преди 12 години

"заловиха мъж с 11 мастербокса контрабандни цигари""Общото количество на задържаните цигари е около 11 мастербокса"А аз мога ли да ви го тура в ***, ама не баш в него, ами около него, както се казваше в един култов стар виц.Та накрая колко са цигарите?

27

wiktor

преди 12 години

Цигарите са на Запалката. След като му секнаха сухопътната контрабанда се е пробвал по вода хаха. Цецо да не е вчерашен :) Евала

26

Анонимен

преди 12 години

Ех това дърво да се уцели точно там-ей това е доста трудно да ъцелиш дървото така че от него да раниш беглеца?А пък ми е смешно,тези хора са искали да изкарат някой лев,те разпродадоха Българтабак и ограбиха България с милиарди а се хванали за тези хорица даже стрелят по тях,ами ние какво да направим срещу тези които се подиграват с нас като народ?

25

Мартин

преди 12 години

Тия ни взеха за канарчета, защо си мислят че сме толкова *** колкото МВР?

24

Анонимен

преди 12 години

Браво на туй дърво полицаите са тъпири абе излез като мъж кажи прострелях нарушител вземи си медала и толкоз.

23

Анонимен

преди 12 години

Уау, големи престъпници са били, сигурно са ощетили държавата със стотици левове от пладнешката кражба, която се нарича "акциз". В това време дебелаци като Иван Костов, Бойко Борисов, т.нар. "Цар" и другите ком./соц. *** пресмятат и броят 9 и 10 цифрени числа в евро и 7 - 8 цифрените си годишни лихви и комисионни за ограбването на България.А на Симеон, ако баща му го види ще се обърне в гроба!

22

STARBUCKS-USA

преди 12 години

За малко човека да си иде ,като Кадафито ,при кръстосан огън :)) Ухото му е спасило главата :))

21

Анонимен

преди 12 години

XAXAXA.....TIA DARVETA ZEXA DA RASTAT PO VAZDOXA..........

20

Генича

преди 12 години

Има нещо гнило тука , за да ни замажат очите хахаха , смешно е !

19

123

преди 12 години

Срещат се двама:-Къде си тръгнал?-На рожден ден на тъщата.-Какво ще и подариш?-Обици-А тая пушка за какво ти е?-Ами да и пробия ушите

18

Анонимен

преди 12 години

Стоп патроните представляват десетина съчми............и как точно рикушираха???*** лъжливите нагли милиционери.Но в Цецоландия е ТАКА.

17

яне янев

преди 12 години

Волен президент ако не Ебазер Ебазер

16

Анонимен

преди 12 години

"Единият от патроните е рикоширал в дърво и е ранил беглеца, "Хахахаха ... ако е вярно, тая дървесина за танкова броня може да се използва. Мицифайките поне малко мозъчен напън биха могли да си дадат!

15

LoL

преди 12 години

Изстрел във въздуха, който среща клон, обаче било стоп патрон (кух сърдечник демек) и странно как подобен куршум рекошира, при условие че се пръска дори при среща с тялото, камо ли с дърво... Или полицаите са били пияни, или журналистите написали статията...

14

men

преди 12 години

smqhhhh

13

НЕ Е ВИЦ , НАЛИ

преди 12 години

Отдавна не се бях смял на новина , така искрено и дълго .Гърмиш във въздуха , рикушет от храстите и контрабандиста с отрязани уши . Май по - скоро е работил самостоятелно . Софийски почерк на Мафията към шанаджиите .