50

земенчанин

преди 12 години

не мога да разбера защо хора,които не знаят за това какво става в земенска община пишат коментират...за Земен,който и да е кмет различен от досегашния ще е много по-добре...

49

Анонимен

преди 12 години

Чудя се за кого не е ясно че за бкп гласуват само ***, комунисти, пенсионери, мутри и платени ***... всички поне малко интелигентни хора никога не биха гласували за тази ***, известна с наглостта, простотията, идиотизма и склоността си към кражби...

48

ГЕРБ си печели!!!!

преди 12 години

БСПарите само си дават парите нахалост и без това ще загубят!

47

Анонимен

преди 12 години

БСП да се хваща за палците, че Доган чака да го цункат.

46

DO 46

преди 12 години

Не знам , не съм чул и видял , но в други пернишки сайтове се появиха новини че водещата партия в България е превела 250 хиляди лева на местен с беден дизайн сайт , и след това се обърна вота .

45

СТРАШНА РАБОТА

преди 12 години

ВИЖ ВЪВ ФРОГНЮЗ :БСП плаща по 30 лв. на глас за КалфинРепортери на пернишкия сайт zapernik. засякоха схема как дни преди балотажа Плевнелиев-Калфин БСП купува гласове в Перник в полза на червения кандидат за президент Ивайло Калфин и за кмет на града Росица Янакиева. Всичко е документирано със скрита камера, на която е записано как ромите получават по 30 лева, за да гласуват за Росица Янакиева и двойката Калфин-Данаилов на втория тур. Схемата е съпроводена от списък с имената на 43-*** роми, които искат гласът им да бъде купен. Съставителят на списъка, представил се с прякора Жоко, също си е продал гласа, пише изданието.Срещу 60 лева той и жена му ще гласуват за червените кандидати. Ромът е получил парите от хора, наричащи се баровците. Той обаче подозира, че в купуването на гласове има пръст и зам.-кметът на Перник Ненко Темелков. Темелков е зам.-кмет на Янакиева с ресор образование и култура и е председател на областното ръководство на БСП. От схемата става ясно още, че местните червени не играят на дребно, а направо дават по 2000 лева на тартор и искат от него сигурни 50 ромски гласа. Доверените главатари на ромските групи обаче спекулират с парите и дават само по 20 лева за глас и така прибират половината суми за себе си.По-голямата част от ромите в индустриалния град са твърд електорат на БСП и се радват на балотажа, защото ще получат още пари, за да гласуват за червените кандидати.Само за един ден тарторът на групата е платил за 70 пернишки гласа. От централата на БСП и Янакиева отричат да купуват гласове.

44

ha-ha-haaaaaaaa

преди 12 години

za drugarite vsi4ki sa prosti 6tom ne sa komunisti.za men vsi4ki koito ne sa komunisti sa 4estni hora i ne sa krali ot naroda si.

43

Анонимен

преди 12 години

A,VIE ZNAETE LI TOIA IZMEKIAR DETO SEGA STE E KMET HA ZEMEN I E GERBER PREDI BESE OT SDS OT NDSV, A PREDI 10.10.1989 BESE OTIAVLEN PARTIEN 4LEN. TAKIVA NI UPRAVLIAVAT 22 GODINI. CIRK!!!!!!!!!!!

42

До 42

преди 12 години

Рени,ти май предлагаш избори до дупка,докато спечели БСП.Е,вероятно ще предоставите някое и друго място на ДПС,имате да си връщате.Не мога да разбера защо още не си се сетила да предложиш и повторение на парламентарните избори,вероятно толкова отдалечено не помниш.

41

Рени

преди 12 години

БСП да се хване за всички общини, където вотът беше опорочен. Да започне със София.

40

АЛО

преди 12 години

такива избори / пълна лъжа/ да му е честито на народа ***/ заспал заспал ама много заспал/

39

Гоце

преди 12 години

*** реват на умряло

38

sd

преди 12 години

От централата на БСП отричат да купуват гласове.

37

alex

преди 12 години

КУПУВАТ ГЛАСОВЕ ЗА КАЛФИН В ПЕРНИК коментари/17Дават на *** по 30 лева, за да гласуват за кандидат-президента на БСП и Росица Янакиева25 октомври 2011, 15:35София, България В Перник се купуват гласове за Росица Янакиева и Ивайло Калфин, съобщи сайтът zapernik.Репортери на изданието за установили това със скрита камера. Жоко - един от играчите в схемите за купуване на гласове бе заснет да обяснява схемата за купуване на гласове в Перник. На *** се дават по 30 лв.,...

36

Ник Щайн

преди 12 години

ИЗборите са пълен цирк, станахте смешни в цела Германия с милиционерските ви номера. Срам и позор. 100 години няма да се оправите.!!!!

35

до 32

преди 12 години

Така като гледаш ,.....кой изчезва ?До "Земен" ли стигнахте ....?

34

дцсд

преди 12 години

духаите го ***, яд ви е , че баницата друг ще я яде, *** ДОЛНИ

33

Анонимен

преди 12 години

КАЛФИН ДОГАН .... ТЕЗИ БЪЛГАРИ ЛИ СА??????????

32

ЧЛЕН на БСП...

преди 12 години

"ЩЕ УВОЛНЯ ,СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ "....как звучи само !

31

Анонимен

преди 12 години

Кви сте вие бре .. гербери нещастни! *** от бивши комунисти, сини люспи и неграмотни люде. И Вие ще изчезнете, като НДСВ!