72

гурбетчия

преди 12 години

Ееее заради *** не сте били желани ?! Да ви се смеели човек или да ви съжали заради простотията която е в излишък в главите ви ?!

71

Анонимен

преди 12 години

Та тя Европа фалира..Пускат ни защото знаят че работа няма никъде...!

70

ITALIA

преди 12 години

Борисоvvvв,вземи си тая вчерашна пикла Илиана Иванова да работи за теб в България..срамуваме се от нея на запад...!.Не виждате ли че всичките западни депутати са стари кучета.Пуснал си ни една пикла която не знае полата ли да вдига или млеко да суче,правата да ни иска..Ако не беше румънеца,пак нямаше да ни пуснат...

69

до 49

преди 12 години

Защото живеем в стадо с 5-6 млн. овце и 1-2 млн. дървари. Затова е казано:На който не му изнася - на палатка.И аз мисля така да направя.

68

Анонимен

преди 12 години

DO XeXe NE ZARADI *** A ZARADI KRADLIVOTO BILGARSKO PLEME NA BANKOMATI I PROSTUTUCIYA A SIKTIR

67

Хехе

преди 12 години

Ние сме нежелани единнствено заради ***. На практика ,заедно с децата и възрастните и без малцинствата надали имаме и пет милиона. Франция е над 60 мил. ,Англия също , Италия 58 мил. , Испания - 44мил. и т.н. Ние просто сме капка в морето за тези страни. Причините които изтъкват вероятно са политически или други ,но при всички положения не са тези ,които се обявяват.

66

до 63

преди 12 години

Само дето в момента са ГЕРБ. Но като стане грешка казваме - комунистите са виновни, все още не са напуснали управлението и само правят золуми, а Бойко минава да поправи ... смЕх !!!

65

Анонимен

преди 12 години

Ако не е румънеца Траян Унгуреану, да изкара доклад, щяхме да го дух.... Не обиждайте румънците, вижте че са по-напред. Яд ме е в България за - "На гол тумбак - чифте пищови". Много разпространено в България.

64

1.bg

преди 12 години

Koi uauvito idei si ima da si gi prilaga na nego si

63

галактика

преди 12 години

Защо изобщо се разисква тема за излизане на българи навън, а не се разисква тема за РАЗВИТИЕ на родната икономика?! И Трайков го каза вчера - ще има повишение на пенсии и заплати, ако икономическите ни показатели позволят това! Не е трудно за разбиране, но никой не иска да вникне в нещо толкова разбираемо.

62

krasos

преди 12 години

до 45Ти си много заблуден !!! Допускали ни до пазара ,защото сме свалили Гоце ?! :))) Я чети малко !!! "Резолюцията бе приета в резултат на доклада на румънския евродепутат от ЕНП Траян Унгуреану, предаде БТА."Ние в нашето правителство нямаме толкова умен човек ,за да изготви такъв доклад !!! Пак ще чакаме някой друг да ни свърши работата !!! Комунистите действително трябва да изчезнат като партия ,но и тези са пълни некадърници !!!

61

до поля

преди 12 години

това което цитираш е определение за мързел айде ти си намери удачно място в тая държава на което ще си изкарваш прехраната чесно и достойно и ще може да живееш в българия само че с европейски стандарт а отностно студенстския заем във сяка западно европейска държава след завършване на университет получаваш държавна работа с която си покриваш и заема и нуждите пре-спокойно така че моля те не говори глупости страната ни е много хубава ама държавата за нищо не става

60

поля

преди 12 години

Цитат "Богатството се измерва с дните, които можеш да живееш без да работиш" ..Кво всички са се запътили да работят, вместо да намерят най = удачното място да бъдат богати . ЕУ университета като те върже със студентския заем ....000000 паунда , говори ми за живот и щастие

59

поля до 57

преди 12 години

Кофти късмет явно. Бягайте нанякъде, с квалификация, с приятелка и с ченгета дишащи във врата ти, мястото ти не е в ЕС,.бъди гражданин на света. Аре Успех и попътен вятър от мен!

58

elinor

преди 12 години

И най-простият може да се досети, че тия мерки се вземат, за да се изтеглят семействата на КВАЛИФИЦИРАНИ кадри, вече внедрени в Европейските държави и да бъдат асимилирани "мозъците" . Едва ли някой иска *** ни, които вече са депортирани , или подбиващи цените на трудовите борси бачкери. Наивно е да се вярва, че тия "мерки" и "призиви" са едва ли не от добра воля. Българите трябва да разберат един път за винаги, че безплатен обяд и "братство" не съществуват в тия вълчи времена.

57

Анонимен

преди 12 години

Аз искам ТУК да работя и ТУК да си харча парите. За какво насила да ставаме гастарбйтери. ------------------------ А, то никой не те кара насила. Стой си тука и си харчи парите.

56

До поля 55

преди 12 години

Трудно е да си представиш, че аз съм Програмист с 2 досъдебни производства и 2-те скалъпени.Ебавката с мене почна по време на ТРИГЛАВАТА ТРОЙНА КОАЛИЦИЯ, но продължава и до днес. И позволи ми да разбирам, че ЧОРАПКИТЕ НА ЧЕНГЕТАТА в БГ нямат ДРУГ ЦВЯТ, освен МРЪСЕН! Просто става все ПО-МРЪСЕН СЕГА! Приятелката ми спа 2 пъти в районното ТОЗИ МЕСЕЦ, просто защото била РЕГИСТРИРАНА, покрай мене. Дебнат я на улицата и я затварят!! Нищо не прави, просто си ходи! Е как да остана и да работя!!!!

55

поля до 55

преди 12 години

Понеже навън няма да плащаш данъци хахахаха..Твоята квалификация винаги ще бачка за някоя хунта, била тя с бели хавлиени чорапи или с черни копринени. А ти ще си мислиш че снега под босите ти крака е цвят от бели рози..Наивник

54

Програмист

преди 12 години

Даже и преди тази формалност съм достатъчно квалифициран, за да си бия шута по всяко време.Крадат ми на месец по 830 лв. данъци и осигуровки някакви полуграмотни селяци от Граовско, които само от ПОЛИЦЕЙЩИНА разбират! Е, сори, лишавам ви от възможноста да крадете от един работещ квалифициран човек. Нека останете само ченгета, *** и *** ви ***, които се надяват да прилапат с *** и гъзене някоя службица в ГЕРБерската ХУНТИЧКА. КОЙ ще ви храни, бе, бокл%! С рекета дотук ГЕРБ...

53

Анонимен

преди 12 години

Хора, научете се да пишете на български и тогава коментирайте!!!!!! теП, англиА, крадСи и т.н. са несъществуващи в българския език думи.