6

Анонимен

преди 12 години

Едно момче попитало баща си: - Тате, какво е политика? Бащата му отвърнал: - Виж сега, тате, аз нося парите вкъщи, значи аз съм правителството. *** казва какво да правим с парите, значи тя е ръковотството. ... Прислужницата изпълнява задачите на ***, значи тя е работническата класа. Ти си този, за който отиват парите, значи ти си народът, а малкото ти братче е бъдещето. Една нощ момчето ...се събужда и вижда, че братчето му си е напълнило памперса и отива в спалнята на родителите си да събуди майка си да го преобуе, но вижда, че баща му го няма. Тогава отива в стаята на прислужничката и вижда баща си да спи до нея. На сутринта той казва на баща си: - Тате, разбрах какво е политика! Докато правителството се *** с работническата класа, ръководството спи, на народа никой не му обръща внимание, а бъдещето е осрано отвсякъде...

5

!!!!!

преди 12 години

На такива "доставчици" трябва да им се режат ръцете !!!

4

Анонимен

преди 12 години

В случая жената не е виновна, става дума за закупуване на буркани, а не за даване на подкуп на порицай за да спаси сина/дъщерята/внука, който уж е убил човек в катастрофа, нито пък за лечение на въпроссния син или внук. Единствената и грешка е, че не е поискала да види въпросните буркани, но ако и друг пък са и носили буркани и всичко е било точна как да се усъмни, че нещо не е вред.

3

Анонимен

преди 12 години

Това не е новина. Ако се беше усетила и не ги беше дала, щеше да е новина. За съжаление такива случаи вече станаха нещо напълно обичайно и естествено. Жалко.

2

Анонимен

преди 12 години

Да и приседнат дано тия пари! Горката баба, това сигурно и е бил остатъкът от пенсията и тя е разчитала на тези пари и на бурканите. Хора, по селата е направо страшно! Крадът, бият... не знам останала ли е неограбена къща, направо ужас.

1

България!

преди 12 години

Престъпниците обират стари хора безнаказано, а наш Цецко прави избори! Каква държава само...Всеки се занимава с несвойствени работи.