158

rumen221

преди 12 години

ЕДИН МИЛИОН МЪРТВИ ДУШИ СПЕЧЕЛИХА ИЗБОРИТЕ(лекция за депутати)или КАК СЕ ЛОВИ РИБА В МЪТНА ВОДА- Над 80% от секционните протоколи от изборите в столицата се нуждаят от корекция. Това съобщи председателят на ОИК-София Марина БелчеваНо според изборния закон - за да се промени дори една цифра в протоколите ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕБРОЯТ ОТНОВО БЮЛЕТИНИТЕ Значи НАД 80% от протоколите САМО се ПРЕНАПИСВАТ по ПРАВИЛНИЯ начин А чувалите с бюлетините ли, от тях нищо не зависи, макар, че за по-сигурно и те се подменят, от депутати сервитьорки- И това става в СОФИЯ, ДЕТО ВСИЧКО СЕ ВИЖДА, А ПРЕДСТАВЕТЕ СИ КАК е в тъмната провинция - ПРОТОКОЛИТЕ ОТ ИЗБОРИТЕ СА ФАЛШИВИ, а резултатите от неправилните протоколи се попрвят Накрая ЦИК, по електронен път, С ЕДИНЯ МИЛИОН МЪРТВИ ДУШИ ПРАВИ ИЗБОРИТЕ Ето заради тези мъртви души 1 месец преди изборите БЯХА ИЗВЕСТНИ ОКОНЧАТЕЛНИТЕ РЕЗУЛТАТИ С ТОЧНОСТ ДО 1 ГЛАС!!! - Потвърди се правилото, НЕ Е ВАЖНО КАК СЕ ГЛАСУВА ВАЖНОТО Е КАК ЩЕ СЕ БРОЯТ БЮЛЕТИНИТЕ И ПРЕНАПИСВАТ ПРОТОКОЛИТЕ!!!- В същност най-важното е - КАКВО ПИЛЕНЦЕ ЩЕ ИЗЛЕЗЕ ОТ КОМПА НА ЦИК (с единя милион мъртви души)!!!ЗАТОВА ТРЯБВА ДА ГЛАСУВМЕ САМО ПО ДАНЪЧЕН АДРЕС от последната година, ЗАЩОТО МЪРТВИ ДАНЪКОПЛАТЦИ НЯМА!!!

157

стз

преди 12 години

а за другите градове, в които пак сме чакали до обяд, няма ли да е честно и на нас да дадат допълнително пари??

156

Анонимен

преди 12 години

За този хаос кметът на София трябва да си подаде оставката, ако има частичка съвест. Ама тя , властта, е много сладка, Данченнце.

155

Анонимен

преди 12 години

Не мога да повярвам как може да има изхвърлени протоколи на улицата/имаше снимка/.Какво търсят депутати на Герб в залата? Били там в качеството на районни координатори,само тази партия ли има такива,защо нямаще такива на други партии?Господа,не сме ***.

154

Те са нашата гордост

преди 12 години

Не е верно това за двата депутати! И аз бях там като представител на Цецо от управляващата партия. И да ви кажа честно - тези двама - преди да влязат, се отказаха от членството си в ГЕРБ и просто ей така дойдоха да подменят няколко десетки чувалченца с бюлетини, че старите бюлетини били овехтяли и сме се излагали пред света... Сега вече можем да се гордеем с тяхното чувство за отговорност!

153

Анонимен

преди 12 години

предбалотажно запушване на устите. тази история в универсиада много се разсмърдя и сега замазваме по герберски с по некой лев... и с по некой десен, за по непослушните!

152

до 144

преди 12 години

Грешки стават. Ти самият и изразеното от теб мнение са една от тях!

151

Анонимен

преди 12 години

Г-н Ганчев, какво е вашето мнение за изборния резултат? Допускате ли, че може да имаме червен президент?Не. Пази, Боже от това. Това е абсолютен елементарен чиновник от Брюксел, послушник на Първанов. Трябва да си ходят и младите хора от БСП да вземат абсолютно всичко от А до Я, за да я има БСП. Иначе е лъжесоциалистическа партия.

150

:)

преди 12 години

С непрофесионализма си ГЕРБ показаха:* че не ги е еня за хората ни най-малко* не ги е еня за собствените им членове* не смятат престъпните си поведения за виноввни действияНяма да гласувам нито за тях, нито за други, но това е дори и най-малкото :) защото очевидно те не се нуждаят от моя глас, който могат да си го изфабрикуват когато и както искат

149

:)

преди 12 години

аз няма да гласувам, защото не искам хора да гладуват и стоят по 30 часа будни заради моят глас, който след това и без това ще бъде фалшифициран.Който отиде да гласува в неделя при положение, че няма нова организация за секционните комисии, става съучастник в противочовешко престъпление

148

a

преди 12 години

що няма испекция по труда да провери договорите ... и дали се спазват?

147

Боби

преди 12 години

Да отлюспим Доган и компания в неделя-30.10-и да ги пратим завинаги в историята!!Мобилизирайте се и гласувайте за нова и модерна България ,а не за фесовете!!!

146

Анонимен

преди 12 години

Уважаеми, въпросите Ви са много и разнопосочни.Отговорът е един - масово протестно гласуване в неделя и предсрочни парламентарни избори.Елементарно Уотсън!

145

....

преди 12 години

у Враца беше същото..... 115 секции общо .... ние минахме 68 номер в 6:30 мин...... навсякъде хората спяха по-земята, по - столовете... и то за некви кирливи 50 лв. .... срамота !

144

Анонимен

преди 12 години

Грешки стават, важното е, че са взети мерки и хората ще бъдат компенсирани. Браво. Стига ревали

143

жител на БГ...

преди 12 години

Защо не си извоюваме -----РЕФЕРЕНДИМИ в БЪЛГАРИЯ ---НЕКА ДА БЪДЕМ ПОЛЕЗНИ НА СЕБЕ СИ И НА ДЪРЖАВАТА ,С УЧАСТИЕТО СИ ЗА ВАЖНИ НЕЩА !

142

РЕФЕРЕНДУМ в БГ ...

преди 12 години

Да се забранят политическите партии в БГ .......,защо не?

141

ФЪФ---БГ---

преди 12 години

...застъпник=престъпник ,беше ли нужно това....?В политиката ---МОРАЛ И ПРАВИЛА НЯМА !*** и политик =чист КОНСУМАТОР в БГ ?

140

132 ---до 133

преди 12 години

Извинявам се ,прав си !

139

само питам ?

преди 12 години

Има ли разлика /на изборите/, м/у ..."Застъпник"и "Престъпник".....?