134

Син избирател

преди 12 години

Абсолютният брой на гласувалите софиянци за Прошко Прошков е по-голям от абсолютния брой на гласувалите в цялата страна за Румен Христов ! Какво показва това ? Че пробутаното от името на СДС протеже на Стефан Софиянски, Христо Бисеров и Петър Стоянов за син кандидат-президент Румен Христов, е неприемлив за сините избиратели ! Вижда се също ясно, че вкарването на Мартин Димитров в мафиотския капан на т.н. ОДС на компрометираните Бакърджиев, Софиянски, Любен Дилов-син и Праматарски, отблъсна и демотивира сините избиратели и води СДС към погром !

133

Анонимен

преди 12 години

Най-голямата грешка ви е тази че 11 г. крадохте и не помислихте за обикновения човек, не си изпълнихте функцията и като всяко нещо което не става, не работи и не изпълнява предназначението си се изхвърля на бунището. Мисля си че от това България само ще спечели. Не ни трябват крадци, мултимилионери, обирджии, приватизатори, рекетьори и олигарси, трябват честни и достойни хора които обичат родината си и желаят да работят за хората. Вие доказахте през всичките години на прехода че нямате такива!!!

132

God

преди 12 години

С какво е виновен Костов? Че спази уговорката и подкрепи недоразумението Р. Христов за президент? Кандидатът на ДСБ беше много по-удачен избор, но СДС с т.нар. вътрешен вот (и с външна помощ) лансираха човек крайно непопулярен сред "сините" среди. Той е личен избор и провал на Мартин Димитров. Аз съм седесар по убеждения и не гласувах за СДС, защото просто оттам не предложиха реална алтернатива. Ако техния кандидат беше Св. Малинов, мисля че резултатите щаха да бъдат много по-добри.

131

СДС-ар

преди 12 години

И продължаваш да грешиш,Мартине!Трябва да подкрепиме Плевнелиев категорично на балотажа.Какво е това блуждаене от Теб?Десните подкрепят десни партии !

130

Все са готови

преди 12 години

Хайде някой да бъде мъж , да си хвърли оставката без уговорки и излишни обиаснения . Да каже поемам отговорност за провал ,за лошо представяне, за лоша политика и да подаде оставка. Пълно със страхливци от крайно ляво до крайно дясно. Избор измежду какво ,какви ????? Да изберем този, тези който най-малко го,-и е страх !!!!! Има ли такъв ,такива ??????

129

байо от село

преди 12 години

Сакън ,бе Марто, не дей да си ходиш !! Какво ще правим без теб ?

128

??????

преди 12 години

Еми какво чака ?

127

Анонимен

преди 12 години

Ти Пасторче и Мавъра си тръгвайте веднага с нисък старт и шут в ***

126

MNM

преди 12 години

Мартине Костов как не Ви беше срам да гласувате сами за себе си - разбрах че и още 5-6 човека ваши роднини са гласували за СДСтц тц - срам и позорДСБ+СДС Vs Светльо Витков Хиподилкраен резултат 1.7% : 1.9%ХаХаХаХаХаХаХаХаХаХаХаХа

125

Анонимен

преди 12 години

Един човек е виновен за това. Един черен, започва с к и завършва на остов. По-долен е от *** от Столипиново, нищо че живее в палати, той си остава една мижатурка.

124

МРЪСЕН ПЛЪХ

преди 12 години

Проверете, като слушате внимателно: Тоз Калфин говори със 10-тина заучени блокови фрази, като ги разбърква и употребява не-повече от 200 думи. В началото го смятах за умен и начетен, но всичко се оказа голямо заблуждение.Бил независим кое ме у независимото, че е протеже и продължение за 3-ти мандат на Гоце ли ? След като завърши изказването си се замислете какво е искал да каже!

123

Анонимен

преди 12 години

Намазани са им ските.С топла вакса...

122

Анонимен

преди 12 години

Костов и Димитров незабавно трябва да подадат оставки, ако искат да се съхрани малкото останало от Синята коалиция. То не бяха пазарлъци с Герб за министри и зам. министри, то не бяха заблуди за уж някаква опозиция. Въобще някой знае ли какво точно и Синята коалиция - ни риба , ни рак !Айде, баста !

121

СК

преди 12 години

Мартине, бъди реалист и си подай реално оставката. Как можа да разбиеш Синята Коалиция бе ***? То комунист да беше, нямаше да така да се изгаври...После костов бил виновен, тоя бил виновен, оня бил виновен. Ами Костов тоя път го нямаше мойто момче! И видяхме без него какво се случи на тия избори...

120

ало, чуваме ли се?

преди 12 години

Сините" дълбаят дъното. Никой вече не ги смята за фактор. На парламентарните избори след 2г. няма да минат 4%-ната бариера.

119

уууууу

преди 12 години

Ще се премести, в друга-стара или нова партияяяяя.......и другите 239 трябва да вземат пример от теб Мартинчо,че ниписна да ви храним

118

Не се колебай!

преди 12 години

Действай! И то бързо! Изчезвайте - ти, Костов, Софиянски, Класната и всички,които унищожихте синята идея. Изтъргувахте я. Не сте по-добри от комунистите.Дремете от 20 година в парламента и какво-ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО.Съжалявам за подкрепата ми години наред. Но, край! Не ставате за нищо.Жалко за България, много жалко!

117

р

преди 12 години

Цялото ръководство, взело участие в сключване на каквито и да е договори с лица като Стефан Софиянски - да си ходи. Това беше главната причина за мене да не гласувам за кандитата на СДС. Гласувах за Прошко и за някакъв артист за президент, дето и понятие си нямам кой е. Но не и за СДС, изкарало имена като това на Софиянски.

116

Анонимен

преди 12 години

ti i bez tova si edin myhlu .

115

ДС-бар

преди 12 години

Каквото е гейзера за бесепето,това е и малтинчо за СДС-то!