34

до 33

преди 12 години

Споко!!! Ще го виждаш с дименсионални очила в четвъртото измерение!

33

до 31

преди 12 години

А какво ще стане с мармота, който завива шоколада в станьол?

32

Хектор

преди 12 години

До Клара-Няма мисъл да се бонтува народа,просто ей така за спорта,Българина дебне грешка във системата и напипа ли я ела да видиш.БЕЗ ШАНС ЗА ПОБЕДА НЯМА ДА СЕ ВДИГНЕ.

31

Aqvarius

преди 12 години

Тук не става въпрос дали хората,искат или не промени,които и ще докарат на земята строй по-страшен и от комунизма, а много от новите бунтарски поколения на нашата планета,са заченати и родени в страни,носещи белезите на императивното влияние на мощните вибраций от епохата на Водолеят рушаща всичко от старият строй и манифестираща,че човечеството навлиза в нова ера, където умората от количествените материални натрупвания,ще доведат до качествени духовни измененения,водещи като последица до настъпването на глобалният доброволен комунизъм предвиден още от Маркс!

30

Стефка

преди 12 години

Филма е наистина добър!

29

Анонимен

преди 12 години

филма е уникален , и винаги ще бъде актуален защото мн точно отразява вечния стремеж за свобода и справедливост и най-вече начина по който трябва да се постигнат

28

Анонимен

преди 12 години

Ako nedovolstvoto sreshtu polititsi, banki i finansovi institutsii ne raste ,to te shte ni zakopaiat jivi !

27

Анонимен

преди 12 години

За критиците използването на маската е по-скоро призив за насилие, отколкото символ на мирен протест с искане за промяна. Те смятат, че това не е знак за пасивна съпротива, а знак за активен тероризъм, защото тази маска говорела за сваляне на правителства, за разрушаване на установен държавен ред с насилствени методи......Не играеш ли по техните правила,не слушаш ли Те какво ти казват да правиш си луд или терорист....рано или касно на всички ще ни стане ясно..

26

Анонимен

преди 12 години

До 21. Стига сте лаели срещу родината си. Ставате банални и никак вече не сте интересни.Като сте над другите си съотечественици прав ви път-вече няма визи. Но помислете първо кой има интерес от това злобно лаене и какви са реалните причини българите да си мълчат все още. Но като се надигнат българите първо безродниците ще пострадат.

25

Иво

преди 12 години

Промени в обществото не могат да станат, докато НЕ ПРОМЕНИМ самите себе си!Боко тиквата и *** около него са само върха на айсберга.Като начало можем да спрем да се освиркваме и избиваме един друг по пътищата, да проявяваме разбиране към колегите, да не сме злобни един към друг и т.н. и т.н.Тогава и само тогава можем да градим НЕЩО, не сега и не с ТЕЗИ управляващи!

24

fan

преди 12 години

Remember, Remember, The 5th of November.....Антиутопия...

23

Бургас

преди 12 години

21, а ти с какво се различаваш от народа си ? Бунт ли си вдигнала ? Човек , който не участва избирането една власт , а после вдига революции против нея / дали ще са на маса или на улицата / за мен е лицемер .Но има и нещо по-лошо от този човек , това са тези , които чудейки се как да звучат по-интересно и да спечелят повече съмишленици започват да обясняват колко сме зле българите и каква *** е България . Границите са отворени за такива като вас , отидете и си намерете най-хубавата държава

22

yann@mail.bg

преди 12 години

До 21: Клара, съгласен съм, че трябва да излезем на улиците и да стачкуваме, но нямаме гражданско общество, което да го направи.А репликата, която цитираш, за мен е вярна - хора, които не гласуват просто бягат от отговорност, с култовата реплика "Че за кого да гласувам?"Ами поинтересувай се и ще направиш избор - може и да е грешен, но си е твой.

21

Клара

преди 12 години

Както всеки ден българският *** пише ли пише. Ми излезте и вие на улицата и стачкувайте, бунтувайте се, борете се.Все чакате на готово.И култувата реплика "Ти като не си гласувал нямаш право да говориш.'*** и робски народ, е това. Дай му чалга и ракия.

20

Смех

преди 12 години

До 17:Напротив големия, 16г от живота ми минаха по времето на комунизма, достатъчно за да помня всичко и да се радвам че отдавна не живеем в тия мракобесни времена, независимо от напъните на твоиде идеолоза Станишев и Първанов. Филма е точно за това, за тоталитарните режими по света,

19

Tракийски

преди 12 години

Комикса се появява 82-а , филма през 2006-та , Гай Фоукс е историческа личност от късният ренесанс и някой български журналист се сети сега - през 2011 г. да обяви всичко това за културно явление ! Еми как човек да не си мисли ,че се движим с няколко десетки години назад от цивилизованият свят .

18

Анонимен

преди 12 години

За съжаление съвременните хора са СТРАШНО глупави.Ще докарат на земята строй по-страшен от комунизЪма.Сами ще го докарат.От глупост, безнравственост и лошотия.Ще му се радват от начало и после ще искат ужасени да избягат, но няма да има къде.Горките хора.Тези, които и сега и преди и тогава знаят и ще знаят какво да правят.

17

yann@mail.bg

преди 12 години

До 15: Ти, малкия, явно си роден след 1989г. и комунизъм си виждал само на кино..

16

Хелуин

преди 12 години

У нас всички са се маскирали като тикви а след балотажа ще има още една и в президенството...

15

Смех

преди 12 години

Remember, Remember, The 5th of November.....Филма беше супер як, все едно гледах България по времето на комунизма