142

Всички българи....

преди 12 години

Всички българи са гладни,щом се подведоха за кебапчета

141

Обективен

преди 12 години

ВСИЧКИ председатели на ЦИК, ОИК и СИК са от ГЕРБ. Мнозинството от членовете им - пак от там. Централата администрация - пак от там. Общинските администрации - 75% пак от там. Изборният кодекс - приетв НС с мнозинството на ГЕРБ. ВЪПРОС: Къде да търсим вината в калпаво организираните и проведени избори на 23 октомври !?!?

140

До 141

преди 12 години

В такива моменти ЛЪСВА лика на "борците за демокрация": ОЗЪБЕНИ, ОЗВЕРЕЛИ, ЗАГУБИЛИ ЧОВЕШКИЯТ СИ ОБЛИК. Само с една мисъл: Как да задигна,/ открадна / та и аз да съм по-добре?Та Вие господа, направо ПОДСТРЕКАВАТЕ към саморазправа с инакво мислещите. А говорите, че при Живков било лошо. ХОРА, ЗАПОМНЕТЕ: ЩЕ НАДМИНАТ В ОМРАЗАТА СИ ВСИЧКО ПОЗНАТО ДО СЕГА.

139

СТАНДАРТ ПЛЮС

преди 12 години

Добре де мръсночервени ***, тук пак е пълно с ваши коментари!Нали сте добре организирани, уж сте много и ходите сутрин рано заедно с червените пенсии да гласувате, къде бяхте на изборите щом тук толкоз много пишете? Или пак ПОМАКА АЛЕКСЕЙ, дето изповядва ислям, комунизъм и тероризъм ви е наплашил да се отчитате !Пълна пародия сте - трябва веднъж завинаги да ви изринем !

138

Анонимен

преди 12 години

"Шефката на ОИК-София отказа да коментира дали причините за бавната обработка се дължат и на лоша организация от страна на комисията.Не коментира и информацията, че двама депутати от ГЕРБ Станислав Иванов и Иван Божилов, са в залата, което е в нарушение на закона."....и те броят , инструктрани от кратун

137

бивш

преди 12 години

До гласуващите за Тиквата и черевотиквенчетата - Вижте докъде ви докара лидера и партията му-да си изкарате гюнлюк по малък-60 лв.- от ***.Ха със здраве и наздраве.Като не можете да си правите сметка колко искате и колко можете другата седмица като се *** пак, ако можете па седнете, па почете малко за Бача Ви *** да видите той къв зор е брал-това на вместо вазелин-боров, ама кво Ви давам акъл с Вас сме на Вие.Щото то има и едно друго фейлетонче-"Пази боже сляпо да прогледа",ама четете

136

нели

преди 12 години

Искам нови избори...това беше ЦИРК. Народе да не оставяме да ни манипулират.....Да се касират изборите.

135

гбг

преди 12 години

ЗАЩОТО ДА СИ ГО ПРИЗНАЕМ,,,,,,,,,,,,,,,,*** И БЕДНИТЕ ЧАКАХА ДО ПОСЛЕДНО ДА ИСКАРАТ НЕКОИ ЛЕВ НООООООООООО,,,УВИИ,,,БЕДНИТЕ СЦИАЛИСТИ ГИ ИЗЛьГАХА ЗА ПОСЛЕДЕН ПьТ,,,,,,,,,,,,ХА ПАК ГЛАСУВАИТЕ ЗА ТЯХ ,,,,,,ЦЯЛ ЖИВОТ ЩЕ ВИ КЛАТЯТ

134

Алабала

преди 12 години

У село *** гласуваха късно и за БСП :) - 100%. И ся кой даде парите.

133

RT%

преди 12 години

МАФИЯ! МАФИЯ! МАФИЯ!

132

Анонимен

преди 12 години

Цирк "Борисофф" прави избори.

131

СърФист

преди 12 години

Очевидно страшно много селяни станаха софийски жители. Резултатът от кметските избори в София говори за първична гьонсуратщина, базирана на нисък интелект. А имаше избор, наистина. За съжаление интелигентните хора масово намаляват. Изборната чалга винаги гравитира около привърженици на Боко Тиквата.

130

Анонимен

преди 12 години

3,5часа чаках за да гласувам...УЖАС !!!По-добре организирани избори не бях виждал

129

Анонимен

преди 12 години

като Герб манипулирали изборите защо посволиха гнусното антиконстуционно дпс да вземе за пореден път кърджали? И защо неграмотните селянчета от селата там пак определиха същото подобие на кмет??

128

Жик-Так

преди 12 години

И баба ми би организирала по-добре тези избори!. А дедото би почерпил и с ракийка:)

127

до 127

преди 12 години

а в коя държава - на калфата, дпс и гей-хамстера ли??? В комбинация с авджи гоце и третия му мандат?А?!?!?!?!

126

Анонимен

преди 12 години

Да не би тея от Преходния сьвет да правиха тези избори бе ? Каква беше тази пародия ? това чудо си е за касиране---няма нищо общо с демокрация ,това е пародия.

125

Анонимен

преди 12 години

Хора, опомнете се! Че само седмица ни дели от ГЕРБАРИЯ! Ако искате децата ви да живеят в нея- гласувайте за нежната душа Росенчо и строгата му баба!

124

krasos

преди 12 години

Няма по голям ЦИРК от вчерашните избори... В Сенегал биха се справили по добре с организацията на избориният ден !!!

123

До Димо 122

преди 12 години

Пич,до същия извод стигнах и аз.За 22 години починаха най-възрастните седесари,които помнят безобразията от първите години на соца.Много от по-младите напуснаха страната. Голяма част от придошлите в столицата,подгонени от безработицата,не могат или не искат да си отговорят на въпроса кой всъщност докара България до този хал,кой ни зароби с външния дълг и кой манипулира наивниците, за да се обогатява на техен гръб.Татко,Бог да го прости,казваше:"Живков толерира простаците,по-лесно се управляват"