139

DO 128

преди 12 години

aaah bre neştastnik ah, iskaş da izlajeş sebe si ama ne stava ,koga si hodil v istanbul ???,tvoyata rabota e zavist bre choveche i nişto drugo

138

червени утрепки

преди 12 години

Къде са комунистите тук да ръкопляскат на Хасанчо.Все пак е кмет на техния любимец и верен другар Доган.

137

абе...

преди 12 години

...с турчин яж и пий,алъш-вериш да нямаш.

136

емир

преди 12 години

До 138:В Кърджали няма български мюсюлмани, има Турци. Българските мюсюлмани ги търсете в Рибново!

135

Анонимен

преди 12 години

Бащицата гласува! Какво умиление настава сред присъстващите в СИК!!! Каква радост, каква привилегия да гледаме от първа линия мазната мутра на нашия тартор, който владее местния вилает и всички останали притежава като крепостни селяни. Той се разпорежда със съдбата на хората без свян и без капка милост че ще ги обрича на генозид в следващите 4 г. Ама то това си е било и така си я караме по традиция!ВИнаги съм се чудел какъв грях изкупват българските мюсюлмани че да бъдат под ятагана на Догана!

134

Анонимен

преди 12 години

Хасан ефенди, ти човек ли си или звяр?Мислиш ли малко за своите или си си продал *** (пък и други по-важни работи) за пари?Какви хора сте от дпс щом повече от 20 г имате властта и управлявате, а своите собствени хора държите в робство и подлагате на геноцид. личи си че сте се учили от най-добрите майстори по грабеж и бастисване - партията идеолог на прехохда - бкп-бсп.Засрамете се малко, не е добре така да мъчите хората!много грях ви се насъбра, така че мислете му.Покайте се иначе ад!

133

Анонимен

преди 12 години

Хасан Азис само знае да взима барем някога нещо да даде на обикновените хора.Тия от дпс са страшна чума за свои и чужди. Освен да обричат на мизерия, да мачкат заплашват и да държат в страх и подчинение друго не могат!

132

Анонимен

преди 12 години

*** чакайте малко, Кърджали да не е подкуп, че да се взима на първи тур???

131

Анонимен

преди 12 години

окончателна екскурзия към анадол за ***

130

катушо

преди 12 години

Да ви е честито те ви сега бсп и герб ама по отделно и разни други мижитурки които само объркват работата

129

До 128

преди 12 години

Теб вятър те вее на бял кон.Затова не си могъл да видиш какво става там. ГОВОРИШ ГЛУПОСТИ ЩЕ ВЗЕМЕ НЯКОЙ ДА ТИ ПОВЯРВА.

128

fedai

преди 12 години

128... ti kade jivee6 be da ne si vav villa. normalno e v istanbul da ima mnogo camii nali %98 protsenta sa muslimani da nqma da se molqt v tsarkvite tezi muslumani :) ta v koi grad v bg varvi kaji mi maloumen ligav huy...

127

Габи

преди 12 години

Сериозният проблем, по-скоро нарочно допуснатото от депутатите недомислие да няма ограничение на поредните мандати за кмет, позволи на немалко кметове да се кандидатират за 3-4-и мандат, с което се отнема правото на младите хора да заместят морално и физически износилите се кметове. Един проверен от практиката постулат гласи, че по време на първия мандат кметът се натяга, той е енергичен, работи с хъс и обира одобрението на гласоподавателите; по време на втория мандат той се обгражда с близко обкръжение и започва да гледа на работата си през куп за грош, а през третия мандат той с четата си краде като за последно. Така че пределният брой мандати би следвало да бъде два, не повече. Иначе оялият се кмет придобива самочувствие на феодал, сменя партиите си като носни кърпи и с гласовете на *** и купени хора може да кметува или докато умре, или докато го окошарят. Дори по времето на тоталитаризма имаше ограничение за управляващи длъжности не повече от 2 последователни мандата. Мисля, че демокрацията не би трябвало да бъде причина да обръщаме тази отговорна длъжност в непресъхващ паричен ручей. Примери : К.Йорданов Варна, Зеленогорски Плевен, Х.Азис - Кърджали, Зл.Живков Монтана, преди Ст.Софиянски София. В малките градчента има кметове, които карат 3-4-и мандат, та дори кмет на едно село е на тази длъжност от над 40 години...

126

До 128

преди 12 години

Шефе аз пък съм на друго мнение ! Бил съм в 21 държави, видях толкова градове, точно истанбул е велик пред очите ми !

125

Анонимен

преди 12 години

турците за нищо не стават. бях в истанбул. град-битак с коптори и джамии. а едно време е бил най-великият град на земята. пък ние се чудим защо в кърджали нещата не вървят. ако не са българите да им построят нещо, потурковците още да си живеят в землянките

124

мечо пух

преди 12 години

То много нормални хора му се вързаха на Цвъ Цвъ, че етноса в Кърджали е разбит, пък то какво излезе - етноса единен, а нормалните разбити.

123

Детектифф до 125

преди 12 години

Не, поема го Цвъ Цвъ, заради категоричното му изказване, че монопола е разбит.Важно е обаче да си признае, а ако започне да се измъква значи му харесвааааа?

122

Един

преди 12 години

От два дена ви чета "коментарите" и разбрах само едно...бичам Родопите, Обичам Арда , Обичам България .Повръща ми се от крокодилските ви сълзи и псевдо антидоводи.Ако ще Манхатан да направи от този град Турчин ли е ...***. Българин в *** да го зарине...уааау...Жалки сте, смешни сте и още много ще ви висват ченете та когат разберете какво могат "тъпите" ТУРЦИ.

121

Анонимен

преди 12 години

WSI4KI PRED URNITE W NEDELQ TRQBWA DA SME

120

Анонимен

преди 12 години

Гласуваш за Калфин - получаваш Доган!