43

Ужилен

преди 12 години

НЕТ 1 май дават безплатни месеци, и отделно са си свалили цените - провери им в сайта! А близу - не съм си патил така от частна фирма до сега, за държавните е ясно!

42

Бойко

преди 12 години

Близу са ясни - как има още хора дето им се връзват..? А НЕТ 1 месеци дето не плащаш ли дават или цените наполовина са свалили?

41

Чавдар

преди 12 години

На Близу финансова проверка трябва да им направят - не им е читава работата.. А НЕТ 1 - те са с безплатните месеци - читави са, не лъжат хората.. Наскоро видях, че са си свалили цените наполовина!

40

Мина

преди 12 години

Наистина Близу се държат сякаш сме им длъжни до живот! Е, заради това- към други доставчици. Поне кънкуренция сега има. Гледам реклами сега из София - тв и нет с договор, като 3 месеца не плащаш - бонус хората ти дават и можеш, когато поискаш да си ги вземеш тези месеци. когато си на зор не плащаш. Май по-долу хвалените НЕТ 1 бяха, ама не съм сигурен. ккато и да е - има вече избор!

39

Атанас

преди 12 години

Именно, защото ги хвалеха НЕТ 1 аз се възползвах от безплатен рутер и цифров приемник, че моят телевизор не е последно поколение, но си го бива, за 35 лв с бърз нет и 90 цифрови и 7 HD програми. До момента наистина ги бива като обслужване и качество на нета - не може да се сравнява с Близу! Много други има, които са в пъти по добри доставчици от Близу!!!

38

Димитър

преди 12 години

Май за София това са доказаните 2 доставчика - НЕТ 1 и Мегалан, които имат сносна оптична мрежа. Напоследък НЕТ 1 имат яки оферти и промоции, които си заслужават вниманието..

37

балък

преди 12 години

Поредната лапачка от джобовете на нас - балъците, за което получаваме само ядове. Тези НЕТ 1 доказани ли са или.. М-тел, какво за тях?

36

Зор

преди 12 години

Близу са ясни - инвестирали в реклама и никъде другаде - само лапачка е там! Иначе НЕТ 1 и отрочето на М-тел се спрягат като читави в Софето.

35

Ванеса

преди 12 години

А бе да ви кажа всеки друг доставчик, ава не Близу! Виваком също се дънят много по отношение на обслужването! От тях се напатих с една флашка - мобилен нет. Иначе и Булсат стават - само апартамента да има добро изложение, Мегалан също, НЕТ 1 и те са добри - имат много сносни оферти на делавера. Така че човек само да поразпита и избере, ама да пита, не реклами да гледа!

34

Яна

преди 12 години

Близу са наглеци! Скъсаха ни нервите! Марш! Всеки би бил по-добър. поне в Х. Димитър има богат избор - само ще поразпитаме кой е най-читав, че не ни се разправя вече с глупости! Булсат са удачни, но по-скоро за вилата, Виваком се напатихме с телефонията им и не искам да рискуваме, НЬЕТ 1 ги гледаме от скоро, че са тук, но ще разпитаме за тях

33

Мирела

преди 12 години

Има ги в Банишора- ние им станахме от първите клиенти преди 2 седмици! Ние сме до ОМВ - бензиностанцията. Не знам дали за това, че се абонирах след Близу, ама няма грам база за сравниние - от обслужване, през скорсти на нета и качество на тв-то!

32

Варава

преди 12 години

И аз бягам от Близу! ТЕзи НЕТ 1 има ли ги в Банишора?

31

Петър

преди 12 години

Малка им е глобата на Близу!!! Ако се разминат само с толкова, язък! Напатих им се, но след дни изчезвам от тези. В Х. Димитър много ги промотират НЕТ 1 от скоро - едни от наистина добрите били. Добри оферти обаждат. Май натам ще се насоча. Всеки друг но не и Близу!

30

Анонимен

преди 12 години

Най-накрая да ги глобят! Договорът ние ми е изтекъл, но се пръждосвам - нищо няма да им плащам. надявам се следващите да са поне нормални бизнесмени, а не лъжци. За кв. Стрелбище някой знае ли кои са добри доставчици на нет и тв? Тези НЕТ 1 бива ли ги? Препоръчаха ми също Булсат, ама сме партер и сигналът ще е лош, с тези чинии.. Интернета е важно да е бърз

29

Валери

преди 12 години

Ако искате с часове да държите слушалката, чакайки някой да ви вдигне и обслужи човешки - станете абонат на Виваком! Ако пък искате да ви уволнят, докато чакате аварийна група да дойде и да ви оправи проблема с Тв в къщи - станете абонат на Близу! И от двата избягахме с писъци!!! За успокоение - има читави доставчици, просто се разтърсете! Наскоро взехме супер оферта от НЕТ 1 с безплатен телевизор - няма сравнение! Има и други свестни в София!

28

Joro

преди 12 години

I samo da kaja na vsichkite deto sa mnogo aktivni po fb i forumite, *** ot Mtel, Viv i Globul ( osobeno Mtel) ni lujat cql jivot, podpisvat se jestoki dogovori, idvat jestoki nechoveshki smetki....TQH KOI SHTE GI GLOBI, olio da gi popali vsichkite

27

Joro

преди 12 години

Az puk sym mnogo dovolen :) sled kato moita firma NET IS SAT, gi kupiha ot bulsa...i im ebaha maikata

26

анонимен

преди 12 години

само те ли ни заблуждават.не.а другите кой ще глоби

25

До 26

преди 12 години

Да ужасни са тези. Офисът им се намира в Института по математика при БАН.

24

Анонимен

преди 12 години

На тия бая време им ядох *** / без извинение/ ,след това едвам се отървах от тях. След градиозни скандали бях готов да ги дам на съд. Оказа се ,че тази фирма има регистрация в Студентски град ,но всъщност не им бил там офиса. Тогава ги попитах къде им е офиса ,а те ми отговориха ,че не било важно.Мисля ,че тези от Близу трябва да ги подхване и Комисията за защита на потребителя и най накрая тази фирма да бъде заличена.