48

Анонимен

преди 12 години

Бургас е пример за всички, които ревливо задават въпроса "Каква ни е ползата от Европейския съюз". Ами ползата е такава, че с парите на европейските данъкоплатци Бургас стана най-красивия град по морето.

47

IMK

преди 12 години

Чух че се опитва да прави индустриална зона но до сега скатаджиите го блокираха в общината.Бих казал много добра идея дано я осъществи по бързо.Иначе оправения център градинки и прочее не ме интересуват особенно.

46

от другия край на зе

преди 12 години

Честито на бургазлий! Димитър Николов за президент на следващите избори! Човека спечели с работа и професионализъм . Аман от политичексото говорене и нищоправене! Бургас дава примера как се върши работа с пари от еврофондовете и дано другаде да го разбират, защото разликите какво се случва в Бургас и Пловдив или Варна например са фрапантни... Кмета и вече с мнозинство в общинския съвет очакваме още добри новини. Нямаме търпение до лятото да си видим родния град дори да сме на другия край на земята... Честито отново!

45

Анонимен

преди 12 години

големи балъци сте бе бургазлии,радвате се на павета и асфалт,а питате ли колко са стрували бе охлюви заблудени?!колко работни места е създал тоз мошеник николов,колко ви вдигна данъци,такси,сини зони и прочие?вие сте заблудени овчици,които ще ви доят до безкрай,но ще страдаме и разумните люде.и никой не злобее будали,ще ревете скоро от кметчето ви любимо,но ще е късно!

44

Гери

преди 12 години

Ахх, злобарите край нямат! Бургас направи най-добрият избор! И за мен лично е голямо щастие, че кметът ни беше одобрен с толкова голям процент.Много интересни хора... хем искате да има развитие градът, хем да не плащате данъците. А настрана оставям в случая изключително важният факт, че повечето проекти се правят с пари от ЕВРОФОНДОВЕ!!! Предпочитам да ме "лъжат" с ремонтирани спортни площадки и детски градини, улици и техника за болници, отколко с обещания за уж развитие.Бургас се събуди!!!

43

9860

преди 12 години

Бургас отново се прояви и показа на България как се гласува! Бургас е десен ! ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ БУРГАЗЛИИ И НА КМЕТА НИКОЛОВ ! Бургазлии винаги са били по-особена порода,готини хора,а града е с някаква много специфична атмосфера ! Пожелавам на всички бургазлии още веднъж да спечелят Най-добър град за живеене !!!

42

Бургазлия

преди 12 години

Благодарим Ви, Г-н Николов! Бургазлии показаха, че си обичат града. Показаха, че не се подават на лъжи и манипулации, показаха че са Ви благодарни за стореното. Показаха, че искат още....Показаха с голяма си активност, че им пука...Че въпреки големите опашки стоически издържаха и си изказаха мнението и то категорично. Беше честно и заслужено да победите и да покажете на опонентите си, че самос голи думи вече не става. Само със лъжи и саботажи ще са на прага на единия процент! Честито на Бургас!

41

Глупав съгражданин

преди 12 години

Е как пък глупавите ти съграждани сме 70%? По точно е обратното, че останалите 30 не искате да си отворите очите и да видите истината. Но и това време ще дойде и след две години ще сме със 70% пред втория на парламентарните.

40

iani

преди 12 години

минал си и си заминал и по добре че не си останал , шматки не ни трябват

39

Анонимен

преди 12 години

Не знам дали изобщо има някой какъвто и да е кандидат с толкова убедителен резултат. Браво,кмете!

38

se 1

преди 12 години

Поздрави от Варна! Завиждам ви благородно! Дай боже Бургас да продължава да се развива. Нещо хубаво на фона на състоянието на републиката.

37

до олеле

преди 12 години

Знаете ли къде е Бургас???Морската градина-изцяло ремонтирана!Кръговото движение за Меден Рудник!Центъра - изцяло ремонтиран!Изцяло асфалтирани много булеварди и улици както в центъра, така и в кварталите!Много нови паркоместа, детски градини и спортни комплекси!Мисля,че не е малко - града е изцяло нов!

36

mass

преди 12 години

Какви молове, точно молове още нямаме. Минал си ти покрай Бургас...

35

олеле

преди 12 години

Е какво ви е преобразил бе Бургазлии,2-3 Мола на това ли толкова се радвате,евала....Някой да сподели,аз скоро минах оттам и нищо ново освен някакви нови магазини-перачки....всичко си е по старому...

34

Linda Ivova

преди 12 години

Браво на Бургазлии!Браво на Д.Николов!Гордея се с това, в което се превърна Бургас в последните 2 - 3 год.

33

сари

преди 12 години

Всеки ден излизам навън, виждам в какво се превръща града ми, и не само мозъка, душата ми се "промива" и изчиства. Нямах вече вяра че нещо такова е възможно в България. Няма значение кой е бил твоят кандидат, лъжите са едни и същи. Само с плюене обаче НЕ СТАВА. Дано да го разберете до следващите избори, хубаво е все пак да имаме алтернатива.

32

Иван

преди 12 години

Браво, бургазлии направихме правилния избор! Ако продължава да върши така работата за която е избран, за 3ти мандат ще спечели с 90% (минимум). Пожелавам на кмета ни, здраве и много успехи и да прави Бургас все по-хубав и подреден!

31

?! До сари

преди 12 години

А как разбра, че одобрявам кандидата на СКАТ. Ето това е промит мозък! Отговорите ги имаш в лавата преди да си чула въпросите. Умният казва мнението си, а глупавият го налага. Оставям те да се налагаш, спокойно, с наивни и най-вече зомбирани от глупостта си не споря. На умен човек веднъж се казва!

30

potresena

преди 12 години

6te kaja samo, 4e ivan i andrei sa mnogo pravi. nie sme malak, no mnogo prost narod.

29

сари

преди 12 години

Ти за мен не бери грижа, пускай си СКАТ и недей да излизаш навън, няма нужда. На глупостите кото си писал вече беше отговорено многократно, не ми се занимава с промити мозъци.Жалко че ше трябва да гледаме мутрите на скатаджии още 4 години да се мъчат да стопират кмета, но хубавото е че вече са малцинство.