34

Анонимен

преди 12 години

Дърти дъвкащ дъртаняне,най-лошия ти ден във футбола тепърва предстой.Това ще е денят,в който жребия за ШЛ ви срещне с Барселона.Този път няма да спрат гаврата със жалката ти сбирщина в 65-тата минута,като на финала.Този път ще те газят докрай и ще се изтропат на смешния ти """""най-велик"""" клуб "в света".

33

обективен

преди 12 години

Никой не е съвършен! Парите и властта замъгляват съзнанието. Фергю нарочно се е заинатил да не пуска Бербо да играе, както направи преди време и с Торез и ...... /който играе в САЩ сега/ Но - възмездие има!

32

сони

преди 12 години

Фергюсън е велик треньор, но това не може да бъде обяснено на нашите ***.Ако в МЮ имаха нашето примитивно мутренско мислене във футбола-щяха да си сменяват треньора всяка година.Всеки отбор има кризи и лош ден-МЮ имаха просто лош ден! Не може отбор, който е победирл Арсенал с 8:2 , Челси, Тотнъм и т.н да е слаб отбор! МЮ влиза в коловоза от следващия мач и както ВИНАГИ ще се бори за титлата!

31

кorleone

преди 12 години

Добре,че нашето куцо конче не игра! Щеше да бъде виновно за всичко,просто господ го запази от тоя резил! Да вкараш кол между краката на вратаря,резил!

30

Чочарито, Наня и сие

преди 12 години

Може би имеш предвид нещо като:Ave Avi! Asinus fissilis te sautat!

29

Бургас

преди 12 години

Абе тоя нв се отегли до като е на върха сега нека трупа негативи,*** е също защото държи Бербатов на пейката,голмайстора на отбора му..

28

Чочарито, Руня и сие

преди 12 години

Ave avi illi salutare split!

27

!!!

преди 12 години

aide kato mn puska onq s 4erniq moliv pod o4ite 4i4erito,sa te to mu go nadup4i qko...toq skriloznik ostai berbata na peikite,ta toi koga go e poskal,ama sq berbatov 6te se maha ot man.utd i mn kef 6te mi stane dqtkata da gubi ma4ove,po zle ot man.utd i man.city!!!!

26

Анонимен

преди 12 години

Защото си *** да държил най-добрия си голмайстор на пейката! Дърт ***!

25

будилник

преди 12 години

Жената на Алекс Фъргюсън го буди сутринта:- "Алекс, ставай че стана 7..."- "Как 7, не бяха ли 6 ?????!!!"

24

Анонимен

преди 12 години

Ако на САФ шефовете му бяха "***" от ЦСКА, досега да са го пенсионирали 100 пъти.

23

qwer

преди 12 години

Е тоа Фергюсън е издухана флигорна бе как го търпят шефовете му не ми е ясно,да оставяш постоянно голмайсторът си на пейката и да разчиташ на някакво шаманче от джунглата което не може и топка да спре както трябва говори издухана кратуна.

22

мен

преди 12 години

и още ще има деде, ти само стой и гледай. рунята както е тръгнал май изобщо няма да се разходи дори до полша

21

Митю

преди 12 години

Ами като не пуска наш Митю така е. Направо Гражданите с публиката си им разкатаха фамилийката без да блестят с нещо особено.

20

2012

преди 12 години

То бива бой,ама то направо стана секс

19

Чичарито

преди 12 години

Шейх Мансур щял да влиза в филмовия бизнес първия му филм щял да се казва "SIX and the CITY"

18

Nobody

преди 12 години

Начичаритиха му го на дедето, въпрос на време беше.

17

статистик

преди 12 години

Тичане /МЮ/ или Техника/Сити/Играчи за ГОЛЕМИ мачове /МЮ/ или ОТБОР /Сити/Тевес като се правеше на ПО-ГОЛЯМ от отбора - ОТПИСАН и глоба ..Руни като се правеше на ПО-ГОЛЯМ от отбора - ЗАПИСАН на екскурзия до Дубай, терапия в САЩ и ПОВИШЕНИЕ на заплатаПреди смените 0:2след смените /Чичерито/ 1:6Подхода е различенРезултатa също !

16

хахаха

преди 12 години

Какъв Бербатов бе ***.Та те не го броят за жив там и има защо.

15

krasi

преди 12 години

Треньорски провал, но пък страшно ме кефи, че Бербо излезе чист и се видя кой колко може.С тази игра нищо добро не очаква МЮ.