53

doc. N. Kaloyanov

преди 12 години

Аз пък искам Алексей Петров, този мръсен турчин-комунист-ченге да влезе в затвора !

52

до 51

преди 12 години

Е мои ли да си гербер и да не си смотан?

51

Анонимен

преди 12 години

Да бе, защо и мен не ме натиснаха.Ей много съм смотана:)

50

недоволен

преди 12 години

Ал. Петров и Б. Борисов са от едно котило и са си лика прелика. Ако народа небеше толкова наивен и глупав, сега Борисов нямаше да е на власт, но и ромите помагат за това, защото те са използвани най-много за гласове, ето днес чакаха последния момент да им занесът парите и тогава да гласуват.С една дума това не е истинския избор на Българина.

49

хан Кубрат

преди 12 години

хахаха в затвора мафиот скапан в затвора .мачкай агентите мафиоти от бкп

48

некакъв

преди 12 години

а този защо не е в затвора вече? та му е мястото... а го показват по телевизията па и президент щел да ми става....

47

anon

преди 12 години

Хубавото е, че и Кунева, чиято кандидатура е подкрепена от А. Петров не стигна до балотаж! По този начин Трактора претърпя 3 поражения

46

СФ

преди 12 години

Да и на мен никой не ми наложи натиск и никой не ми предложи да ми купи гласа, жалко :(А този дори няма да го коментирам.

45

Почва се!!

преди 12 години

КОМУНИЗМЪТ В БГ СВЪРШИ! СЕГА СЕ ПОЧВА С МИЛИЦИОНЕРИЗМА!

44

Анонимен

преди 12 години

Хора Браво на Вас че излезохте и гласувахте Голямата избирателна активност е убиец за купувачите на гласовеШанса им рязко намалява - те се надяваха да не гласуватеСега пичи въшки като ( Лидер , Новото Време , РЗС , Алексей , ДСБ,СДС и др под 4%)всички те бяха сателити и създадени от партията кърмилница БСП - клонове - целящида разцепат Българският Вот - Сега са минало - история Честито Европейци и не забравяйте на 30 ти да подкрепите отново Плевнелиев - не разчитайте на другите , че и без вашият глас ще спечели номерата на Дявола нямат край гласувайте отново за да бъде убита триглавата ламя смачкайте и главата и я отделете от тялото не гледайте че се прави на умряла Да не стане 51% за Калфата и 49% за Плевнелиев Не подценявайте комуниста !!!

43

*

преди 12 години

Същите реплики като на Станишев. Страх, натиск...Цитирайки се, ще кажа, че не ме е било страх, не ми е плащано и си гласувах, за когото исках.Не видях притеснени и уплашини хора, а доста гласуваха - около и над 1 час чакане...Поколението се сменя и с глупави доводи, с провокация, манипулации, и клевети няма да се върнат на власт, онези, които си мислят, че така този народ все още може да се управлява.

42

пол зердин

преди 12 години

този гаргамелчо е в страната на измислиците! идеален е за кукленият театър!

41

Анонимен

преди 12 години

Ролята на Трактора е да пази хората от кандидатурата на ББ. Той изигра тази роля перфектно. Боко ще сънува президентството още сто години.

40

Galin

преди 12 години

Абе Станишевци и Алексейци реват че имало натиск и дрън дрън, интересно защо мен никъде не ме натиснаха, егаси то с моя късмет :)))))))

39

чуденки !

преди 12 години

смешките свъръшиха-ха-ха-ха ......

38

Анонимен

преди 12 години

Само в България един престъпник може да е кандидат за президент и да получи гласовете на хиляди хора!

37

ТАЙСЪН

преди 12 години

АКО СПЕЧЕЛИ ПЛЕВНЕЛИЕВ ТОЗИ АЛЕКСЕЙЧО ГО ЧАКА ЗАНДАН!

36

Анонимен

преди 12 години

Комунизма си отива!!!!! Хахаха

35

аман

преди 12 години

Гадно и противно е ,когато разни мутри смятат,че българина е прекалено *** и че искаме всички отново разни висаджии,сикаджии и тем подобни.Сега всички ченгета,мутри и комунисти реват здравата...

34

Анонимен

преди 12 години

на калпав водолаз водораслите му пречат