16

Алсаси

преди 12 години

Абе лудили сте да гласувате за Марешки. Помислете малко трезво бе хора. По принцип не съм за нито един от кандидатите, защото не ставаха. Но НЯМА, подчертавам НЯМА да гласувам за някой, който купува така видно гласовете на хората, за да постигна целите си! Само помислете, Ако преди да си станал кмет правиш незаконни неща, то представете си тогава какво ще прави като стане кмет.

15

за хубава Варна !

преди 12 години

До всички варненци !До българи, арменци, турци, евреи сплотете се, не давайте шанс на един бояджия да се тупа в гърдите и отново да ни унижава с колата си с 6 цифри /единици/ , направена по поръчка с наши пари, и мощния му мотор на цената на един стадион , да минава в новите си маркови дрехи и да не ви забелязва, да продължава да продава морето, пясъка, земята на дедите ни !Не на Кирил ГЕРБ-ера !!!ДА на момчето, което още от 90-те започна да прdви своя бизнес и днес не е зависим от партии и мафии !ЗА МАРЕШКИ !!!

14

БУРГАС

преди 12 години

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ БУРГАЗЛИИ!!!П.С.Варненци,гласувайте разумно!Красива Варна не заслужава да изглежда по начина,по който изглежда в момента!

13

обичащ Варна !!!

преди 12 години

Варна, искате ли морска градина, искате ли морето да е на всички, искате ли детски ясли, искате ли модерно здравеопазване, искате ли прозрачно управление, искате ли майките ви и бащите ви да не ровят по кофите с ***, искате ли по - добър транспорт до мястото , където работите, до училището на децата ви, искате ли да имате спортни площадки, достъпни за всички, а не само за кликата на Кирил и ***, искате ли стадион , а не МОЛ-ове ? Искате ли промяна ? Марешки ще ви я даде !Не Кирил, той ни продаде, гласувайте за да сме наистина Морската столица не само на думи, а в действителност ! Да дадем шанс на Марешки , за промяна, за надежда за това гласувайте !!!

12

Анонимен

преди 12 години

boikot na vs,izbori novi zakoni moshennici predateli laci izmamnici kradlivi kycheta .

11

Търново

преди 12 години

Търновци, не гласувайте за Панов!!!! Приемственик е на Рашев и цялата му крадлива администрация ще се запази!!!!

10

Търново

преди 12 години

при прощално парти, стария кмет обяви за кого да се гласува, за да си запазят трътлите-началници, които КРАДАТ!!!!

9

Червен Смолян

преди 12 години

Търци *** българи помаци и всички обединете се и изметете червената проказа и *** от Смолян Лъже ви и ви *** над 10 години тази крадлива и некомпетентна кемтица ИЗлезте гласувайте и я пратете по дяволите бе

8

Долу Дора Янкова

преди 12 години

смолянчани събудетебсе Млади хора излезте и покажете на Дора Янкова че не тя ще управлява 12 ГОДИНИ от вашият живот Съсипа града ви бизнеса ви децата ви и данъците са висред най високите в българия .ИЗЛЕЗТЕ И ПОКАЖЕТЕ на тази момчиловка със СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ НА СЕВИТьорка че безобразието свърши КАк може 50 % от град като смолян да гласува за комунистите бе хора ? Опомнете се бе? -Вземате по 300 лева заплати бе ? срам ме е за вас че съм българин СРАМ ИЗлете и махнете 50 г режим

7

варненец

преди 12 години

Съграждани, пратете Кирчо при изгората му "Венера от Варна" - да си я вземе под мишка и да ходи ако ще и в Маями - не го искаме в нашия град !Нека дадем гласа си на новото, на младите - там е шанса на Варна !А това е Марешки !

6

ПРАВО

преди 12 години

Добре ве, в Търново откъде се взеха толкова *** да гласуват за Панов, доказано корумпиран, измамник, наглец, и най-вече пръв приятел на онова ***, бившия ни вече кмет Рашев, който едва не го вкараха в затвора! Българи и търновци слепи ли са, глухи ли са, *** ли са?

5

ЗА Веселин Марешки

преди 12 години

Варненци, обединете се около кандидата Марешки - махнеге този крадлив три-мандатен пребоядисал се три пъти Кирил Йорванов !Той не мисли за града, а за своята ланкова сметка и тази на *** !Опазете и малкото хубаво, останало в града ни !!!

4

от Варна

преди 12 години

Варна, на балотажа смачкайте мазния и крадлив "БСП - НЕЗАВИСИМ - ГЕРБЕР" Кирил !Гласувайте за НОВОТО лице, за Марешки - той няма да ви краде !!!

3

Анонимен

преди 12 години

Varnenzi otnovo dokazaha kolko sa glupavi....galko za hubavata geografija, naselena s tapungeri !!!!

2

от Варна

преди 12 години

В морската ни столица също ще има балотаж. На него отиват Кирил Йорданов и Веселин Марешки. По предварителни данни от екзитпола Йорданов взима 30,4%, а Веселин Марешки 21,3% от гласовете. Гуцанов, сега е момента да призовеш да гласуват против Кирчо - нали и ти не го искаш ?Подкрепи Марешки , не давай възможност на надменния Кирил да седне отново на трона , да те видим наистина ли си за Варна и просперитета му !Да гласуваме ЗА доброто на града ни - за МАРЕШКИ !

1

пинокио

преди 12 години

Помияра от Монтана печели на първи тур, вместо да иде в панделата.