23

барби

преди 12 години

браво, анонимна 23 много си умна

22

анонимна

преди 12 години

браво 22 хората са завистливи злобни и си врът носа където не им е работата не им идва на акъла че имат деца и че и те не са застраховани от подобно нещо,аз не бих прекратила приятелство с такава силна жена защото не психолози и полицаи са го свалили а тя и трябва да и намерят работа в полицията като психолог

21

кики

преди 12 години

всички сте сеирджий никой нищо не знае не е свидетел и само си чешете езиците да не ви идва на главата че друга песен ще запеете тогава вас така ще ви коментират а и никой не е застрахован от подобна постъпка на всеки му пада пердето и не осъзнава какво прави и никой няма право да го съди за това

20

Тина

преди 12 години

Един глупав турчин по малко ! ! !

19

Мариета

преди 12 години

Точно така - ако искаше да се е самоубил. Някой пита ли я тази жена как се чувства? Казваш на един човек, че вече не го обичаш и не искаш да си с него. Нормално е, ако те обича да се почувства ужасно, но не е нормално да те разиграва с опити за самоубийство и да те манипулира с подобни неща. Сега почти всичките им общи познати не могат да понасят жената, защото го е докарала до такова положение, а само тя и още един-двама знаят какво й е на главата.

18

до коко

преди 12 години

Ти тези си три образования май не разбра какво ти казва номер 7 ?

17

Анонимен

преди 12 години

Що харчите пари бадева? Ако искаше да се самоубие да го е направил. Само търси внимание. Сега да плати разходите за полиция , психолози и там каквито още е ангажирал и отклонил от задълженията им.

16

MILATA

преди 12 години

DA SKA4AAAAA.......TAKA 6TE OSTANE BEZSMARTEN..............................

15

f

преди 12 години

be kakav romeo kvi 5 lv. budala pravew se na interesen. ne e vazno dragi mi rasisti ot koq etni4eska grupa e budalata. vseki vluben maz go pravi nezavisimo ot veroispovedanie i religiozna prenadleznost, 4e daze i rasistite ako se vlubqt vaobwe.

14

Анонимен

преди 12 години

САМО в тоя "сайт" не му е написано името на "турския" ромео

13

koko

преди 12 години

ДО НОМЕР 7- Да не би богатите в България да са образовани ,умни ,интелигентни и професори а са най обикновенни мутри ,милиционери ,комунисти,спортисти,физкултурници и пожарникари така че съвета ти да учат не върви -3 образования съм и безработен .Това не е приоритет в България пази мнението за себе си и внуците, те могат да повярват на теорията ти.

12

Рудолф Хес

преди 12 години

Алес кла. Защо не е сккочила ***. Когато искаш да се самоубиеш го правиш веднъж. Маймунски истории. Пожарни, полиции, линейки. ***.

11

Анонимен

преди 12 години

Егати заглавието...

10

да, 9

преди 12 години

Така е, 9. НИКОЙ не трябва да се самоубива.Но гладът прави човекът "първосигнален". Няма я жената, няма го мъжът, значи- няма пари, няма хляб, хайде да се самоубия!Няма сили да ЖИВЕЕ САМ( сама) Живота си.Не са глупости, 9, а философия.И малко достигат до нея.

9

Анонимен

преди 12 години

Едва ли е ром, те на 42 години вече си гледат внуците, а не ходят да скачат от някъде си.

8

Анонимен

преди 12 години

7, стига глупости. Никой не бива да се самоубива дори и да е беден. Да не говорим, че има богати хора, които пак се самоубиват.Дали си беден или богат няма значение, важното е да цениш живота...

7

Соте

преди 12 години

Първосигналните гамени веднага свързаха Ромео с ром хахаха .

6

беден

преди 12 години

Безработен или беден.Никоя жена или мъж не се самоубива, ако е финансово стабилен!Затова, момчета и момичета, учете, образовайте се, работете!!Любовта не е спасила и нахранила никого!( някой може да те "приюти", но това е съжаление, а не любов)Бъдете смели, бъдете самостоятелни!! Разчитайте на СЕБЕ СИ!!!

5

Анонимен

преди 12 години

Глупав човек, ако й беше теглил един бой и да я насили тя щеше да си състави мнение че е решителен и романтичен човек. Не правете грешката да падате в краката на някоя жена, тя просто няма да има капацитет да оцени жестът ви. Бъдете гадни. И аз още не мога да го повярвам, но жените именно по това си мислят че ги ценят!

4

vargala

преди 12 години

bIlgarin ot mangalski proizhod