42

до 38

преди 12 години

Само една избирателна промяна искам - гласуваш и след това собственоръчно си изписваш трите имена и се подписваш едва тогава имаш право да си пуснеш бюлетината - и ще видите как избирателната активност ще намалее с 10%.

41

ИЛИЯН

преди 12 години

ГЕРБ КУПИ ИЗБОРИТЕ НЯМА НИКАКВО СЬМНЕНИЕ В ТОВА

40

БАЧКАТОР

преди 12 години

Много ми е интересно българите в Катуница за кого гласуваха? Хич не вярвям да е за ГЕРБ.

39

мечо пух

преди 12 години

Това за Пловдив си го очаквахме и за тотава са завиха опашките пред избирателните секции.А кой и как организира *** , миналата година от РЗС ни показаха една кинопродукция.

38

358mag`

преди 12 години

ti si nay golyamiat glupak

37

brat4et

преди 12 години

bravo brat koyto i da si te pozdravjavam.naistina e taka.day glas.

36

ГОРБОЛЕТ

преди 12 години

Какво се правят от прокуратурата и полицията,че незнаят нищо,както и повечето медий,хората ачик ачик си признават,че парите се раздават от *** ГАРО,който от престъпна дейност вече е забогатял дори и повече от измисленият ЦАР КИРО.А мълчат всички,защото същият е спонсор на ПП ГЕРБ.Знам,че написаното от мен няма да даде ефект,но поне да светна хората.ГЕРБ ГРАДИ България с нови милионери ***,които след време ще застанат с техни пари срещу тях.Истината боли.

35

д

преди 12 години

Това са глупости и предрасъдаци. Ако една жена не може да има деца прави ли я това безотговорна.И според тези закони само богатите ще се избират един друг. Аз ако наследя нивите от баба ми това прави ли ме отговорен за нещо? ***!

34

Анонимен

преди 12 години

Само *** знаят защо ходят да гласуват.

33

АМИ , ГЛАСУВАЙ 37...

преди 12 години

ПРИ МАСОВО ГЛАСУВАНЕ ----КУПЕНИТЕ ВОТОВЕ ,СА БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ!БЪЛГАРИТЕ , ТРЯБВА ДА ГЛАСУВАТ....ЗА ДА ПРОВАЛЯТ , "ТЪРГОВЦИТЕ НА ГЛАСОВЕ"!!ТОВА Е , НАЙ-СИГУРНИЯ НАЧИН ЗА БОРБА С *** И ТУРСКИЯ ВОТ!ЕЛЕМЕНТАРНАТА ПОВСЕМЕСТНА ПРАКТИКА , ГО ДОКАЗВА....ПРЕКРАСНО!ПРОСТО ,БЪЛГАРИТЕ ---ТРЯБВА ...ЖИВИ -МЪРТВИ ДА СА ПРЕД УРНИТЕ ...АКО ИСКАТ ДА ИМА БЪЛГАРИЯ!АКО ЛИ НЕ .....СТАВАМЕ "РОБИ" ..... НА, КОЙТО НИ ПОИСКА....!

32

Даола

преди 12 години

Има само една въможност за бъдещите избори - гласуване по интернет / който иска,естествено/ - никой няма да отменя тъмните стаички.Тогава ще стане ясно, кого избират българите.

31

Анонимен

преди 12 години

тия *** ще вкарат едни политически *** като общински съветници. И на миналите избори беше так и сега пак. Даваха и по телевизията даже кои са въпросните господа. Нека всеки ако иска след 10 дена да провери по интернет въпросните секции за кой са гласували. После тия *** се коалират с някои и си избиват парите многократно.И партията за която не достига малко гласове не може да направи нищо. А ония мошенници ги коалира само изгодата и ние всички го духаме.

30

ТЦТЦТЦ

преди 12 години

И само да добавя, че *** кандидати за общински съветници са с основно образование - поне за един съм сигурен и като знам какво досие има в полицията.... направо се отчайвам от България!

29

ТЦТЦТЦ

преди 12 години

Същата работа е и в *** квартал Христо Ботев в София и тук първо минават по домовете *** тартори и им обещават, че след като гласуват ще им дадът парите и им казват за коя бюлетина да гласуват!... и най-учдващото е че изпълняват и гласуват.

28

анонимна

преди 12 години

да се гласува в интернетсамо по един път

27

Анонимен

преди 12 години

Ще бъде добре да има закон който да забрани *** и турски партии в българия,и право на глас да имат само тези които са завършили 11 клас!!!

26

Анонимен

преди 12 години

Трябва да се въведе електронно гласуване.

25

Анонимен

преди 12 години

на цвъки и бочко братчетата,така трябва ,ако беще българче досега да са го смляли

24

Българи

преди 12 години

ИЗЛЕЗТЕ И ГЛАСУВАЙТЕ!АКО ГЛАСУВАМЕ ВСИЧКИ ---КУПЕНИТЕ ГЛАСОВЕ НЕ ЗНАЧАТ НИЩО!!!!!БЪЛГАРИ ....НЕКА ДА "ИЗПЪРЖИМ"--ТЪРГОВЦИТЕ НА ГЛАСОВЕ ,ПО ГЕТАТА И... НЕГОДНИЦИТЕ-ПОЛИТИЦИ!!!!!!!!!!!!!!!!

23

анонимна

преди 12 години

АЗ също сигнализирах за това ,че *** влизат в изборната секция и се затваря вратата с близа 40 или 50 минути стой там и че им дават пари но нищо явно всичко е ясно ,чух също че герб ще спичели .Съжилявам за това ,че ходих да гласувам след което видях и чух незнам дали живеем димократична държава.