13

Анонимен

преди 12 години

Зачетени са само бюлетините за президентския вот, а другите шест са обявени за невалидни....И как познаха в купчината от стотици бюлетини кои 6 са дублираните?

12

bobi

преди 12 години

VE4E E KASNO NARODE PROST XAK TI E TAKAVA SADBA. A TRIABVA6E KOITO ISKA DA NE E V BATAKA DA GLASUVA ZA ATAKA.A SEGA ....KURETZA NA *** PAK 6TE BLIGITE.DA *** I GERBERITE IM DA ***,TVA 875 TCVETE ZA POGREBENIA....

11

Българи

преди 12 години

ИЗЛЕЗТЕ И ГЛАСУВАЙТЕ!АКО ГЛАСУВАМЕ ВСИЧКИ ---КУПЕНИТЕ ГЛАСОВЕ НЕ ЗНАЧАТ НИЩО!!!!!БЪЛГАРИ ....НЕКА ДА "ИЗПЪРЖИМ"--ТЪРГОВЦИТЕ НА ГЛАСОВЕ ,ПО ГЕТАТА И... НЕГОДНИЦИТЕ-ПОЛИТИЦИ!!!!!!!!!!!!!!!!

10

Анонимен

преди 12 години

направо ви се чудя за кой гласувате... честно... блазе ви, че си имате любимец

9

чарли

преди 12 години

Не е важно кой как гласува,важно е кой ще брои гласовете ! ! !Й.В.С.

8

Инна

преди 12 години

Аз гласувах ,чакайки опашка от 25 човека, а след ме имаше още 32.Броих ги.Страхотна избирателна активност, направо се учудих!?!?!И пред всички стаи в училището беше така.Или просто хората са отишли след като са се наспали и нахранили на обяд.

7

ГЛАСУВАЙТЕ БЪЛГАРИ..

преди 12 години

АКО ГЛАСУВАМЕ ВСИЧКИ----КУПЕНИТЕ ГЛАСОВЕ ,СА БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ!ГЛАСУВАЙТЕ ВСИЧКИ ---ЗА ДА "ИЗПЪРЖИМ"--ТЪРГОВЦИТЕ НА ГЛАСОВЕ И КОРУМПИРАНИТЕ ПОЛИТИЦИ!!!НЕКА НАКАРАМЕ , НЕГОДНИЦИТЕ ---ДА СИ ХВЪРЛЯТ ПАРИТЕ ...НА ВЯТЪРА!!ГЛАСУВАЙ , БЪЛГАРИНО ...ДНЕС ТВОЯ ГЛАС УБИВА КОРУМПИРАН ПОЛИТИК И МОШЕНИК....!!!!

6

Ученичка на 16

преди 12 години

А в нашата секция в VI училище в София, представителите на комисията, които отмятат гласувалите по 2 списък, бъркат ЕГН-тата на гласоподавателите!!! Това все едно са други хора?! Нвсякъде всичко се знае по ЕГН - и данъци и какви ли не документи! Но гласоподавателите за съжаление не забелязват какво точно записват членовете на комисии! А и до сега тези данни винаги фигурираха предварително в списъците, а сега защо ги нанасят на място. Така стават грешки!

5

Анонимен

преди 12 години

ххаааха

4

BG

преди 12 години

Днес гласувах в секцията на РБ в Люксембург. Много малко хора имаше сутринта и в урната имаше не повече от 20-ина бюлетини. Но съм горд, че бих 100 километра, за да упражня правото си на глас. Гласувай народе, сега, или никога!

3

Анонимен

преди 12 години

Гласувайте за дръжката на Тиквата

2

Непълнолетен ли?

преди 12 години

А как се е появил в списъка с избирателите? Или на някои не им стигат купените гласове на пълнолетните, та сега почнаха да спекулират и с децата?!В пост.1 изказват навременна хипотеза - онзи ден "лидерът" на Евророма /неуспелият тракторист Цв.Кънчев/заяви,че ромите в Бг са 1 000 000 - тоест, от Европа и от разни *** фондации да пускат повече пари за ромското население във вид на помощи, та Цветелин и кукловодите му да крадат повече!

1

Анонимен

преди 12 години

Сега ще излезне, че в Столипиново живеят 300 000 .....