14

Анонимен

преди 12 години

Сигурно чехите се подготвят да нападнат Зимбабве.

13

Анонимен

преди 12 години

Ами лично аз бих си направил труда да разбера в каква страна се намирам. Афрка не ме привлича никак! КАкто и Ю Америка. Все ще се намери *** да те заподозре в нещо нелепо!

12

Анонимен

преди 12 години

ДО 6:И БЪЛГАРИЯ Е ЕДНА ОТ ТЯХ НАЛИ?

11

Анонимен

преди 12 години

Според мен скоро ще ги пуснат,който се е*ава с белите хора и иска да им продава петрол за 300$ барела,гризва дръвцето рано или късно.По-скоро рано.

10

osata

преди 12 години

до7, 8 и 9 = един и същ ***: дори и "палче надолу" не заслужаваш! Пиян ли си или дрогиран?

9

антиХОМОпримат

преди 12 години

Анализ на снимката: виждаме костюм за 1 хилядарка(примерно)+*** за 0 евро! резултат:костюм+***= МИНУС 1000 евро..Тъй като приматът е съсипал костюма-умирисал го и оцапал.Точка!:-)) айде арестувайте ме,бе-нямате ли поне 1 шпиончик в БГ или не??? Браво,молодци миролюбиви и незавоевателни!! Печелите точки пред гадните завоевателни Хамериканци,хахаха:-)) за радост на *** у форумчето...:-))ама нормално-*** примата почитат..близък,роден им е...:-))

8

ааа

преди 12 години

пропуснах-за почитателите на развитите афространи-да викна:да живее ГАДафито!! а,ама ко викате..не бил жив ли?! Че такъв Бог с един кърпен тюрбан на грозния сурат)като другия тъпан с кърпените чорапи Живков)-може ли да не е жив?? хай да му се не види и СЪДБА!! а,да,хамериканците и марсианците са виновни-и никой друг,хахах! Др.***,Сталин..Ленин и Чаушеску..те са чистичките -че и Богове,и СВетии!! Хвала!!ний не сме хейтъри,ний сме лавъри,да знаете!ний лав такива смешки,здравословен е смеха,хаха

7

ааа

преди 12 години

ОЩЕ ЕДНА ВЕЛИКА АФРИКАНСКА СТРАНА,ПЪЛНА С ***!! АКО БЯХА БЕЛИ ХОРА-ЗАЩО НЕ НАДМИНАХА ЧЕХИТЕ,ЧЕ И ДРУГИТЕ ОЩЕ ПО-БЕЛИ ЧОВЕЦИ?? Напротив-умърсили са и наторили Гугъл картите с разни макакски лайнарщини като казарми и под.смешки!! какви казарми бе,какво пазите-задниците ви да седят все така приматски и *** ли?? Чехите трябва да ви осъдят за тормоз,не вие! и не само за тоя тормоз,а въобше за тормоза да пребиваваш в афроприматската ви страна!

6

a

преди 12 години

Има списък от дивашки страни, където просто не се ходи.

5

Анонимен

преди 12 години

Тоя по мимиката,която е направил ми прилича на нашата Т!

4

До 2

преди 12 години

Нямало е казарми!

3

Анонимен

преди 12 години

Какво ще шпионират от тия ***?До вчера бяха на клоните!

2

Анонимен

преди 12 години

По-смешна новина скоро не съм чувал. И аз ходя с топографска карта на разходка за удоволствие и правя снимки на малко познати места като водопади, пещери, чешми, скали. Чудят се какво да измислят тия тайни служби да си оправдаят заплатите.

1

Анонимен

преди 12 години

Snimkata ilustrira vsi4ko :)