51

Анонимен

преди 12 години

Не съм знаел, че човека е толко на зор. Имам няколко приятели, които биха му помогнали с удоволствие. Щяха да купят имението...

50

Ха познай

преди 12 години

49 прав си че вероятно идва катастрофа към Америка , но едно от проявлвнията и няма да са ниски цени а напротив все по-вискои цени на имотите . Ха познай защо? А в България за къде сте тръгнали да ги трашвате имотите след като и преди и след балона България си беше абсолютно най-евтината европесика държава ( тука акцента е на европейска) а вече от така наречения балон цените са надолу 40% ... някои няма ли да се сети че е време за купуване че и инфлация идва...

49

do 49

преди 12 години

kakvo oznachava "prezirat truda" ?! spored teb intelektualnia trud ne e trud taka li ?

48

DO 52

преди 12 години

TOVA TUKA NE E SEX 4AT VE GALFONI

47

Do 49

преди 12 години

Кво знаеш ти за човека, невежо! :D Седиш се и се дразниш, че пари се изкарват главно с ъкъл, а не със сила! А относно труда, Доналд Тръмп се е трудил достатачно много, щом е успял да стане това, което е искал винаги да бъде! А ти ... ти ще си останеш вечно недоволен понеже вечно ще си мислиш как живота те е прецакал и никога няма да осъзнаеш, че в крайна сметка всичко си е зависило от теб..... :DП.П: Това важи за 90% от хората в тази държава !

46

пфу...

преди 12 години

Този мазен червей потен вода през живота си не е пил. Сега какво - трябва да го жалим ли? Явно се е усетил, че скоро им иде края и на кърлежите в CAЩ и е решил да се отърва от каквото може. Току виж някоя нощ полетели коктейли *** по вилата му и изгоряла до основи като на *** Киро. По-добре да я продаде "на загуба" и все пак да вземе нещо, отколкото накрая да има само купчина руини, сгурия и сажди! На такива, колкото и да им е вътре - все ще е малко. Тези *** презират труда!!!

45

ei

преди 12 години

e stra6ni biznes *** !!!

44

Рубен

преди 12 години

колеги, мислете на едро... освен това тръмп е в тежък мензис

43

МИЛОТО

преди 12 години

Този човек е изтрещял , всички имаме такива къщи в България и са без пари . Само едно решение на Парламента и имаме Хотели на Морето , даже гражданите ни плащат разходите и комуникациите .

42

seabank

преди 12 години

милия да го съжали човек

41

Бай Мильо

преди 12 години

Одъртява и оглупява. Скоро ще изгуби всичко!

40

бала долари

преди 12 години

И какво от това!

39

$

преди 12 години

Впечатлих се. Преместих го.

38

саки

преди 12 години

Тая загуба ще си впише в счетоводния баланс и ще спечели двойно от финасовия трик и укриването на данъци.

37

4 4 4

преди 12 години

ХИТРЕЦ Е ТОИ,НА НЕГО МУ Е ЯСНО ЧЕ ХОРА КАТО НЕГО ЗАГРАБИЛИ МИЛИАРДИ ЩЕ БЪДАТ ГОНЕНИ КАТО ПРОКАЖЕНИ ОТ НЕДОВОЛНИТЕ ХОРА И КЪЩИЦАТА МУ МОЖЕ ДА ИЗГОРИ,А ЗАСТРАХОВКАТА МУ НЯМА ДА МУ Я ИЗПЛАТЯТ ЗАЩОТО ЗАСТРАХОВАТЕЛИТЕ СА ПРОСТО ЕДНИ КУХИ ФОНДОВЕ ЗА ПРИБИРАНЕ НА ПАРИ

36

Мишо

преди 12 години

мечо пух - Тя винарната всъщност е барака, басейна е надуваем, а голф игрището е за мини голф, та се събират в 3 декара без проблем. :-D :-) хаха...сега сериозно...След като го е построил той и не знаете колко му е с трувало това, съвсем некоретно е да кажете, че е загубил 7 милиона. Възможно е да е спечелил 2 или 3 примерно! ;-) Което всъщност е по-вероятното. :-) :-)

35

гост

преди 12 години

а ако беше поискал 25 млн и продал за 5 млн, 20 млн ли щеше да е загубата?а ако я е купил или построил за 4 млн?

34

дядо

преди 12 години

тоз завалията жив да го оплачеш

33

darcas_real

преди 12 години

Човек, който знае как да си изкара парите, и да загуби всичко, пак ще успее да си стъпи на краката. Докато човек, който не знае как да изкарва пари, и милиони да му дадеш, той пак ще стане просяк накрая.

32

БОТЕВ ПЛОВДИВ

преди 12 години

Искал 12 продал за 5,а за колко я е направил.За каква загуба говорим.Един такъв имот в полите на Витоша ще е по-скъп.