34

Възмутен

преди 12 години

Ясно се вижда и чува как се притискат работници, които не са получавали заплати и на които не са плащани осигуровки, да гласуват за листата на своя шеф Минчо Гроздев и за кандидат-кмета на ГЕРБ Вяра Петрова.

33

skatelite

преди 12 години

От всички статни днес и по-специално от коментарите под тях разбрах едно: хората са на мнение, че преди изборите не трябва да се залавят престъпници ю, защото ще е PR акция. Излиза, че това е идеалното време за безчинстване, крадене и убиване, защото по това време не трябва полицията да се намесва. Няма никакво значение кога се извършва една акция, дали е преди или след избори, ако е извършена както трябва следва да се отдаде нужното на полицията.

32

Анонимен

преди 12 години

jononlkn

31

Анонимен

преди 12 години

"Иззеха 6,5 млн. кутии контрабандни цигари" след изборите ще ги горат ;)))

30

БОТЕВ ПЛОВДИВ

преди 12 години

6 425 ООО кутии в един ДАФ.Голям камион ще да е бил.

29

аз

преди 12 години

ама те правилно са написали не 6500000, а "почти" 6500000 ... всичко е окп.с. успех на изборите утре и дано да стане ясно, че пожарникар освен да гаси пожари за друго не става

28

Анонимен

преди 12 години

някой пак напомпи цифрите като предизборна прогноза на социологическа агенция!!!!????

27

666

преди 12 години

До 24Не знам дали 22 е ***, но ония от МВР със игурност са такива. 6 425 000 кутии са около 15 тира, а 700 мастербокса, колкото ги обяви Чонов, са преко сили 3500 кутии. Това че сте се научили да четете не е всичко. Време е да почнете да учите и как се мисли. Ако не е много късно за това де... 22-ри поне показва, че го прави.

26

до 30

преди 12 години

Приятелю, а защо цял месец преди изборите нищо не откриха. Нима вярваш, че контрабандата е била спряла. Просто с предните са се опитали да платят изборите - в моя град целия ромски квартал е в плакати и билбордове на герб, но като са видели, че народа ги отсвирва са решили пък с популизъм, дано някой се върже! Идва видов ден и всеки на мястото си - Данаилов в киното, Росенчо на строежа в Германия, Цецко във физкултурния салон и Бойко с маркуча...

25

Анонимен

преди 12 години

29,каква предизбирна лакардия виждаш в това,че полицията си е свършила работа?Полицаите не членуват в никаква партия-има над 80 партийни формирования и всеки може да си избере за кого да пусне гласа си.Защо свързвате полиция с ГЕРБ,или мутри,рекет,източване на ДДС,източване на бюджетни пари с различни врътки,заменки на апетитни местенца на първа линия до морето или планината с хавра,манипулиране на вота,банкови фалити,финансови пирамиди с БСП,ДПС,СДС-имаше политически чадър от посочените партии.

24

Анонимен

преди 12 години

предизборни лакардии,а уж е забранено

23

До номер 5

преди 12 години

Много добре казано,вдигнаха нашите цигари без някой да контролира каква е печалбата,а съсипаха и булгартабак този огромен завод.Сега тези цигари ако ги пуснат за продажба на по тънка цена -еми ето ти маса пари за детски градини,паркове,болници и т.н.

22

Анонимен

преди 12 години

мноо ясно преди изборите :)

21

SerGAY Stanishev

преди 12 години

Това е полицейщина!

20

ЮЛИАН ВУЧКОВ

преди 12 години

КУПУВАМ ЦИГАРИ БЕЗ БАНДЕРОЛОВИ АКО НЯКОЙ ИМА НЕКА МИ СЕ ОБАДИ НА 0899 435 354 ВЗИМАМ КОЛИЧЕСТВА НО НА ДОБРА ЦЕНА

19

до 22

преди 12 години

***, научи се да четеш, не 6,5 млн. къса, а 6,5 млн. кутии

18

Цар Киро

преди 12 години

Почнаха да ми лазят по нервите вече!Събарят ми къщите;Арестуват ме;Арестуват ми дистрибуторите;Събарят ми дестилационните "фабрики";..... не се издържа вече!Полицейска държава!;)

17

1

преди 12 години

герберчетата пак сбъркаха с бройките,6,5милиона къса цигари е вярното,пак искат да се похвалят че се борят с контрабандата,ха ха ха .

16

Анонимен

преди 12 години

За всички *** цитирам: "Камионът е бил претърсен в складово помещение в момент на разтоварване на стоката."Което ще рече, че цигарите са били в камиона и в склада. Ай отивайте да завършите 1-ви клас!!!

15

Червени псетанаповод

преди 12 години

Какъв скандал заформих не е истина.Отиде празненството по дяволите.Това е типично за кумунистите- крадат с червените си свинктери,а в същото време са изключително недоволни от държавата.