8

Гери

преди 12 години

А кой и как ще им плати за болките и ужаса от преживяното.Никой!Особено пък за това момиче пешеходката която няма никаква вина в случая, а пострада най-тежко от всички.С пари не лекува този изживян ужас, но трябва да получат обещетение за това.

7

AZ

преди 12 години

Моля се Господ да помогне на пострадалите!

6

Политлекар

преди 12 години

Дано ГЕЙБ да не може да се възстанови от удара който Българският Народ ще и нанесе утре!!!

5

vmro

преди 12 години

Омръзна ми да ме изкарват по-будала от ***. Омръзна ми да се чувствам пренебрегнат от света, само защото съм българин. Омръзна ми да ме сочат с пръст и да казват: Ти си от най-неграмотната нация. Омръзна ми престъпниците да остават безнаказани. Омръзна ми. Аз съм номер 17! ВМРО

4

Анонимен

преди 12 години

Обществената медия БНТ наруши сключеното с всички кандидати за президент споразумение и не излъчи обръщението на Красимир Каракачанов първо в поредицата заключителни клипове както отреждаше изтегленият жребий.От телевизията се оправдаха с човешка грешка. Причините за недоразумението се изясняват, а пресцентърът на ВМРО вече пусна съобщението сред привържениците на партията.Междувременно в социалната мрежа Фейсбук тече дискусия по отношение на подценяването на перспективите на Каракачанов в социологическите прогнози от последните два дни.Загадъчното разместване в БНТ дойде на фона на странни социологически резултати, които откровено се опитват да внушат, че шансовете на кандидата на ВМРО за президент са изключително ниски. Подобни резултати идват от агенции, които допреди седмици класираха Каракачанов на четвърта позиция.

3

ANONIMNA

преди 12 години

MLADI ZENI DANO SE VAZSTANOVIAT BARZO SILNO VIARVAM ,4E STE SE SPRAVIAT

2

alek

преди 12 години

Браво на лекарите! Дано се възстановят жените бързо и да се върнат към старият си начин на живот!

1

.

преди 12 години

Слава Богу. Дано се възстановят напълно физически и психически.