66

ФАКТ

преди 12 години

Винаги е така - революциите се правят от будалите, а се ползват от интересчиите. Факт.

65

www

преди 12 години

ОТ СЕГА НАТАТЪ ЗАПОЧВА МИЗЕРИЯТА И НИЩЕТАТА ;;;

64

анонимен

преди 12 години

Започва глада и мизерията в Либия,анархията с пълна сила ще се развихри!За какво се радват тия ***,сами си застреляха лидера,дето им даваше по 1000долара заплата.

63

Анонимен

преди 12 години

ДАва вид на психопат с тези атрофирали очички... Всички велики лидери са били психопати и са обричали на гибел милиони, спор няма.

62

Даола

преди 12 години

Нали щяхме да си поискаме парите-откуп за българските сестри? Как ще стане, като точно този е бил министър на правосъдието и е пряко виновен за процеса и смъртните присъди?Защо при всеки преврат, навсякъде, някой от приближните на диктатора се обявява за новия вожд. Толкова ли няма хора с чисти ръце?Каква промяна ще стане в Либия с " нови" управници от предишната клика?

61

ДО 60

преди 12 години

Та ние изгонихме диктаторите , но техните синове и дъщери са на власт .А този кутрак на снимката осъди Бг сестрите .

60

Умерен

преди 12 години

За всеки диктатор има по един златен пистолет....зареден при това. Ако бяхме очистили *** у нас преди 20 години щяхме да сме нормална страна .... а сега - хамстера ,гоце, масларката и доган пфу!

59

анонимен

преди 12 години

хм...свободна значи..а аз си мисля че я чакат дълги години агония както Ирак и много други държави в които чичо Сам се е намесил...гледайте и ще видите сами...един диктатор си отиде..а ще дойдат много други през годините които следват

58

темиз

преди 12 години

струва ми се че някой ден в алчността си американците ще закачат когото нетребва и ще ядат попарата.не,не е русия

57

Габи

преди 12 години

Каква свободна и демократична страна ще бъде Либия при положение, че шеф на ПНС е палачът на българските медици и един от най-големите мракобесници в правителството на Кадафи , министърът на правосъдието Абдул Джалил! Целта на Алианса беше да се завземат петролните кладенци на Либия, аналогично на тези в Ирак, от "демократичните" страни Англия, Франция и Италия и те осъществиха износ на демокрациа чрез своята авиация и командосите си. Накрая убиха и Кадафи. Сега арабите ги очаква големият х.й, защото преди изнасяха петрол срещу долари, а сега тези от Алианса ще изнасят петрола безплатно: първо, да си върнат разходите от военната операция, второ, поне 1-2 петилетки ще пълнят джобовете. А за света ще остане поуката, че така повече не може да се продължава, защото посочените три страни плюс САЩ винаги могат да обвинят която и да било страна в недемократичност, терористично управление и да потеглят където им е изгодно със самолетите и командосите. Мисля, че азатските старни като Китай, Индия, Япония това няма да го допуснат. А САЩ и другите три ястреби тепърва ще има да проумяват какво означава замяна на диктаторски режим с такъв на аятоласите и Ал Кайда. Така че Либия трябва не да обяви ден на свободата, а да спусне флага си наполовина заради поругания си суверениетт.

56

до 55

преди 12 години

Ти да не би да видя хамерикански и натовски сили да бомбардират руските части в Чечня, както в Косово и сега в Либия???????

55

до 52

преди 12 години

Ти да не би да вярваш, че чеченците са си водили воината сами --без помощ ?

54

Акъл море

преди 12 години

Либия окончателно ще бъде обявена за свободна от свободата и независимостта си!

53

Анонимен

преди 12 години

Кадафито никога не е бил боен вожд на наи-голямото племенно обединениев Либия --фактически до този момент малцинство управляваше мнозинство ,наи-вероятно тези от мнозинството сега ще сипят да ядьт на тези от малцинството ....то е трупано ,трупано...

52

Анонимен

преди 12 години

Затова руската нация е най-великата за мен, защото *** хамериканец и натовец не може гък да им каже.*** нещастни хамерикански и натовски, защо влязохте в Сърбия заради косоварите, а не влязохте в Русия заради геноцида срещу чеченците от страна на русите? Нали сте сте омиротворителите? Нали сте хората защитаващи слабите на деня? Вашата майка *** капиталистическа, защо само отправяхте апели към руснаците да спрат инвазията в Чечня? Щото напълнихте гащите. Щото срещу руснака не се рита!

51

Анонимен

преди 12 години

Това ,че Кадафито си е доказан диктатор ,поникакьв начин не прави демократи от европеиски тип тези от ,,Националния.....,, ще ги видим колко са ,,Национален ,, за сега сьс сигурност знам ,че са от другото племе което има отдавна зьб на бившия диктатор.... А тои сьответно си ги потрепваше от време на време защото им знаеше мераците е сега пьк те го поутрепаха малко утре пьрвите братчеди на Кадафито ще се пробват на тези ,племената от пустинята ,бедуини и разни туареги и не знам си какви и колелот

50

Mickey

преди 12 години

По идея на друг форумец:Муамаре,Муамре,Що ли не послуша бае си Тошо като те съветваше, да си спретнеш един "избори", с мирен преход,национално съгласие, едно-две СДСта и Сполука за Либия. Сега щеше да си жив милиардер,синовете ти - бизнесмени, съдии и общественици, а бодигарда ти щеше да "управлява" Либия под мъдрите ти напътствия.

49

Анонимен

преди 12 години

До КабулиСинко, този "демократ" на снимката - Джалил, на два пъти потвърди смъртната присъда на българските медицински сестри. За сестри не ми говори.

48

Анонимен

преди 12 години

Абре,утре ще я наречете свободна ,ама след 2-3 г. не знам каква ще я наречете --за утре знаем.

47

Анонимен

преди 12 години

За колко сребърника марионетката на ЦРУ Мустафа Абдул Джалил продаде родината си на НАТО? Колко либийци платиха с живота си ламтежа и алчността на петролните концерни?С какви очи ще разказваме на децата си, че живеем в Европейски съюз, в който Свободата и Човешките права са първостепенна ценност? Пфу!