101

hitlera

преди 12 години

do 95 na palnosam saglasen s teb slaboto mqasto na Amerika izrael tam trqabva dase udari gadni *** evrey4eta o6e lageri trqabva da ima za tqah malko be6e detogi na praviha na sapun .

100

до bobix

преди 12 години

Да бе... народът реве, ше го разкъса, били го убили "платени агенти на ЦРУ" ... чуваш ли се, ти за пръв път ли включваш телевизоро за новините от Либия?

99

bobix

преди 12 години

3dattack, какво неуспоримо доказателство.леле. Не че не могат 10ина платени ***, каквато е обикновено тактиката на цру да го хванат и убият.Ето че и ти си съгласен, че се е криел зад народа. Или просто обичате тези като теб да преиначават нещата за удобство? Прочети статията на Румяна Угърчинска!Тя е далеч от комунист.Тук не става дума за комунизъм или демокрация.А за истина. И си припомни,че и октовмрийската революция я правят 0.1 % от населението!

98

^3DAttack

преди 12 години

NADIA първо се научи на пишеш нормално , после се опитай поне малко да мислиш .. Определено мисленето не е силната ти страна или просто заслепена от твоя антиамериканизъм кара ръката ти да трепери :) незнам от кое село си .. но по одбре си стой там и не си подавай нослето от краварника :) че се излагаш само :) хахаха

97

^3DAttack

преди 12 години

КАдафи уж много обичал Либия и народа си ама докато са се водили бойни действия с омразното му НАТО той изнесъл над 200 милиарда долара извън Либия сигурно за да ги запази за Либиския народ:) хехехе еьь *** още един ваш човек си отиде ревете ревете и на диктатори като Путин ще им дойде реда и ще ги пометат от влас. Ще дойде време и Русия ще се освободи от *** като Путин

96

^3DAttack

преди 12 години

до 89 : Как пък да не го криха.. по скоро той се криеше зад народа си !Нато наземна операция не е провеждало .Бунтовниците свършиха работата.. Нато помогна много но народа показа че неиска този диктатор и след като го докопаха го разкъсаха сигурно от любов :)

95

Анонимен

преди 12 години

Саиф ал Ислам е избран от племената за новия лидер.

94

До 89

преди 12 години

E, малко ли ти е, че го криха 9 месеца? Държавица с 6 милиона срещу нато 9 месеца? Сградите им станаха на сирене, още месец и на пясък, народа измря пазейки го от бомбардировки, глад, болести и още ли исаш? Либийския народ направи невъзможното мен ако питаш!

93

NADIA

преди 12 години

SLED 1G LIBIIJITE 6TE REVUT ZA KADAFI,I DANO NAISTINA DA E JIV,ZA DAIM POKAJE SREDEN PRUST.LIBIQ BE6E PRED POSLEDNATA KREPOST 6RY6TY IMEPALISTI4ESKATA I ZAVYUVATELNA AMERIKA,SLEDVA IRAN,POSLEDNATA JEL NA AMERIKA I SLED TOVA TRETA SVETOVNA VOINA,TE KAKVO SI MISLQT,4E POSTOQNNO 6TE PROBYTVAT SJENARIA ZA OSVOBOJDAVANE NA NQKOI OT RESYRSITE I BOGASTVOTO MU SRE6TY DEMOKRAJIQ LI?????NO PURVO TRQBVA DA SE YDARI IZRAEL,SLABOTO MQSTO NA AMERIKA

92

Анонимен

преди 12 години

"Спасете Исляма" бяга от Исмяма :)

91

Моралът на Талмуда

преди 12 години

Всички "религиозни" евреи искрено вярват:1. Вечният евреин е, за негово нещастие, продуктът на Талмуда. 2. Евреите се отнасят към обитателите на Земята, не-еврейските хора, като друговерци, гои. Наблюдавайте на какво учи евреите Талмуда спрямо не-еврейското мнозинство, а именно, спрямо тези, които не са от еврейските Избрани хора:3. Евреите са наричани човешки същества, но не-евреите не са човешки същества! Те са чудовища! 4. Не-евреинът е като куче ! Да, еврейските писания учат да третираш кучето по-добре от не-евреина! 5. Дори това че Бог създаде не-евреите, те са животни в човешка форма! Не е прилично евреин да бъде обслужван от животно! Затова е обслужван от животни в човешка форма! 6. Бременна не-еврейка не е по-добра от бременно животно! 7. Душите на не-евреите идват от нечисти духове, и са наричани прасета! 8. Въпреки, че не-евреина има същото тяло като евреина, сравнен с евреина, е все едно да сравниш *** с човек! 9. Ако ядеш с не-евреин, все едно ядеш с куче! 10. Ако евреин има слуга или прислужница не-евреин и той/тя умре, не бива да изказвате съболезнования! Кажете на евреина: Бог ще замени загубата ти, все едно е умряло едно от неговите магарета или волове !

90

Анонимен

преди 12 години

Cигурно в момента "докторите" на ЦРУ го "преслушват" ...Едва ли някой някога ще го намери, където и да е закопан

89

sssss

преди 12 години

Барак обама: Либия и Ирак напомнят за "възобновеното" лидерство на САЩ в света22 октомври 2011 | 13:51 | Агенция ФокусСейф ал Ислам многократно подчертаваше в даваните от него интервюта, че с ударите си НАТО иска да убие баща му и членовете на неговото семейство - както и стана. Всички знаем защо.

88

Бъни

преди 12 години

Мутасим е бил заловен жив и е разтрелян за да не се разкрие истината че ще стане ОЛЕ МАЛЕ . Ще лъсне целият пъклем плана на мериканците и еврейчето Съркози . Ще е много интресно ако Сейф ал Ислам е жив и успее да раскаже истината на народът си и на света . Защо ми се струва че с предизвикването на такива конфликти САЩ целят да създадат удобни площадки за удар срещу Иран . Следващите са Сирия . Нека да не забравяме и Югославия от просперираща страна стана една руина и пак са по-добре от нас

87

saki

преди 12 години

И къде ще избяга, като земята е кръгла , в която и посока да тръгне все ще го ппресрещнат.

86

Анонимен

преди 12 години

много обичано това семейство от народа си,бе! защо се е разтичало като *** по целия свят? нали много били направили за либия? нали народа много щастливо и безметежно живеел?

85

НЯМА ДА ИЗБЯГА....

преди 12 години

...ДАЛЕКО --*** НА ДИКТАТОРА , КОЙТО ИЗМЪЧВАШЕ БЪЛГАРКИТЕ И СЕ ПАЗАРЕШЕ С НАС ...ЗА ТЕХНИЯ ЖИВОТ!РЪКАТА НА ГНЕВА ...ЩЕ ЗАСТИГНЕ И НЕГО, КАКТО ЗАСТИГНА ..ЛУДИЯ МУ БАЩА!СМЪРТ НА ДИКТАТОРИТЕ И УБИЙЦИТЕ НА ЛИБИЙСКИЯ НАРОД!

84

онбашията

преди 12 години

ех, *** ***. и като осъдиш сащ в твоя "нов и неопетнен съд", кой ще ти изпълни присъдата? учудвам се колко много хора живеят още в детската градина, където можеш да отидеш при лелката и жално да изхленчиш "а пък петю се бие"

83

Патилан

преди 12 години

Трябва да се създаде нов неопетнен международен съд и на този съд, на подсъдимата скамейка да бъде поставено, USA - глобалният терорист, НАТО и всички, които подкрепят тази незаконна война в Либия, за престъпленията срещу либийския народ! Няма САЩ-няма проблем! Няма да има кризи, инвазии в чужди държави, няма да има кой да се прави на световна мутра!

82

Патилан

преди 12 години

Мафиотската Ционистка Пасмина=USA=НАТО-глобалният терорист!!! Факти:1. САЩ участвали в най-много войни от всички останали през последното столетие. Справка общо 91 войни. А военните значимите военни операции от 1910 до 2005 са 153 на брой, като не се броят операциите от втората световна война, които са много. Общият брой военни операции (масивни или не) от втората световна война до "11 септември" е 198. Няма година без войската им да не е участвала във военни операции, т.е. няма нито една година от последните 111, в която да е имало мир + САЩ;2. САЩ са отворили най-много войни за последното столетие. Естествено като размер не могат да се сравняват с първата и втората световни, при които те са участвали, но да кажем не са били главни причинители;3. За обратна справка - лошите комунистически агресори от СССР са участвали в... около 30 мащабни (значими) военни операции и то с голям спор по въпроса. Разликата е в ПЪТИ!Терорът който САЩ упражнява по света в последния век е несравнимо по-голям от този на "агресорите комунисти".ТОВА ЛИ Е ДЕМОКРАЦИЯТА? САМО С КЛАНЕ ЛИ МОЖЕ ДА СЕ ПОСТИГНЕ? ЩОМ Е ТОЛКОВА ХУБАВА, ЗАЩО НИКОЙ НЕ Я ИСКА БЕЗ ДА БЪДЕ ПРИТИСНАТ ДО СТЕНАТА С НОЖ В ГЪРЛОТО?