24

до 23

преди 12 години

А на теб кой ти е виновен? Сигурно всички предишни управления /може би още от времето на хан Кубрат?/, а крадльовците от ГЕРБ, дето са покровители на *** и контрабандата, са най-големите светци, нали? Я хващай на Боко почетната четка /дето той си я взе от междукрачието на Веждито/ и вземи да му нарисуваш един ореол около главата.

23

Анонимен

преди 12 години

21Софиянски беше този, който затвори и разпродаде маса детски градини. Не ти е виновен ГЕРБ за това, че няма.

22

Пишпунта

преди 12 години

Милите дечица, ако им дойде кметката да им открива градината може уплах да получат...

21

Анонимен

преди 12 години

А кой рИва, когато Станишев откри детска градина малко преди изборите през 2009 г.? Боко тогава се скъса да мрънка /че и след изборите пак/, от 9 кладенеца вода извади кому била нужна детска градина, а като докопа кокала на строителната мафия, веднага обърна плочата и почна да *** здраво! А по-долу някои мрънкат, че имало голяма необходимост от градини при Станишев. А кой беше кмет на София тогава? И на кого бяха задължение тези градини? О, да, то на Боко Велики все някой му пречи.....

20

Анонимен

преди 12 години

"Герб - най- доброто Оправлевние "Че ни опрвят,оправят ни,спор няма.....

19

Анонимен

преди 12 години

За всяка новооткрита група ли ще ни информирате вече,аман от лицемери,като събрахте всички млади хора в 3 града сте ДЛЪЖНИ да им осигурите детски градини,и то без да го обявявате!За това сте там,да работите,колко пари хвърлихте по откриване на това-онова,сигурно поне за още цели 3 детски градини,не само за една нова група .Осигурете препитание на хората в провинцията,тогава не ви трябват нови градини в пренаселена София,но при строежи и ремонти се лапат пари,а това е благичко,нали?

18

Анонимен

преди 12 години

А КОГА ЩЕ ОТКРИЯТ ХРАНИЛКИ ЗА 7 МИЛИОННО СТАДО ОВЦЕ

17

мама божка

преди 12 години

предизборната *** се разлая,да видим де ще му излезе края!в лъжите вечно потопени,в лъжите вечно заплетени,живеем си ний тъй свободно,че нямаме си нищо родно!

16

wiktor

преди 12 години

до 10Хайде сега вместо да лъжем и манипулираме хората в типично БСП-арски стил, нека всички да отворим линка: forum.mamita-bg/index.php?topic=8513.0 и да видим от коя дата е отвореното писмо относно липсата на 5000 места в детските градини в гр. София и до образователния министър от кое правителство е адресирано писмото. Всички прекрасно знаем как Станишев и колегите му ежедневно саботираха и пречеха на Борисов да си върши работата. За това няма как да излъжете!

15

РОМ

преди 12 години

А за *** квартали нямали детски драдини а само за българите

14

Съселът

преди 12 години

ГЕРБ пак си правят ПР на мой гръб. Тези детски градини аз ги започнах, като КАЗАХ, ЧЕ ЩЕ ГИ ПОСТРОЯ, а това е най-важното! Това че ГЕРБ са дали парите, направили са ги и са ги пуснали в експлоатация е нищо, сравнено с това, че аз съм ги започнал като обещание!!!

13

Блейк

преди 12 години

Страшна е тая жена, заради софиянци остави картофите на колорадските бръмбари и дойде в столицата. Оправи всичко! От три дена обикалям не мога едно улично куче да видя! А кръстовищата на 2 нива. Най-обичам да минавам по това на Сливница и Околовръстното. Ами тези прекрасни каляски по улиците с красивите кочияши в тях! Браво Йорданке!

12

до виктор

преди 12 години

до 7: И са кво - вие до нова година ще отворите 4?!? детски градини - това ли ви е решението?

11

Анонимен

преди 12 години

До края на годината четири нови детски градини в София...КОИ ЛИ ЩЕ ХОДИ В ТЯХ ,ХОРАТА БЯГАТ ОТ БЪЛГАРИЯ....ААА ТЕ СА ЗА *** И ТУР4ОЛЕТА ДА СЕ ИНТЕГРИРАТ И ПО ЛАКОМО ДА КРАДАТ

10

до 7

преди 12 години

Викторе, грешиш !!!! Не бяха 5000 дечица, а 8000 и не беше по времето на твоя "любимец" Станишев, а по времето на господаря ти Борисов. Така че, Викторе грешиш !!!!

9

Гугутка Заспалова

преди 12 години

Ама гласувайте за ГЕРБ де, какво чакате!

8

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ са си типични комунисти !!!! За тях всяка нова група е нова детска градина, да се смееш ли или да плачеш !?!?!?! Аман от демагогия, лъжи, ченгесарски номера и лозунги тип "напреднал болшевизъм". Не позволявайте путинизация на България !!!!!

7

wiktor

преди 12 години

до 3Поправи ме, ако греша, но мисля, че по време на управлението на кабинета Станишев 5000 деца бяха останали без места в детски градини. Така че дори и 4, е положително развитие в тази насока. А такова развитие по времето на тройната коалиция нямаше в нито един параграф.

6

Анонимен

преди 12 години

Герб - най доброто оправлевние

5

Ей така се работи

преди 12 години

Браво на ГЕРБ !Само Фандъкова !!!