80

ОХУ БОХУ

преди 12 години

Либийците живееха добре при Кадафито сега ше ядат големия *** -

79

Анонимен

преди 12 години

Тия либийци ще реват после за Кадафи но ще бъде късно

78

Анонимен

преди 12 години

taka tribva i v balgaria da napravim ,ne da glasyvame za lympeni .

77

ЗМЕЙ ГДРЯНИН

преди 12 години

Кадрите показват башибузуци убиващи човек като животно и викащи Аллах акбар

76

обективен

преди 12 години

за колко бг. *** все още "братушките" са ви "братушки"??:))) оредяват ви редичките, скоро съвсем ще изчезнете ахахаха. Впрочем раша с тая въшлива "армия" се е "задавала"...

75

Анонимен

преди 12 години

демократизираха ли ги ме интересува? като е демокрация, къде е независимият съд? или хилари е съдът? Някой накрая ще затрие тази самозабравена Америка. Давайте, братушки!

74

Анонимен

преди 12 години

Сетиха се. Да питат Хиларито най-напред.

73

обективен

преди 12 години

Реално тук има двадесетина оглупели до неузнаваемост застаряващи, отгледани по комунарско иго ***, които не са изобщо добре с главата...Добре, че народа не е като вас, за света да не говорим, Кадафи пукна, сега е ред на сирийската ***!

72

до 67

преди 12 години

Намери се един самозван гений, български, който да произнесе присъда над ООН ! Оооооо, свещенна простота!

71

Петров до kk

преди 12 години

Е, след като си толкова мислещ и знаещ, би ли ми припомнил кой обеси Дучето с главата надолу, кой поруга трупът му ??? Не бяха ли същите италианци, които според теб са го "харесвали"? И не използвай форума за лъжи - италианците, като цяло, се срамуват от този период и не обичат да говорят за това. Казвам това, което знам от личен опит.

70

Анонимен

преди 12 години

Извадиха го като плъх от канализацията, убиха го като куче, а той умря като страхливец молейки "не стреляйте синове мои". Голям герой няма що, пълен *** ***.

69

БЪЛГАРИН

преди 12 години

чудно ми е едно нещо чета тези форуми и виждам , че ние българските граждани сме умни и мислещи хора, а защо се докарахме до тук защо се подвеждаме по крадливите и лъжливи политици , а относно Кадафи това е един велик човек и аз искам такъв диктатор които да дава на народа хляб и нормален живот ,а не като нашите добри политици които и последната риза ще ти свалят почивай в мир Кадафи

68

kk до Петров!

преди 12 години

Когато не можеш да мислиш,не изразявай простотийте си на глас,или писмено!То и за Хитлер има разсрекретени документи,ама кой да ги чете!А поколението възрастни италианци си харесват "диктатора"!Били са бедни,но всички!Децата им не са зарибявани с дрога,не са крали,не са убивали!По време на "диктатурата" им,непрекъснато "диктаторът" им е унищожавал пръкналите се "босове" на Сицилианската мафия,а Неаполитанската я нямало никаква!Да не говорим за Нангретата!Ех...история!То и днешните деца не знаят

67

Анонимен

преди 12 години

ot arabin istina da 4ue6? oon synuwat.

66

kk

преди 12 години

Ние бяхме като тях,сега те ще станат като нас!Да им е честито!А послушното ООН,не е нужно на никого!Видя се,че нищо не зависи от тази организация!Но нали са си пак пари....петроладжийте ще си го държат и дондуркат!Ние с една държава от 6,7 милиона не можем да се оправим,тръгнали сме да оправяме световните организации!Да се смее ли човек,да плаче ли?!Ей така да има къде и какво да си драскаме,за да не ни е скучно!!

65

do 58

преди 12 години

Roni si sylzite na nikoi nemu puka.

64

Анонимен

преди 12 години

Честита им "демокрация" на либийците - тяхно чудо, та ничие. И честит им петрол на лешоядите (да им приседне)

63

Петров

преди 12 години

Не знам защо диктаторите не се поучават от историята. Ако прекалено дълго или брутално тероризираш и УНИЖАВАШ народа си, неминуемо и краят е така брутален. Мусолини, Хитлер, семейство Чаушеско, Садам, .... все примери за заслужената и неизбежна разплата. Вероятно 10 пъти му предлагаха на Муамар да се отегли за да се избегне насилието и смърта на либийски граждани. Е, не пожела. Искаше да УПРАВЛЯВА. Науправлява се вече! ***. Завлече със себе си хиляди невинни.

62

Анонимен

преди 12 години

Колко лицемерно - "убийте диктатора!", докато е жив, а после ще разследват смъртта му. Ако го бяха съдили пак щяха да го убият, но по-ритуално, както повелява ООН. *** банда алчни лицемери! Хубаво е, когато палиш огън да си сигурен, че можеш да загасиш пожара избухнал от него. Ето това не разбраха как става ООН - фирмата на победителите във ВторатаСветовнаВойна ООД. Наистина ще има трета унищожителна за нас война.

61

българче

преди 12 години

не знам кога и къде ще го погребат,но нека е със *** нагоре че да има какво да целуват тези *** след някоя и друга година.Да им е честита "демокрацията",дупе да им е яко.