100

Чавес

преди 12 години

Хиларито беше опозорена пред целия свят, след като мъжът й, тогавашен президент на САЩ, се обясняваше публично как вкарвал пура във влагарището на секретарката си и после я облизвал еротично.... И после такава комплексирана "дама" ще решава съдбата на цели народи.

99

до 93

преди 12 години

Вярно ли? И как стана това?

98

Иван

преди 12 години

Вярно е че и руснаците станаха едни жалки мишки! Няма и помен от предишната им сила и самочувствие! Скоро ще дойде и техния ред ако я карат така,и ще последват съдбата на Полковника!!!!!

97

ринго

преди 12 години

демагогия ....абсолютно излишен е ООН след като позволи да бъде разпалена от четири държави война срещу суверенна Либия само защото Кадафи не им играеше по свирката за працента от нефта .Жалка роля изиграха и руснаците явно и те се чувстваха пренебрегнати от полковника и го предадоха на заколение .Въпроса не е дали Кадафи е добър а защо международна организация разреши това да се случи.ООН обслужва корпоративните американски интереси и си затварят очите за престъпленията на САЩ и Израел

96

до 95

преди 12 години

Кой те излъга, че си умен?Вероятно и протестите пред борсата в Ню Йорк са заради петрола в "Сирия ... и свободния достъп на Израел до иракския петрол" ??? Яко те кълве петела в главата ...!

95

Петров

преди 12 години

"6 млн. севернокорейци са застрашени от глад, предупреди ООН"Някой цървулко оплюваше ООН. Нека да чете статията и да знае : 1. Управляващите в Севрна Корея ги чака същото, като Кадафи. 2. ООН не разпалва войни. Войните се разпалват от тирани и блюдолизците им. /И да се спукате през задниците от яд, днес света е различен./

94

Анонимен

преди 12 години

Голямата цел на арабските размирици е Сирия... и свободния достъп на Израел до иракския петрол.

93

Петров до Жорж

преди 12 години

"...Преди няколко месеци именно ООН развърза ръцете на САЩ и трите страни-членки на Алианса: Франция, Италия и Англия ...." Такава глупост не трябва да се публикува публично! Коя е тази резолюция, която дава право на четири държави да воюват от името на ООН! Всяка резолюция на ООН има номер и дата. Човек трябва да е израсъл не в провинцията, а в обор или кокошарник, за да твърди подобна глупост. Но *** в България дал Господ.

92

до 92

преди 12 години

Третата Световна Ядрена Война. / Учи граматика!/

91

до Петроф

преди 12 години

Я кажи коя война беше предотвъртена от ООН.

90

Жорж

преди 12 години

Преди няколко месеци именно ООН развърза ръцете на САЩ и трите страни-членки на Алианса: Франция, Италия и Англия без да има обявена война на суверенна страна ,каквато беше Либия, нахлуха с авиация на нейна територия, подавяйки укрепените пунктове на войските на Кадафи, а когато това се оказа недостатъчно, там нахлуха и командосите на посочените страни и именно те осигуриха победата на марионетките въстаници . Това е истината и няма какво да се заблуждаваме. Защото след тази агресия вече всяка решила да покаже мускули пред света страна като посочените три, усещайки зад себе си рамото на Обама ( авиацията на САЩ извърши над 30% от полетите над обектите на Кадафи), може да посочи която и да било страна , да я обяви за недемократиччна, и лешояди като Камерън, Саркози, Берлускони винаги ще се намерят. Сега ООН се опитва да излезе чист от кашата , която забърка като пионка на янките. Тази вече не става, подлата душица на онези от Съвета за сигурност е ясна и в скоро време предполагам, че другите страни ще се обединят за защита. Е, какво, нов Варшавски договор ли ще правим? Само че този път участниците в такъв пакт ще бъдат много повече от посочените 4 страни. Да припомним, че азиатските държави : Китай, Индия, Япония, още не са казали тежката си дума, а тя очевидно няма да бъде в полза на Световната четворка. Правозащитната организация "Амнести интернешънъл" заяви, че Преходният национален съвет на Либия (ПНС) е длъжен да проведе независимо разследване на обстоятелствата по смъртта на Муамар Кадафи. Сега този байряк развяват и от ООН. А няма ли да поискат разследване на г-жа Хилъри Клинтън, която преди няколко дни нареди : Искам Кадафи до дни убит или пленен! И Кадафито беше пленен, сетне се оказа влачен по земята и "малко" убит! Работа ли е на държ.секретар на САЩ да нарежда какво трябва да се направи с ексшефа на Либия!

89

Петров

преди 12 години

За тъпите *** плюещи ООН:" Основна грижа на Съветът за сигурност е запазването на световния мир, което като главна цел на ООН му отрежда изключително важно място. Първоначално съветът се състои от 11 члена - 5 постоянни (САЩ, СССР, Великобритания, Франция и Китай), които единствени имат право на вето, и 6 непостоянни, избирани от Общото събрание за период от 2 години.С ратифицирането на поправка в Хартата през 1965 г. той нараства до 15 представени страни. Петте постоянни члена се запазват, а непостоянните се увеличават до 10. Последните трябва да бъдат избирани както следва: 5 от Африка и Азия, 1 от Източна Европа, 2 от Западна и 2 от Латинска Америка.

88

poaro

преди 12 години

Kadafi beshe dostoen rakovoditel, koito obichashe stranata si !Toi ne izbiaga i se darja dostoino!Frenski chifutin ,angliiski ostrovcen divak i izrodat Hillary- na tiah im haresva Petrolat na Libia.Kak e vazmojno da se ubiva chovek bez sad i prisada-tezi amerikantsi sa iztrebili tsial etnos- indiantsite.Hillary si zaslujava sadbata.ne sluchaino Bil i pokajda nomera.

87

Бойкова РБ

преди 12 години

Либийците ще има много да го търсят Кадафи, но тогава ще е атски късно. Всички безредици в арабския свят са дело на ООН и САЩ. Кадафи си заслужава достойно поведение за смелоста която показа.

86

Мюра

преди 12 години

Те са го спипали жив, но по телефона са им казали веднага да го трепат, че в Хага ще станат за смях, както стана с Милошевич.

85

Анонимен

преди 12 години

Аве тоа същия от ООН-то не го ли искаше умрел па сега пита що са го грамнале...нал е война бе...ко се кривите и се прайте на хуманисти ?

84

????

преди 12 години

Дали *** бардак обрама така ще се радва ако тук изтребиме неговите протежета,съспващи страната 21 години?!!!!!

83

Анонимен

преди 12 години

Крил се в канализацията??? Тотална манипулация!Някой не иска да се знае, че Кадафи умря не като мишка, а като истински мъж и герой. Не си тръгна, не избяга, би се до последния капка кръв... Какъвто и да е бил, той заслужава уважение за куража си!

82

Анонимен

преди 12 години

Останало ли е нещо за доубиване в Либия, от старата власт?

81

се

преди 12 години

ООН са мафиотска структура.Какво се правят на божа кравичка.ТОВА Е ПЪЛЕН ЦИНИЗЪМ.Приемат декларации а след това се чудят какво стана.ООН да разследва НАТО и Хилари Клинтън която призова предния ден за смърта на Кадафи.Не случайно Бил е бил с Моника.Тая освен да си изкарва неудолетвореността чрез призиви за убииство за друго не става.ООН са провалена организация и е време да се саморазпусне защото там пее само един глас и това е на САЩ.СРАМОТА