10

Nik

преди 12 години

Във варна има свестни хора. Просто не може да им се даде възможност, иначе такива като тези как ще крадат? Само едно ще питам: таксата за училището на сина му е 102 000 сто и две хиляди евро на година. С допълнителните разходи поне 150 000. Там е и детето на жена му = 300 000 евро НА ГОДИНА. За 10 години - толкова време се учи = поне 3 000 000 евро - 6 000 000 ШЕСТ МИЛИОНА лева само за средно образование на две деца! Вие не искате ли децата ви да учат в престижни училища? Искате, но плащаме за неговите. Защо не учат във Варна? Толкова ли не му харесват училищата тук? Защо?

9

Антена

преди 12 години

Киро се прави че не знае. Янко Станев купува за него. А иначе Доган е наредил да не се подкрепят хора на Герб. Обаче сина на Янко е съдружник с Павел Димитров. Кум на Павел е Красимир Маринов. Той е създал партия Отечество с Радослав Коев и с него са в Общинския Съвет. Коев е кум на Кирил. Зетя на Маринов е втори в листата на ГЕРБ. Янко Станев е съдружник с Борислав Гуцанов... Всички работят за Кирил и Гуцанов, иначе и тях няма да ги има.

8

do 6

преди 12 години

естествено , че купува . отиди в махалата да видиш кво става

7

Анонимен

преди 12 години

всичко описано по-горе е законно. всеки кандидат може да си определи колкото застъпници пожелае. как и с колко ще ги обезвъзмезди си е негова работа. за кого гласува всеки зад паравана също си е негова работа. не е виновен тоя дето яде баницата а тея дето нагласиха така закона - ГЕРБ.

6

Анонимен

преди 12 години

Киро ли купува?

5

az

преди 12 години

сложилият ми минус на долния коментар сигурно "знае" какво върши ... няма нормален човек, който да гласува за Кирил Йорданов.

4

az

преди 12 години

парадокса е, че Герб няма как да спечлят във Варна ако не купуват гласове. Никой не иска сегашния продажник-алкохолик самозабравила се *** ...

3

Кирил

преди 12 години

Винаги е лесно да набедиш и оплюеш някого че "прави така".Факти трябват дами и господа...

2

Анонимен

преди 12 години

За зрение и слух дават ли пари,или само за глас.

1

Анонимен

преди 12 години

*** народ-ВЗЕМАЙ ПАРИ-пък гласувай за когото искаш.Аз засега нямам късмет,и от 10 места да ми предложат пари всичките ще ги взема.Една заплатка да докарам поне от тия избори .То се е видяло ,че друга файда няма да се разхождам.