233

Патилан

преди 12 години

Естествено, че Кадафи е милиони пъти по-родолюбив и по-голям патриот от политическиата българска ***. Нашата политическа пасмина само може да гледа Кадафито и да се учи. така се защитават интересите на родината и нейните богатства и ресурси. Не като нашите нагъзени маймуни. Муаммар е пример за ония, които имат доблест и патриотизъм. Нашите продажни политици са *** пред него. Хиляди пъти по-добре диктатор патриот, отколкото продажни циркаджии. Кадафи направи за смях НАТО, Саркози , ЕС и всичките му там грабителски организации. А тези хищници направиха от Кадафи идол, на който се възхищават милиони хора по света. Оказа се , че един диктатор , който защитава интересите на страната си е много по- достоен от едни алчни, самозабравили се ***.

232

tt

преди 12 години

сега на либииците жените ще станат *** ,а мъжете им роби на янките.Русия пази ни.

231

Аладин

преди 12 години

либийците сега ще го духат.свършиха безплатните обяди.парите от петрол отиваха в кадафи и синовете му,но оставаше и за тъй наречения народ.сега парите ще отиват в хиляди нароили се демократи и ще започнат да ги пързалят по демократичната пързалка.като започнат да си плащат за всичко и отделно да си ги трепят демократично по улицата ще зареват,като хималайски мечки ама ***.

230

Анонимен

преди 12 години

237 А МОЖЕ ХУЛЕЩИТЕ КАТО ТЕБ ДА СА ОТ ДНЕШНИТЕ ЛАПАЧИ И КРАДЛЬОВЦИ,КОИТО НАВРЕМЕТО ЛЕЖАХА ПО ЗАТВОРИТЕ КАТО КРИМИНАЛИ.

229

СТАДНИ КОМПЛЕКСИ

преди 12 години

235,ХАХ,,ТАКА ТАКА...СИГУРНО ПАК ..АМИ ДА-ЗАПАДНИТЕ ГАДОВЕ ЗАПОВЯДАХА И СЪБОРИХА ПОДОБНИЯ НА КАДАФИНИЯ ЕДНОЛИЧЕН СТРОЙ-В КОМУНИСТИЧЕСКА БЪЛГАРИЯ,РУМЪНИЯ..СССР!! ЗНАЕХ СИ АЗ-ГАДНИТЕ ИМПЕРИАЛСТИ СА В ДЪНОТО НА ТУНЕЛА И..КАРАТ ВЛАКА,ХАХ!ТАКА-ТАКА!ЩЕ УМОРИТЕ ЧИЛЯК ОТ СМЯХ,ЕЙЙ!НЕ ПРИЗНАВА ЧЕ ЛОГИЧНО И НОРМАЛНО НЯКАКЪВ ГНИЛОЧ НЕЙДЕ СЕ БИЛ СЪБОРИЛ-ГНИЛОЧ ЕДНОЛИЧЕН И НЕДЕМОКРАТИЧЕН-А РЕВЕ ЧЕ ЗАПАДА ДЕМОКРАТИЧЕН Е ВИНОВЕН!ЗАПАДЪТ Е ВИНОВЕН ЗА ГНИЛОЧА..ПЪК ВСЪЩНОСТ РЕВАТ ЧЕ ТОВА НЕ БИЛО ГНИЛОЧ?!ПОСЛЕДНО?!

228

ДО 225-Я "УМНИК

преди 12 години

КОИ ФАКТИ,ЖАЛЧО??ЧЕ НА ГРОБА НА ЧАУШЕСКУ ИМАЛО ЦВЕТЯ?!И НА Т.ЖИВКОВИЯ ГРОБ ИМА И..?ИЗВОДЪТ ТИ Е ЧЕ ТАКИВА ХОРА ЯВНО СЕ ТАЧАТ И ОБИЧКАТ,НАЛИ? А КОЙ ГИ ОБИЧКА..ТАКА КАТО ТЕБ..КАКВИ СА? ЯСНО КАКВИ.ВИНАГИ МОЖЕ ДА СА ОБКИЧЕНИ С ЦВЕТЯ ОТ СТАРИ ТЕХНИ АВЕРИ ИЛИ КОТИЛАТА ИМ,КОИТО СА ВИЖДАЛИ ЛАПАНЕ И ГРАБЕНЕ ПОКРАЙ ЛИЧНИЯ ГЛАВЕН ЛАПАЧ!НИКАКЪВ ФЕН НА НИКАКЪВ ДРУГАР НЕ СЪМ,ЛЬОЛЬО! НЕ МОЖЕШ МЕ ТУРИ У НИКАКВИ ГРАФИ ФЕНСКИ НА ИЗВЕРГИ ВЛАСТОВИ!КОЯ ЗАПАДНА СТРАНА ЗАПОВЯДА ТАЯ ЛИБИЙСКА ЛЮБОВ КЪМ *** КАДАФИ?!?

227

Анонимен

преди 12 години

Е,2 хайде сега ще видим как ще цъфнат и ще вържат либийците. Тези които се биха срещу Кадафи са същите като него, но без власт. Щом се поддадоха на американската провокация явно са гола вода.

226

Атака

преди 12 години

Лошото е, че тези дето го убиха не са по-добри!И не говоря за *** либийци, а за тези банкерчета и магнати дето вземат решенията!

225

ЖЖЖЖ

преди 12 години

НЯКОЛКО "УМНИКА" СЕ НАВЪДИХТЕ И НЕ СЕ УСЕЩАТЕ КОЛКО СТЕ...УМНИ!!:-) ТО ЗАТОВА ЕДНИ СЕ ВИКАТ УМНИ,А ДРУГИ ПРОСТИ.230-ТИ,ДА,А КОГАТО ЕДИН ЧОВЕК-ИЗВЕРГ ЛИНЧУВА ГОДИНИ НАРЕД ЦЯЛ ЕДИН НАРОД-ТОГАВА МОЖЕ,НАЛИ??ИМАШЕ МНОГО ПРИМЕРИ И В 20 ВЕК,А СЕГА СМЕ 21 В. УЖ!А?? КОЛКО НАРОД ТАКИВА КАТО ТОЯ ИЗРОДЕНИ СУРАТИ СА ЗАТРИЛИ НЕ СЕ ЗНАЕ..АМА НАЛИ НЯМА ФИЛМЧЕ,НАЛИ?!ПУСНАХА ВИ ЕДНО ФИЛМЧЕ КЪДЕТО РОДНИТЕ МУ ЛИБИЙЦИ ВСЕНАРОДНО ГО ЛЮБЯТ И ЧАК ЗАТРИВАТ ОТ ЛЮБОВ..ТОГАВА РЕВВАТЕ И СЕ НАСИРАТЕ??И ФАКТИТЕ НЕ ПРИЗНАВАТЕ!

224

Анонимен

преди 12 години

Кадафи си беше ***, но сега тепърва в Либия ще става ад. Тези хора не знаят друга форма на управление. Сега там има хиляди малки въоражени групи с различни претенции. Както стана в Ирак - от ден на ден все по лошо става, така ще е и в Либия.

223

до 230

преди 12 години

Този 'човек' знаеш ли колко майки е разплакал,а?

222

Анонимен

преди 12 години

Нали е демокрация , сега Ахмедчо дали ще го осъдят за убийство?

221

Анонимен

преди 12 години

НАТО и ООН са престъпници, щом благодарение на тях в 21 век, тълпа линчува човек.

220

ММ

преди 12 години

Съдете сами: Всяко либийско семейство получава годишно общо 1000 долара от дотации. Помощта за безработица е 750 долара. Заплатата на една медицинска сестра с най-ниска квалификация е 1000 долара.Медицината там впрочем е безплатна. Помощта при раждане на дете е 7000 долара. Всяко ново семейство получава при сключването на брак 64 хил. долара за покупка на жилище. Както ни разказаха, парите стигат за скромна къщичка от 150 квадратни метра - с издълбан кладенец, климатична сплит система, сателитна чиния и прокаран ток.Електричеството в Либия е безплатно. Напълно.А къщичките са толкова евтини, защото сделките с недвижими имоти, които са си чиста спекулация с жилища, в Либия са забранени и се наказват.Образованието е безплатно, наеми не се плащат изобщо.Пътищата са идеални.Хората ще трябва завинаги да се простят с чудесните изненади на "либийския социализъм".

219

:)

преди 12 години

smart za takiva hora :)...takiva kato nego ne zaslujavat jivot ....***

218

МУХАТА ЦЕЦЕ

преди 12 години

А КЪДЕ СА БИЛИ НЕГОВИТЕ ЯКИ ТЕЛОХРАНИТЕЛКИ?

217

ми

преди 12 години

Децата се раждат съвършенни с даден генетичен код.Промяната му води до флашки убийци добре подготвени да дезориентират меслещите за последствията от техния прогрес.Милениума на Вуду магиите и орнаменталните клонически незнания могат да са достойни за поетите на този блестящ и от интилекти и от съвършенства сайт- чиито значения ние не можем и да си представим едва ли пък ще осъзнаем.Моля да ме извини змията с отровата .но аз си обичам и държа на хоммо сапиенса работещ и мислещ в дома си.

216

до 223 от 221

преди 12 години

Ти си направо объл,смени дилъра веднага,тъпка те с *** явно..не хваля румъния,нито другаря ти Чаушеско безмозъчния,казвам това което е факт..но аз вече дори зная ти на кой от ДРУГАРИТЕ си фен,то ти личи *** селски..запомни,че демокрация е,когато престъпникът е хванат,осъден и разстрелян,обесен,умъртвен инжективно,на електрическия стол и т.н.Виждам обаче,че едва ли ти е по силите да влагаш мисъл,камо ли пък да разсъждаваш..аре не ме занимавай с дивотиите си,щот не си ми забавен...***...

215

справедлив

преди 12 години

ТОЯ *** И МАСОВ УБИЕЦ СЕ РАЗМИНА МНОГО ЛЕКО - САМО РАЗСТРЕЛ. ЗА ВСИЧКИТЕ СИ ПРЕСТЪЛЕНИЯ, УБИЙСТВА И ГЕНЕЦИД НАД НАРОДА СИ ТРЯБВАШЕ ДА БЪДЕ ПУБЛИЧНО ЛИНЧУВАН И ПРЕБИТ С КАМЪНИ И КОЛОВЕ КАТО КУЧЕ! ТАКА ТРЯБВА ДА БЪДАТ ИЗБИВАНИ ДИКТАТОРИТЕ И ***.

214

МАЛЕЕЕЕ

преди 12 години

221 ХАЙВАНООГЛУ,НЕ МОЖАХА ДА ГО СПАСЯТ...ПРЕДИ ТЯХ ГО ДОКОПА НАРОДНАТА ЛИБИЙСКА ЛЮБОВ-КАКТО СЕ И ВИДЯ!! ИЛИ НЕ ВИДЯ? ХЕМ ТАКА,ХЕМ ИНАЧЕ КОЕ ПОСЛЕДНО..ВИДЯ ЛИ?? ЧАУШЕСКУВА РУМЪНИЯ ТРЪГНАЛ ДА ХВАЛИ И ЛИЧНО ДР. МУ ЧАУШЕСКУ-ЕДИН ОТ ЛЮБИМЦИТЕ МУ ЯВНО!?:-)) СПАСИАХ ДРУГИТЕ ТИ ЛЮБИМЦИ САДДАМ,СЛОБОДАН И Т.Н.-ТАМ КАК Е ,ДОБРЕ ЛИ МИНА,ДОВОЛЕН ЛИ СИ?? ОСПОРВА ВСЕНАРОДНАТА ЛИБИЙСКА ЛЮБОВ КЪМ ЛЮБИМЕЦА ИМ КАДАФСКИ,ГЛЕЙ ГО ТИ?!:-))