218

!

преди 12 години

До тук добре, ама какво правим със сметките му в банките, най- вероятно в Швейцарските?

217

Def

преди 12 години

До 219 Нико Ти. А ако тези постройки са направени некачествено и се срутят на главите на децата , които предлагаш да се настанят там? Кой според теб ще поеме отговорност тогава? За един строеж си има проектант, строителен надзор, комисии и т.н. Да може и да са направени по-яки от либийски бункер, ама имаме ли сигурност. П.С. Браво на властите, дано да си свършат този път работата и да продължат с всички незаконни ромски бараки и бордеи.

216

RRR

преди 12 години

За да се пусне ток в една новопостроена сграда EVN искат да се представи при тях договора за присъединяване, копие от одобрениеят проект по част Електро и разрешението за ползване. Щом има пуснат ток за сградите , които се доказа че са незаконни значи някой от EVN е получил парички за това.

215

НикиТо

преди 12 години

Ейй... тези къщи вместо да се събарят да ги използват за нещо полезно, като например дом за деца в неравностойно положение!!!!!

214

ДРЪН ДРЪН

преди 12 години

ПОРЕДНИТЕ ПРЕДИЗБОРНИ МАШИНАЦИИ И ЛЪЖИ НА ЗАЛЯЗВАЩАТА ПАРТИЯ ГЕРБ И НЕЙНИЯ ТАРТОР БОРИСОВ.

213

Бай Григор

преди 12 години

Но защо само на Киро ,една *** къща няма документ за собственост и разрешително за строеж....

212

Б Б

преди 12 години

Киро , обжалвай , само да минат изборите и всичко ще е ОК , ама нали виждаш , трябва нещо да имитираме , нищо чи ти направих почетен член на ГЕРБ ...........трай малко сега ......пък после .....ние си знаем ..............айде със здраве ....твой Лойко

211

Анонимен

преди 12 години

Във всяко село и малко градче има по някой като *** Киро, а в големите градове са по много. Кога и тяхното незаконно имущество ще се прибере.

210

до 197

преди 12 години

Ти да не си мислиш, че ако нямаше скоро избори сегашното правителство щеше да направи нещо ???

209

a taka

преди 12 години

Трябва да ги пръснат направо тия къщи не да ги събарят, а и да го викнат да гледа гадния *** окрал народа . Така им се пада на чикитата къде си мислят че всичко им е позволено тормозейки хората. ЗАТВОР ЗА ЦЯЛОТО "ROYAL FAMILY"

208

kak

преди 12 години

Как ги е купил тези луксозни автомобили? Те не се ли незаконни? НАП ще проверите ли доходите на господина за всяка от годините в която е закупил автомобилите?Или пак ще се делим на бедни и богати и винаги бедния в затвора, а богатия на свобода?Не Ви ли омръзна да си затваряте очите и да казвате "Бог си знае работата"?Ти съвестен български гражданино и данъкоплатец колко коли и имоти имаш?

207

!!!!!

преди 12 години

Дано да е така,но май ще е така само да изборите !!!

206

Анонимен

преди 12 години

Уважаеми,от началото на събитията до сега са нарушени поне 4 закона + конституцията по отношение на Рашков.Като иде в Страстбург, кой ще плаща за некомпетентността на властта?НИЕ!Това е абсолютен произвол, който утре може да дойде и във вашият дом!Не защитавам ***, но не се прави по този начин!

205

да дааа...

преди 12 години

да се надяваме че поне в този случай ще се приложи закона както трябва и този престъпник ще изгние в затвора! отделно че трябва да се издирят и накажат всички виновни, които са си затваряли очите за данъци, незаконни къщи, ток, вода, фалшиви алкохоли, незаконни оръжия и какво ли още не...! а после оакваме да подхванете и следващите престъпници, ГОСПОДА УПРАВЛЯВАЩИ БЪЛГАРИЯ!!!

204

Гражданин

преди 12 години

Затова ли се оказа, че *** цар си беше изнесъл всички ценни вещи от опожарените палати преди запалването им?! Предполагам, че *** предвидиливо ги е застраховал няколко дни преди бунта! Това обаче води до извода,че някой полицейски шеф или прокурор го е предупредил да си опича работата, защото се очаква спонтанен протест срещу него и не се знае какво ще стане. Тя стана каквато стана: цар Киро реагира по-бързо, убиха момчето и сетне полицаите оставиха три от палатите, без нищо ценно в тях, да бъдат опожарени. Това говори ли ви нещо? Сега и да бутат палатите, те са били застраховани и баронът пак се оказва умен ***. А полицаите чак след 2 седмици намериха арсенала , включващ оръжия и тротилови пресовки, в тайник и сега само може да се хванат за палците и да се почешат там, където не ги сърби. Ами ако пожарът беше много по-силен, представяте ли си какво щеше да стане?!

203

bg

преди 12 години

do 204-tsarstvoto mu e v Anglia-Bukingamskija dvorec. Baronesa Kostadinka e bratov4edka s baronesa Ashton.

202

Hristov1984

преди 12 години

Цар без царство.

201

За Витков!

преди 12 години

Какъв е извода ?! Трябва да имаме избори за да работи държавата и за да се гони интереса на държавата. Агенцията по приходите досега не беше вдигнала и един автомобил дори при влезли в сила актове , сега обаче ги вдигат превантивно! Същия филм и с РДНСК ,една къща незаконна не бутнаха в чашката на язовир Ивайловград ,но сега на Киро *** ще ги бутаме разбираш ли! Еми ето заради това престъпно бездействие няма да гласувам за досегашните независимо от коя партия са!

200

krasos

преди 12 години

До журналистите от Днес !!!Ако обичате спрете да наричате Киро *** - ЦАР !!! Не Ви ли омръзна всеки път да Ви се казва ,а Вие да се правите на луди !!! Той не е Цар , той е Господин *** !!!ЗАПОМНЕТЕ ГО ако не искате да последвате примера на БЕНАТОВА и да си навлечете народнят гняв !!!

199

Апропо

преди 12 години

Какво стана с веселото митничарско селище в чашата на язовир Ивайловград или има засечка.