42

Andreshko

преди 12 години

Сейф ал Ислам, който е издирван от Международния наказателен съд за престъпления срещу човечествотоНе съм мислел да коментирам това но написаното по-горе ако е вярно а вероятно е ...наистина ме кара да мисля, че политиците и тези от МНС са *** ... Със сигурност Кадафи е престъпник и то не от вчера. Не знам само защо ходи в САЩ и там не го арестуваха ... а и Берлускони му беше голям приятел.Синът му Сейф ал Ислам, е бил в Западна Европа 20 години. Какви ли са престъпления срещу човечеств

41

Анонимен

преди 12 години

Гадна история.Такова кърваво начало не предвештава нищо добро за новата власт. Дано да греша но има голям риск Либия да залитни или към нова гражданска война или някоя форма на ислямизъм, когато хората се уморят от хаоса.

40

ZLA

преди 12 години

Либийците след много кратко време на "демокрация",ще плачат за Кадафи!Както сега у нас се тъгува за времето на Тато.Защото Кадафи наистина е герой,който им обу *** ,изведе ги от пустинята и ги направи хора.Сега-обратно към номадския живот.Това ги чака.Давайте минусите!

39

хайде

преди 12 години

Доволно!Сега трайно се настанява хамериканската демокрация там!Примери много:Косово-Афганистан-Ирак!Напред към демокрацията!

38

Анонимен

преди 12 години

Това ли са ценностите в така наречената демокрация. Хитлер бледнее пред тези.

37

Мамантос

преди 12 години

Гнусна чифутска иземет, ще дойде скоро и вашият ред.

36

Анонимен

преди 12 години

34, в каква казарма си бил ти, бе ***.... Какъв герой е тоя Полковник? ***, заради когото цялата държава е разрушена. Герой е който се дърви и побеждава, а който само си проси боя и си го изяжда е ... познай ти какво.

35

Анонимен

преди 12 години

Не бива да се вярва на всичко братя. Шейх Мутассим ал Каддафи не го убиват за пръв път, ген. Абу Бакр Юнис Джабер, според същите тия информатори беше предал Хун и Вадан на Натовските палячовци. Няма да се учудя, ако и полковника не възкръсне с екскулзивно интервю, макар че Муамар ал Каддади не може да бъде убит- той живее в сърцата на милони!КОлкото до българите изживяващи се като палачи-никой не очаква мишоците да се възхищават на лъва, лесно е да църкате от дупките си, нали?

34

kurti

преди 12 години

abe bratia BALGARI KAKVO NI TOPLI NAS 4E KADAFI E UBIT NISTO ZNA4I OT UTRE VE4E STE SME DOBRE I NIE URAAAAAAAAAAAAAAAAA NE VIGDATE LI KAKVO STAVA V STRANATA NI OVZE SME VSI4KITE NIE I ME E SRAM 4E SAM B A L G A R I N EVALA NA DRUGITE NARODI

33

До Лавро

преди 12 години

Ей пич ,аз съм на 38 и съм бил в казарма,и не обичам хич хамериканците!!Не знам кой е ***?? И за мене Полковника е герой!!!! А ти си папкай пуканките и Кока колата си пий!

32

E.U.

преди 12 години

E sega shte vididite DEMOKRACIA shte mechtaete KADAFI da se varne shte ste podvlasni na sulyo i pulyo kato nas BALGARITE.Do sega ne plashtahte danaci tok gaz e sega dupe da vi e qko .45078

31

Лавро

преди 12 години

Мамантос, твойта маманта да... и ***! Значи, това да държиш заложници и да ги измъчваш (например нашите сънародници), да пратиш да взривят самолет с невинни хора (Локърби) и т.н. - било мъченическо? Ами той и Хитлер е голям мъченик тогава, дай да го обявим и него за светец, а?Да еб@ маманта ви неграмотна пубертетска, дето в казарма не сте ходили, ама всичко ви е ясно!

30

Лелче

преди 12 години

живей като цар, *** като куче... и то млад...

29

Анонимен

преди 12 години

идва ред на асад , ахмединеджад ,ердоган.

28

?

преди 12 години

сега тъпите *** ще станат роби на Италия, Франция и Великобритания сами си го искаха сега да се оправят

27

Ник

преди 12 години

Е какво толкова ги мислите либийците, те са все още разделени на племена, някои от които искаха промяна-получиха я. А сега хаос в продължение на години. Кадафи си получи заслуженото, а НАТО и в частност Франция и Врликобритания се изложиха. А либийските ми състуденти си живеят живота в западна европа без напрежение.Земята се върти.

26

Анонимен

преди 12 години

при арабите е страшно. ще избият цялата му рода и мъже и жени. там прошка няма.

25

Анонимен

преди 12 години

министър Николай Младенов направи лупинг в дипломацията, познат от висшия пилотаж, и прелетя до Бенгази да признае Преходния национален съвет------------------- Руснаците тоя лупинг го направиха още преди 2 месеца.

24

Анонимен

преди 12 години

6 милиона население колко мислиш може да се бори срещу съюз с население 1 милиард?------------------ И за какво се бореше този народ? Да продължава да ни изнудва с цените на петрола?

23

до 23

преди 12 години

*** като теб няма нужда да се коментират... :)