101

СМЕХУРКО

преди 12 години

Оказа се, че във врата на Плевнелиев, много силно ОТЗАД диша Дим Дуков. Тази вечер по Нова телевизия видният *** и член на ГЕРБ Дуков се скъса да говори колко много ХАРЕСВА Плевнелиев. Абе, Борисов защо твърди, че в БСП си лакирали ноктите? В ГЕРБ си лакират ноктите. Има ли по-показвана по телевизиите личност от Дим Дуков? Гей ли е? Гей е! Може пък да не си лакира ноктите.

100

Илияна

преди 12 години

Има само една истинска, достойна и отговорна кандидатура на тези президентски избори и това е Волен Сидеров. Аз ще гласувам за Волен Сидеров и знам, че няма да сбъркам.

99

АНТИГЕРБ

преди 12 години

И като ни посещават шефове - кел файда! Що ни отрязаха за ШЕНГЕН? САМО ЛАКЕЯТ СЕ ЛАСКАЕ ОТ ПОСЕЩЕНИЕТО НА ШЕФОВЕ! Долу ГЕРБ!

98

бойчееееее

преди 12 години

всяка мутра, която се опитва да се легитимира,че не е мафиот, се ласкае от едно такова посещение и има полза от него.което общо взето нищо не означава,освен използване на факта за нескопосан пи ар на мутропремиера. да, мутрата има полза за легитимирането й като не мафиот.въпросът е обаче, като шеф на сикрет сървис и като знаят какво представлява боко,що ще съливан на среща с него.има хиляди начини дипломатично да се отклони подобно нахално натрапване.

97

мен

преди 12 години

Рапонски, този фашист дали не идва за да въведе малко ред и да чете едно конско на Цуцо Тъщиния че нещо му изтървахте края с тези постояни скандали и ви лъснаха продажните *** от лакомия. а може би този американски шут знае че народецът ще ви изрине с лопатите в неделя *** такива и е дошъл да преговаря със следващия президент за запазване на статуквото. интересно, рапонски, интереснно, дали нема да ни се хилиш из зад решетки скоро, руснаците не прощават баце да знаеш.

96

Анонимен

преди 12 години

***, в ЕС ни приеха през слугинския вход, където и портиер няма.

95

Иво до 88

преди 12 години

Браво за обявата!Направо ме разсмя от сърце ;)))))

94

Иво

преди 12 години

***, не се радвай.Да не те посрещне най-големия шеф.....

93

Анонимен

преди 12 години

"Финансовите престъпления и киберпрестъпността са най-опасни за нас, каза Съливан. Той посочи, че в последните години за кражба на данни от банкови карти са арестувани 40-45 българи."Е за ВАС може г-н Съливан, вие като имате пари естествено, че ще се притеснявате някой да не ви ограби.Ама за нас, българите които вече няма какво да ядем най-опасни са законните крадци -депутатите. Защото те крадат от държавата и за да компенсират кражбите си - вдигат цените, намаляват заплати и пенсии.

92

Анонимен

преди 12 години

щото хемтем се омацахте,за да ви държат изкъсо

91

BIG AL ::)))))

преди 12 години

Боко , рапоне , винаги сме били ПРЕД Колумбия ..:))))И преди - до 1989 година , и в известни периоди СЛЕД 1989 година ..)) Не могат да се мерят с нас ..Там , поне е ясно ..Има наркобарони , имат си сам0лети , крепостни , дори подводници ..Имат си и мулета , но армията ги преследва , американците им помагат ..Има много пари и много убийства..Има и голям пазар за наркотиците ..Напоследък имат и успехи , срещу бароните ..)Тук , у нас , обаче , все още НЯКОИ се правят , че НЕ знаят, кои са бароните - червените ..:)))))"" Не знаят"" и кой движи дрогата , цигарите , митниците , голф игрищата , прането на пари , "необяснимото " богатство на Гоце и Боко - съдружниците :)А "успехите " ти , Боко, срещу печатниците на мангизи - има САМО едно обяснение..ТЕ , не са били твоите хора, не са златевци или *** , не е бил Пашата или някой "ипонец"..Затова , изглежда , имаш и 'чутовни" успехи" срещу печатарите..Мисля си , ако бяха някои от горните , как ли щеше да будалкаш американците ??? Как ?? След като и за една "вучка" или бираджията / Бог да го прости ../ , вдигаш телефона , като МИНИСТЪР председател .!!!?????.)Какво ли щеше да направиш , ако печатницата , беше например ..в Правец ?? :)))))))))))И не се отъждествявай с България ..Старите номера на червените..НЕ всички в България сме били МУТРИ ...)) или червени слуги на ссср..) Има и други , представи си , в България ..))

90

Az

преди 12 години

tctctctc....

89

антигалфон

преди 12 години

и преди ,и сега разни галфонски шефове са ни посешавали,но преди не знам какъв БГ *** ги е посрешал,но сега пък е меродавен БГ галфонЯ,който е от подПортиерско ниво!! Така ,че,абйно ***,не гледай кой ти идва ,а се виж ти що за *** си!! Сигурно пък точно за това идват-за да се възползват от галфонщината ти,а?? не е ли то баш ВЯРНОТО,а??:-))

88

Разгеле

преди 12 години

Оттеглиха ГЕРБ - ерушките драскачи, от форумите, явно се усетиха, че повече дразнят отколкото да помагат!

87

ченге

преди 12 години

това е като Иван Драшков да го приеме вицепрезидента на Щатите. А у нас, номер 2 в държавата се среща с номер 152 та дори и на Щатите. Прави са хората - който не се уважава не бева да очаква други да го уважават. Сикрет Сървис се занимава с фалшивомонетчици и охрана на Президента, дори не е ЦРУ или ФБР ФБР се ръководи от зам.министър апропо, ЕХ Балканиадаааа

86

bg

преди 12 години

Predi ni poseshtavaha portieri,sega-shefove,i zatova *** vurvat napred.Vunshnata politika na USA celi da namali slavjano-govorjashtite pravoslavni i da lansira gnusnite *** i gnusnite muslemi,za da namali vlijanieto na Rusia.

85

:)

преди 12 години

Много е забавна тая анкета с Джи Ес Ем - ите, койтои да е първи, Роско все е втори!

84

Бойко

преди 12 години

Ей, Марк, мене гледай, на теб ти говоря, че като ти шляпна една зад врата ей с тая левачката!

83

Гледай канал 3

преди 12 години

Интересно, тоя човек изтипосан като предизборен плакат, що не отговори на неудобните въпроси на Сашо Диков и се измъкнаха от пресконференцията като пръ...дня из ***.... за това хора гледайте канал3 и сами си правете изводите

82

Анонимен

преди 12 години

Внимание! Премиерските напъни за остроумие са опасни за здравето, особено ГЕРБ-овото и най-вече преди избори.