41

Пацо Змея

преди 12 години

Тоя *** с Опелчето, повече няма да паркира пред надпис - НЕ ПАРКИРАЙ. Пълен ***!

40

Лиза

преди 12 години

Да бяха отцепили района преди срутването.А да знаеш,че ще бутат сграда и да си оставиш колата до нея е върха на тъпотията.Винаги стават сакатлъци и най-вече в България.иза

39

sofeto

преди 12 години

Доколкото съм запознат със строителните норми при разрушителни работи се се вади разрешително за отцепване на участъка и се забранява паркирането там. Явно някой се е спестил времето и сумата за услугата от общината!!!

38

невьзвращенец

преди 12 години

като куцо и сакато се захвана да оправя ; инфраструктора; - резултата на лице..........паднала не по начина който трябва......ПРОСТОТИИИ

37

пръдливо джудже

преди 12 години

аматьорска работа...

36

националист

преди 12 години

Много си *** 28 нестига че неможеш да пишеш а неможеш и да четеш.На смимката пише архив.Бухал само драскате по форумите.

35

Застраховател

преди 12 години

Майче тия са паркирали и са бутнали стената за застраховка?

34

Егати

преди 12 години

А иначе сме в Европа! Май чакаме от там да дойдат и да ни оправят столицата, стените на старите сгради които точно в центъра са в огромно количество (пазете се минувачи!), уличната настилка, пътищата и .......... всичко останало. Най-вече дървените глави балкански!

33

Българин

преди 12 години

В неделя гласувам за Прошко!Стига толкова сиво-червена мъгла в моя роден град!

32

Селтак

преди 12 години

...да не е паднало НДК-то ве?

31

дрът софиянец

преди 12 години

Аз да ви кажа си продадох апартамента в топ център по време на бума.Стара сграда пенсионери като мен ,шум няма място за паркиране. Живях при децата сега им дадох парите те си купиха по 2 тристайни много хубаво строителство локално отопление,с гаражи хубава гледка инфраструктура и пари ми останаха. Сега живея е жена ми под наем в чисто нов апартамент напълно обзаведен и не мисля изобщо за мизерния,, център''.

30

Куо речи?

преди 12 години

"Рухналата стена е нанесла щети върху седем автомобила. Два от тях са частично смазани."Какво ще рече, частично смазани?

29

ЗАГРИЖЕНИ

преди 12 години

Абе какво сте се загрижили за издрасканите коли , като сте толкова отидете и проучете какво ще се строи там , как са изкарани строителните книжа, кой инвестира и с какви парички.

28

Анонимен

преди 12 години

ami kato gledam, 4e ni6to ne e ogradeno okolo stenata i nikade ne e pisano vnimanie opastnost ot srutvane dobre, 4e hora ne sa postradali. dano spleskanite koli na horata bydat plateni ot zastrahovkite ili vinovnika za zlopolukata byrzo.

27

:)

преди 12 години

айде другари сега е момента да кажете , че Фандъкова е виновна и бързо да излезете с призиви , ако беше Крадлиев кмет , това нямаше да се случи.Избори Избориии

26

varg

преди 12 години

браво бе егати накадърниците

25

Анонимен

преди 12 години

Абе какви са тези заглавия бе *** ..Стената не се е срутила .. а са е срутили , но за жалост както обикновенно човешкия матриал не е на ниво и всеки си мисли , че разбира от всичко .Вика си един багер и почва , но дали е обезопасено въобще не го е.е.

24

Анонимен

преди 12 години

Ами в репортажа се вижда, че на стената пише с огромни букви "НЕ ПАРКИРАЙ". А някакъв се изтъпани, че трябвало да се изпратят документи в общината. И какво като се изпратят? *** пак щяха да паркират.

23

dooobre

преди 12 години

дооообре, че няма пострдали... ама да бутнеш едноетажна барака и пак да не можеш да обезопасиш периметъра, си е чиста проба безхаберие, некадърност , немарливост и безотговорност.... хората взривяват небостъргачи и даже счупени стъкла наоколо няма, тия нашите с една стена седем коли попиляха... "майсторска" работа...

22

Анонимен

преди 12 години

Що срутихте стената, магистрала ли ще минава оттам?