73

gedtsde

преди 12 години

Бойко Борисов, да се маха а да имаме нормална държава и да не сме неговите кукли, за да живеем нормално.

72

Инкогнито

преди 12 години

Да му мислят данъкоплатците...

71

яро

преди 12 години

значи за здравеопазване,за наука -пари нема,ама за някакви чалгаджии ритнитопковци, и то аматьори-веднага се изваждат пари-и то държавни...?

70

Гого Идиото

преди 12 години

Предлагам ръководствата на спонсорираните футболни клубове в знак на благодарност да подарят на Б. Борисов картина, примерно натюрморт - на върху зелена трева е постлана диплома за висше образование. До нея лежи овчарска гега и ямурлук. Върху дипломата недоядена филия с мас, половин глава лук и сгъваемо джобно ножче. Встрани прокъсано чувалче, от което са се изтъркаляли 2-3 картофа.... Сигурен съм, че на премиера идеята ще му се стопли душата и може да отпусне още държавни помощи....

69

сашо

преди 12 години

абе как така има пари за разни хайвани дето по цял ден нямат работа,а майка ми е с пенсия 153лв. и с трудов стаж 48год.но така е човек като е прочел една книга.Идва Бойко идва,казва се ВИДОВДЕН.

68

До прокуратурата

преди 12 години

Няма ли да се самосезира прокуратурата? Не става дума, че Бойко раздава държавни пари на крадливи частни дружества, но и гордо позира с екип на Титан - Марек! А бившия (или може би и настоящ) комунист Борисов защо подкрепя отбор, кръстен на виден комунист?

67

Анонимен

преди 12 години

И на коя база е точно тайна ? На шъро базанашка основа ? Аз не искам данъците ми да отиват са пълнят касите на 8мо разредни сбирщини от ритнитопковци.***.. ци мамата аман вече

66

Анонимен

преди 12 години

Тази снимка е фалшива. Къде му е филията с мас на този дирибей?!

65

Анонимен

преди 12 години

Финансовата помощ от държавата вече е тайна:))) Малееее! То в тази държава всичко стана тайни бре! Защо ли!?

64

Анонимен

преди 12 години

Бойко е машина веее :d

63

Българин

преди 12 години

Значи с парите на данъкоплатците Боко спонсорира частни дружества, само за да подлъже феновете на тия отбори да гласуват за ГРОБ ?!?!?На тоя *** държавата да не му е бащиния, бе ?!? Докога ще го търпим?

62

Гого Идиото

преди 12 години

Тия сега за благодарност към Бащицата може да си окачат на стената бронзова отливка от топките му... футболните, де

61

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

И не се връзвайте на Днес бг... - спекулация е, че помощта е държавна, просто със съдействието на Борисов са намерени спонсори...

60

???????????

преди 12 години

От къде на къде ще спонсорираме частни дружества ? "Берое" не ни стига ? Тоя наистина си мисли,че от бай Тошо насам нищо не се е променило. Ами да върнем ЦСКА на Министерство на отбраната, Левски на МВР и .. да живее комунизма!! Да не би в бюджета да има специално перо "Прищявки на примиера" ? Няма такава наглост, Боже пази България!!

59

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Счупиха ви обръчите и ревнахте... - бъдете малко мъже - нали сте ***!...

58

Бачкатор

преди 12 години

Страджа, *** неземен. Аз ще оцелея. Мен не ме мисли. Болно ми е за момчетата ми. Че някой са семейни, малки деца имат. С какви очи ще има кажа `до тук бяхме, отивайте на борсата` ?! Не можеш да го разбереш, нали ? Просто си устроен по `боковски`.

57

Анонимен

преди 12 години

Всичко в този човек е без- срам,хаберие,акъл,интелегентост,скруполност,културие!На всяка една от тези думички приляга ПРЕДСТАВКАТА БЕЗ!

56

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

до БачкаторСвършиха лобираните държавни поръчки, когато цоцахте от държавата и глътнахте вода... - хайде сега, при нормална и конкурентна среда оцелявайте!!!..

55

Бачкатор

преди 12 години

Боко, закъсал съм я във фирмата. Осем човека имам, сън не ме хваща от къде да им намеря пари за заплати. Едни 10 хиляди лева ще ме спасят за момента. Дай да направим нещо. Ако трябва - едно мачле ще спретнем. Ще паднем с колкото кажеш, само и само да видят някой лев момчетата ми.

54

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Абе келешчовци, слепи ли сте как *** харчат предизборно милиони крадени, пари... - погледнете продължителността и честотата на рекламите на тяхното отроче, дето щяло да уволнява министър председателя!!!... Дори Калфата се засрамил и... - направил предизборния си клип...