44

13

преди 12 години

ВЪЗМУТЕНА СЪМ, ЧЕ НА ТОЯ *** МУ ВИКАТЕ "ЦАР"!!!ТОЛКОВА ЛИ Е ТРУДНО ДА МУ ЗАПОРИРАТ ВСИЧКИ СМЕТКИ И ИМОТИ - И НА ЦЯЛАТА МУ ФАМИЛИЯ!!!ЯВНО НА НЯКОЙ ТОВА НЕ МУ И З Н А СЯ!!!И НЕ Е САМО ЕДИН,КОЙТО ГО ПРИКРИВА!!!

43

ДО 43

преди 12 години

...ама иначе ,няма ...ДАЛАВЕРАААА!Далавера за продажни ...българи ,ТЕ са виновните ,и ако не им се потърси законова отговорност ,това ще продължи и за напред !Гарантирано от ...крал Киро !

42

НАЛИ!

преди 12 години

...ОТНОВО ,....СЛАБА ДЪРЖАВНОСТ ---ПРОДАЛИ СЕ БЪЛГАРИ И ИНСТИТУЦИИ ---НА *** КИРО !"ФЪФ" БГ ,САМО ПРОДАЖНИЦИ ,ИЛИ НА *** ,ИЛИ НА ТУРЦИ ......

41

az

преди 12 години

Не знам що се правите на луди от Днес.бг,още от месец се писа и разбра ,че държавата е дала тоя казан да се пази от фирмата на сина му - Ангел Рашков ,по споразумение за доверена отговорност! И 2 години докато документите гният в някое чекмедже,тоя я е изнесъл половината... Митници са си виновни,кой ги контролира,и най-глупавия не би направил това!

40

malart

преди 12 години

На снимката не виждам корона, скиптър, мантия или трон. Виждам жалка ***, която трябва да носи раирана матия, да има царски нар и решетки на монархическия си прозорец.

39

YY

преди 12 години

НИЩО ОБЩО НЯМА СЪПРУГАТА НА БИВШИЯ ПЕТЪР СТОЯНОВ С МЕНДА СТОЯНОВА ОСВЕН СЪВПАДЕНИЕ НА ИМЕНА,ТО БИВА БИВА НЕОСВЕДОМЕНОСТ,АМА...

38

!!!!!

преди 12 години

Така се прикриват следите-то и шофьора, дето прегази момчето в Катуница,май е "подменен" !!!

37

до 34

преди 12 години

Шефа на "данъчното", както го наричаш, всъщност се казва НАП - Пловдив е била Менда Стоянова, съпругата на Петър Стоянов, по времето на най-големите далавери. От преди 10-15 години. Това е България - от 10-***, 3 са безхаберници, 2 са некадърници, 2 са много заблудени и 2-*** крадат яко. А десетия бачка и се чуди как да свърже двата края - да имигрира ли ...? Да се опита да започне бизнес ли ...? Ама как да започнеш бизнес сред крадци и мутри. Как? То няма закони, има данъчни, полицаи и т.н.

36

неочуден

преди 12 години

Ами отишък човека с МВР картата си (за кято учудващо никой не пита вече) и се разпоредил с имота си. Няма да им го хариже я? Нали си плаща? *** му събратя са довлекли някой варел от вторични суровини да седи там нещо и готово. То ако не бяха затрили момчето никой нямаше и да се сети да я търси...

35

volen siderov

преди 12 години

sega raboti za boiko i ostanalite ot parlamenta. kato birenata za boiko i parvanov

34

454

преди 12 години

Цялата полиция на Пловдив ВОНИ, много ВОНИ от много години ВОНИ !!!! То не бяха ***, то не бяха арменци замесени с далевери !!!

33

Анонимен

преди 12 години

След като била отнета в полза на държавата спиртоварната била предадена за отговорно пазене на физическо лице. Доста отговорна постъпка от страна на държавата, а? Цирка тепърва започва.

32

РЕАЛИСТ

преди 12 години

НЯКАКЪВ МИРИЗЛИВ *** СЕ ГАВРИ С ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ , ЗАЩОТО Е ДАВАЛ КИНТИ НА ДЪРЖАВНИ СЛУЖИТЕЛИ!!! ШЕФА НА ДАНЪЧНОТО , ЗАЩО ОТ ДАВНА НЕ Е БЕЗРАБОТЕН!!!!

31

.

преди 12 години

DO 30;A ZASHTO PSIHOTO IZPRATI PO RANO KALINKA S EDNA DELEGATCIQ V TURTCIQ

30

Царица Костадинка

преди 12 години

Че ние глупавите дасове ако не излъжем......

29

Boroka

преди 12 години

*** насрания Пес-Цар

28

krasos

преди 12 години

Алооо... журналята ,пак се насрахте бе !!! Стига го титулувахте тоз *** !!! Той не е ЦАР , той е Господин *** !!! Спрете с тези титли да не си навлечете гнева на хората ,както успя да го направи Бенатова !!! Тези титли и всички други придобивки много бързо ще им се отнемат ,само гласувайте за АТАКА !!!

27

Boroka

преди 12 години

Аиииии стига с тоя цар .

26

Анонимен

преди 12 години

prodavat my boklycite na mangala ,da zamajat polojenieto

25

Do 24

преди 12 години

Адреса е Дондуков 2 софия, п.к. 1000