14

Люлин

преди 12 години

О, чистота с вдигнато гребло и студена биричка.............После се качвам в Бугатито си и отлитам за Халкидики.........(За провинциялистите; на Халкидикито)

13

Анонимен

преди 12 години

Сега остава да дадат и часовник на Господ, че да знае кога да пуска снега за да не им се наруши графика. :-)) Че те хората си имат графици, не е шега работа това!

12

11

преди 12 години

Представяш ли си да завали точно в 8 сутринта, що ще правят - обърква се графика, ще ринат между колите и ще чакат 5 ч. на другато сутрин за химична обработка на снега... ама всичко е измислено при снеговалеж по друго време снежинките ще ги ловят с кепчета още във въздуха.

11

Ку-ку

преди 12 години

Какви са тия часове ??????? Сигурно ще вали по нареждане на Бояджийска - ха,ха,ха,ха,ха,ха, ............ някой хора на се чуват какво говорят или по-точно говорят глупости за да се самоизтъктат !

10

Реален

преди 12 години

Не създавайте нереалистични очаквания у хората , не се прави така . Не правите услуга нито на себе си ,нито на партията си , бъдете реални и не насаждайте предварително нагласи в обществото ,което после ще доведе до напрежение !Не обещавайте нещо което никой не го иска !Пренавиването води до Грешки !!!!!!!!

9

Мароооооооо ?????

преди 12 години

Тая що не се гръмне има ли представа за какво говори ? Госпойце вземи се в ръце и не се изхърляй като *** на мокър пясък !

8

do 2

преди 12 години

ti maj ot selo ne si izlizal. Pod selo imam predwid cqla Bulgaria, da ne se naduqt slu4ajno 6opi. Za6toto az jiweq ot 8 godini w Germaniq i znam kak se 4isti tuk i znam kakwo e kato se pribera w bg.

7

Анонимен

преди 12 години

Ох.. Бях се стреснал по едно време, че ще бъдат 171...

6

Анонимен

преди 12 години

Uff, te wsqka godina sa blizo 200 ma6ini, no kato trygna iz Sofia wsqka godina sa s wdignati kofi ili sa spreni i nakraq pak se walqme iz ki6ata i pyrzalqme po leda. Ne se nakradoha tezi swine.

5

До номер 1

преди 12 години

Миналата зима нямаше сняг, затова бяха ОК :D

4

Анонимен

преди 12 години

А падналите ТАЛПИ ще ги разчиствате ли? Че както бяхме осведомени от министърката през зимата освен сняг и дървета падат и талпи и то с отгромен диаметър и това много затруднява снегопочистването!

3

11

преди 12 години

"Столичната община е готова за снега, категорична е Мария Бояджийска" - дали?

2

Анонимен

преди 12 години

Колкото и малко да е, поне по почистването на снега западняците ги удряме в земята- де да бяха и останалите работи в България такива...

1

Валката

преди 12 години

Миналата зима всичко беше ок. Нищо чудно и тази да се справят.