136

BG

преди 12 години

Chestno tova ako e darzava ot EU az prosto neznam - iavno v Bulgaria politizite se dupiat poveche ot *** ????? Многократно наши инспектори са влизали в контакт с Кирил Рашков и неговата фамилия, като доброволно са ги приканвали да си платят, но те категорично са отказвали - samo sled tova izkazvane prosto niamam dumi, AKO TOVA E DARZAVA ????

135

Анонимен

преди 12 години

В северозападнала България на такива ката Киро и Костадинка викат:Гад смърдела!

134

седефчо педофила

преди 12 години

тоя РАШКОВ ми прати 15 годишна с трипер моля ви се??как не го е срам -престъпник!!!

133

Ами да!

преди 12 години

Защо се ядосвате, бе, хора? Царица Костадинка- само как хубаво звучи! Да оставим Кирю в затвора, а нея да я възкачим на трона, пък да я пуснем да действа- и имотец си има, и още ще придобие, като пошета из Европата. Само да заобикаля Франция и Саркозито! А ние ще си лежим, ще си развиваме културната идентичност, няма да плащаме никакви данъци и такси, пък тя ще принася за благото на държавата. Че лошо ли ще е?

132

MKS

преди 12 години

Стига с тези царе и царици бе!Какви сте такива журналистите незнам!?Ще пишете *** Киро и Мангалица Костадинка!Стига сте петнили българската титла на нашите монарси!

131

чичо Тричко

преди 12 години

... за Цар Киро каторга!

130

boro

преди 12 години

Като говорим за цар Киро,крал Спиро и т.н. се чудя защо РОМИТЕ не пътуват със метрото?

129

БАЧКАТОР

преди 12 години

Чудят се как да покрият мръсотиите на ***, че да не се разприказва за връзките и подкупите които е раздавал на висши чиновници и полицаи. А може да си е пазарувал и по-високопоставени хора .... Бойче, ще гледаш като бито коте след изборите!

128

бах ти глупак

преди 12 години

Онзи българин дето го писаха по новините дължи 100 млн. лв. на държавата и не ги плаща , този *** станал ,че платил 98 хил. лв. ! Глупав *** ееейй !

127

Анонимен

преди 12 години

Какво е това заглавие?антибългарските медии пак се подиграват с Българите.

126

Men

преди 12 години

Sprete s titlite. Tova e edin prost ***!!! Ili vie kato Giobels si mislite,4e kato go povtorite 100 pati 6te stane istina. Tova oba4e vaji za lujata, a ne za ***!!

125

Анонимен

преди 12 години

а тези 98 000 от къде ги е извадил след като е безработен и няма доходи?

124

чичо

преди 12 години

А ГОЦЕ КОГА ЩЕ СИ ПЛАТИ ДАНЪЦИТЕ,И КОГА ЩЕ ВЪРНЕ ОТКРАДНАТИТЕ МИЛИАРДИ ОТ НАРОДА....А МАСЛАРОВА...А РУМЕНОВЦИТЕ....А КАДИЕВ....И МНОГО ДРУГИ ОТ МАФИЯТА-БСП

123

кр. станев

преди 12 години

ако някой види малко по бял *** и има съмнение в националноста му знаете ли как може да го познаете ГЛЕДА МУ СЕ ГОРНАТА ДЖУКА АКО Е 2 ПРЪСТА ШИРОКА ЧИСТОКРЪВЕН *** Е НА 100%

122

Обиден

преди 12 години

ТЕЗИ ГНУСНИ *** НЯМАТ ТИТЛИ!!!!! ОБИЖДАТЕ ЦЕЛИЯ НАРОД С ТОВА!!!!!

121

ОХ

преди 12 години

Оказа се, че цар Киро не е цар, а крал...... и то много, продължава и ще продължава - нашите пари от платени данъци и осигуровки! Работи здраво българино, хиляди ЦАРЕ разчитат на товоята заплата! Не съм расист и уважавам всеки човек изкарващ прехраната си честно, и не за сметка на някой друг!

120

Helzo

преди 12 години

Днес.бг ако това е вашият цар, тогава поне си кажете, преди да пишете "Цар Киро". ТОЙ НЕ Е НАШ ЦАР. САМО *** ГО НАРИЧАТ ЦАР, ИЛИ ТАКИВА, КОИТО МУ СЛУЖАТ!!!!!

119

LoL

преди 12 години

Да минат изборите и ще го пуснат...

118

надървен

преди 12 години

Абе да пишат само *** Киро и Костадинка

117

бръсната глава

преди 12 години

Ало днес.бг променете си терминологията. Ако тя е царица Костадинка то аз съм Император Николай щото дядо ми е бил губернатор на Одеса