6

гурбетчия

преди 12 години

А жените кога ще започнат да ги съдят за проституция ?! Тук в Германия нали ги виждам на Курфюрщендамм , въобще не ми изглеждат ,че насила са принудени да проституират ,а и сводниците им не са около тях ,така че ако искат могат да намерят начин да се оплачат в полицията !Те хем не искат официално да работят като *** за да не си плащат данъка ,хем пък не ги съдят ?!Използват сводниците си като оправдание ,"аз не искам ,но той ме принуждава"!

5

Анонимен

преди 12 години

Чакай бе, "жертви"? Насила ли са били държани, с измама ли ги е привлякъл, какво? От това което сте написали, нищо не се разбира, освен че е бил некъв посредник нещо...

4

що за pic

преди 12 години

Абе, тази с този хубав чоропагащник и с тези къси крака не ви ли се струва ,че е нещо шменти капели и чехлите не може да и помoгнат, дори и в пейзажа.

3

ххх

преди 12 години

Така нареченият Пинко от Ботевград го писаха по вестниците,по новините говориха за него.Бил голям сводник,по 1000лв на ден заработвали за него проститутките и какво ли не.Познайте какво стана? Пуснаха го ,че нямало кой да му гледа децата. Ами да оставя по една да ги гледа,не всичките на магистралата.

2

Анонимен

преди 12 години

ot 5 godini v branwa kato tartor i nakraq ne e kriminalno proqven. brei , kak sa vse svetci!

1

ЧЕНГЕ

преди 12 години

Сега да му пръснат ... за в затвора ,че и няма да му платят!!!