382

Анонимен

преди 12 години

На страха очите са големи..и чувалите пълни ама с истински бюлетини в полза на ГЕРБ

381

Анонимен

преди 12 години

Плевнелиев е пудела на Борисов.

380

Анонимен

преди 12 години

Каквито и показатели да е имало правителството на Станишев хората го свалиха.

379

Анонимен

преди 12 години

Когато господата от ГЕРБ постигнат икономическите показатели на Станишев, тогава може поне малко да им повярвам, а до тогава ще си останат само един медиен проект от голи кьорфишеци

378

Анонимен

преди 12 години

Имам само един въпрос към вас. Защо НИТО ЕДИН ОТ ВАС НЕ КАЗВА, ЧЕ СТАНИШЕВ НЕ Е ПРАВ???Ама наистина нито един:) ЗАЩОТО Е ПРАВ !!! И вие отлично го знаете, но си траете като мишоци и плюете на общо основание

377

до 385

преди 12 години

Те много добре си го знаят, че е прав и именно това е смешното, защото когато някой показва агресия и псува за щяло и нещяло това показва, че е слаб, необразован, без способности да мисли сам. С агресия до никъде не се стига фенове на Герб ! Работата е там, че както беше и с царя и в момента има маса лесно податливи хора, които вярват все още на измислената политика на Борисов !Но ние ще спрем робството, което ни налагат от 2 години насам !

376

Анонимен

преди 12 години

Станишко не може да стане с чувалите. Това не е възможно в 21 век и добре го знаеш.

375

Анонимен

преди 12 години

Вчера по телевизията социолозите биха отбой. Като се изтърваха че от 5 анкетирани трима отказвали да отговарят за политическите си пристрастия и намерения за изборите. А за да има представилност на едно изследване тия хора не могат да бъдат изхвърляни от извадката. Така че прогнозите 35 на 20 на 14 % трябва да се преизчислят така например 18 на 9 на 6 %, а ШЕСТДЕСЕТ процента от анкетираните са отказали участие в анкетата и тяхните предпочитания не са известни. Също и дали въобще ще гласуват.

374

Анонимен

преди 12 години

Щом е в Етрополе, не се и съмнявам. Само че едва ли в цялата страна ще е така. Не навсякъде има олигарх-гербаджия.

373

До феновете на ГЕРБ

преди 12 години

Имам само един въпрос към вас. Защо НИТО ЕДИН ОТ ВАС НЕ КАЗВА, ЧЕ СТАНИШЕВ НЕ Е ПРАВ???Ама наистина нито един:) ЗАЩОТО Е ПРАВ !!! И вие отлично го знаете, но си траете като мишоци и плюете на общо основание !

372

Анонимен

преди 12 години

Серго като само ти си лековерен и се яви на миналите избори като вакло жертвено агънце и за теб нямаше нито един купен глас а всички роми минаха към коалиционния ти партньор... Как и да беше управлявал щеше да паднеш от власт - 4 години в медиите те плюха. Имаше постоянни атаки от Коритаров и тн. Сега освен по някоя умряла кабеларка атаки няма. Така е без ден трудав стаж и без казарма братче - нежна и лирична душа си

371

Харакири

преди 12 години

Преди да коментирате може да гледате в YouTube:"Как Герб Раздават Пари - Buying elections in Bulgaria 16.10.2011 "

370

писна ми

преди 12 години

Не ви ли писна да ви подмамват с приятни обещания, които не изпълняват ! Герб доказаха, че и те са същите като другите, затова е време да си ходят в преспите ! Бойко дойде краят на царуването ти ! И даже предпочитам да си дам гласа за някой, който със сигурност може да те изрита, даже това да е Калфин...

369

Бай Ставри

преди 12 години

От 7 септември до 15 октомври името на премиера и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов е споменато 872 пъти в печатните медии - пет национални и два регионални ежедневника. Сергей Станишев е споменат 204 пъти, Иван Костов - 119 пъти, Волен Сидеров - 111 пъти, а за Ахмед Доган е писано в 88 случая. Е, как няма да стоиш стабилно!

368

Анонимен

преди 12 години

Каква е тази КАКАФОНИЯ??? Какви са тези КАСТАНЕТИ??? А на *** им тракат ЧЕНЕТАТА от страх, защото отиват в ИСТОРИЯТА БЕЗВЪЗВРАТНО!!! ПОМИЯТА, която бълват, ги прави само по ПРОТИВНИ и отвращава, отвръща още повече НАРОДА от тях!!! Идва ДЕНЯТ, когато думата КОМУНИСТ, ще плаши само ДЕЦАТА в народните ПРИКАЗКИ, затова НАРОДЕ БЪЛГАРСКИ на 23.10.2011г да бъдем ЕДИННИ и да изметем ЧЕРВЕНИТЕ от политическата сцена на БЪЛГАРИЯ!!!

367

Демон

преди 12 години

Списък с Гербаджииски общини, в които ГЕРБ се провалиха и 100 % ще загубят: Стара Загора, Рудозем, Тетевен, Пирдоп, Златица, Троян, Сливен. Моля, допълваите списъка!!!

366

Анонимен

преди 12 години

Калфин, нема друг начин вземи вазелина от Станишев, подмий се добре и поемай кам сараите на доган ага "да те уважи".

365

Анонимен

преди 12 години

комунистите са се разтресели от страх-че ще изгубят -пак ще се гъзят на Доган.

364

Демон

преди 12 години

В столицата на Вальо Златев - Правец, ГЕРБ също е аут. БСП печели на 100 %. Сегашната гербаджииска *** - Нитов ще си стане отново обикновено юрисконсултче в Ботевград.

363

Анонимен

преди 12 години

целият свят ни се смее-че имаме агент -комунист за президент!Защо това не се случва в другите източни страни????...защото им биха шута на комунистите още в началото на перестройката и затова сега са доста по - добре от нас !