22

Анонимен

преди 12 години

*** са виновни ,а трябваше *** лято да има

21

Станислав

преди 12 години

За всичко е виновно миналото правителство. Харчело е пари за корупционни схеми, а не за превантивни мерки срещу глобалното затопляне и ето го резултата!!!БОЙКО, почвай да ги ловиш тези снежинки, че не мога да отида на лекции заради тебе!

20

буря

преди 12 години

Добре дойдоха предизборно тея бури... видяхме и как правителството отново НЕ успя да се справи навреме с последствията...Време е да разберем, че от нас зависи кои ще са следващите в парламента... само трябва да сме единни и да разкараме мутрите и крадците !

19

Autofen

преди 12 години

Хората казаха какво ще е времето и да не се предприемат пътувания ама ставаме свидетели по новините как спасяват някакви туристи,*** с каруци и въобще някакви дето нямат абсолютно никаква важна работа,че да пътуват.Еми сами са си виновни.Айде като много ги чувате нещата грабвайте по една лопата и идвайте да ринете да видите лесно ли е...повярвали си тука шепа интернет драскачи,че природата им е подвластна!

18

timi

преди 12 години

po neizanteresovano pravitelstavo kakvo stava v durjavata nesym vijdal na nikoi ne mu puka vajnoto e izborite da se spe4elqt

17

ЕГАТИ , ДЪРЖАВАТА...

преди 12 години

...МАЛКО ДА СЕ ВЛОШИ ВРЕМЕТО И.....ВСЕ ЕДНО "ЯДРЕН УДАР" ИМА В БЪЛГАРИЯ!ХА,ХА,ХААА...."МНОГО ВОЖД...МАЛКО ИНДИАНЕЦ"----"МНОГО НАЧАЛНИЦИ...НЕМА КОЙ ДА РАБОТИ"!!!!!!!!!!!!!ТАКА Е ВЪВ ВСЕКИ "СОЦ-***"----НА ДЪРЖАВНА ИЗДРЪЖКА!ВСИЧКИ *** --НЕМА КОЙ ДА ЧИСТИ!

16

еееп

преди 12 години

еми просто има хора, на които им се налага да пътуват от едни малки населени места до други такива, някой пък нямат автомобил че да се движат по магистралите, а има и д руги причини

15

ееее

преди 12 години

Ама тези хора защо не пътуват по магистралите на ББ, а се мотаят по междуселски пътища!Държавата ни наистина е пред разпад!!!

14

Захари

преди 12 години

Айде почна се... нали уж бяха много подготвени за идването на зимата ?! Нали уж БДЖ не било в криза и не било важен сектор за една страна ?! Как може по-такъв долен начин да занемарят една държава, която и без това си беше на път към разруха. УЖАС просто ! Плаче ми се ! А г-н Борисов се седи на топличко и се радва на "царуването си"!Събудете се хора! Нещата няма да се оправят, ако само стоим и мрънкаме! Най-лесният начин е да гласуваме против ГЕРБ!

13

Какво става тук?

преди 12 години

Смях и голям резил, бива ли такова нещо още сме октомври едва.... семейство в Сливен на 20 км. от село не могат да ги спасят вече цяло денонощие, пътищата в ужасно състояние, паднаха 5 снежинки, счупиха се 10 клона и лентореза *** положението, що не се грабне сега да ходи из бедстващите райони... сигурно защото на пита с мед и ленти с ножици е първа кипра ама като трябва труд и мисъл за да се свърши нещо реално и нещо от което има нужда - няма никой...

12

Бойко Борисов

преди 12 години

Станишев е виновен.

11

Анонимен

преди 12 години

Що не аутсорснем зимата, та да можем да си поръчваме сняг само където ни трябва?***...

10

Анонимен

преди 12 години

Къде е Батман с лентичките, вездесъщия хвалипръцко ? -Скрил се е в топлия си Софийски кабинет и чака да дойде Гергьовден.

9

Анонимен

преди 12 години

А зимата още не е започнала...

8

Аутсорсинг

преди 12 години

Не са ли вече аутсорснали почистването на железопътната инфраструктура?

7

електорат

преди 12 години

НЕ ВЛАКОВЕТЕ ,А ЦЯЛАТА НИ СТРАНА ОТДАВНА Е СПРЯЛА !!!!!! И ОВЦЕТЕ ДОРИ НЕ БЛЕЯТ ВЕЧЕ

6

Анонимен

преди 12 години

OTNOVO RED I SPOKOISTVIE V MUTRISTANGLASUVAITE ZA BOKO AGENTA I CECO FISKULTURNIKA - 50-TE IMOTA !!!PROST NAROD

5

Анонимен

преди 12 години

И природата се бунтува срещу мутренското управление .

4

Анонимен

преди 12 години

Монахиня-таНе знаех, че има ангажирана фирма за почистване на ЖП Релсите? Кажи ми ако съм пропуснал...3ти, в скандинавските страни също закъсват влакове! 4ти, ти по влаковете ли ще стреляш, та ти трябва танк на 100 години? Или смяташ да го подкараш по релсите. Много разбирачи, еййййййййййййййййй...........

3

Анонимен

преди 12 години

4E VE4E NQMAME I TANKOVE , I TOVA UNI6TOJIHA