176

байганьо

преди 12 години

да *** в некадърниците,помощ ще ми искат,като не им работят отводнителните шахти,и като има се изрони асфалта излязоха ями

175

дет вика един

преди 12 години

варна ,морето СИНИТЕ ВЪЛНИ .........................................

174

darcas_real

преди 12 години

Шахтите се задръстват от листата и *** по улиците, които варненци хвърлят от гоуфчетата си и таратайките. Няма как общинари да стоят на всяка шахта и да чистят ***. А че Кирчо е *** на *** е ясно от самолет (на България ЕР). Въпроса е какво правят варнеци по темата, като си го преизбират?

173

Ь

преди 12 години

ВАРНА : Най-добрият град за живеене ! Е, сега като дойдат и гондолите ..... романтика

172

pinko

преди 12 години

много се радвам, че бурята удари в последната седмица преди изборите, та да събуди останалите заблудени с намерение да гласуват за К. Йорданов, ГЕРБ и Плевнелиев. Като отидете до урните, варненци, сетете се за наводнените си мазета, за липсата на ток, за потопените си автомобили, за "помощта" и "намесата" на държавните структури. като е хубаво времето катаджиите дебнат зад всеки завой да не би да си без колан и жилетка. като трябва да помагат на движението в потопа един полицай няма...

171

Доклад

преди 12 години

А пък в София всичко е наред.

170

???????????

преди 12 години

От какво да се срамувам? От бабините дивитини? Хм.......Ни, най- малко.

169

коментар 167

преди 12 години

Явно не четеш или между редове, като повечето хора тук. А къде? За Варна едно село до Варна. Кой спомена в един коментарите си, че и в Царево имало подобно нещо. Вид ритуал!

168

Хамелеона

преди 12 години

Гласувайте отново за варненския ЦАР КИРО и подопечните му фирми от кръга КМЕТСТРОЙ ИНЖЕНЕРИНГ...

167

АЗ !

преди 12 години

АЗ пък ще гласувам ПАК за кирито ! Вън селяните от варна! от варненец , а не селянин с магаре !

166

до 166

преди 12 години

сега и някакви ужаси намеси .. цитирам те: "За Варна ли пишеше, някъде, къде завързвали хората надолу с главата "тричане ли" вид ритуал ли? " Ей тази неграмотност която вее от изказването ти ме ужасява ... На колко години си? Единствено млада, пуберска и незряла възраст би те извинила, иначе СРАМ и то голям :)

165

???????????

преди 12 години

Не ти ща джокера виж си къде кое какво е явно изобщо не четеш ужасите. :)))

164

до 164

преди 12 години

абре пич/ка ... стига елементаризми :D вземи се в ръце и не се заяждай на парче .. и като пишеш нещо барем общата култура си проверявай ... жокер ти давам - пускай един гугъл преди да пишеш :) така де три пъти мери, веднъж режи

163

???????????

преди 12 години

Ти, къде отиде на долу, като страниците на форума върви на горе хората, защо, трябва да четат на обратно, стига заблуди.

162

от 151 до 154

преди 12 години

долното важи до 154 :)

161

Софка, как го пее...

преди 12 години

Сега е момента да се възползват от кризисното положение и да препичелят малко. Фърляйте мрежи и въдиците, през прозорците да наловите малко риба. Така, няма да ви се налага да слагате дъждобрани и гумени ботуши. За да е пълен пейзажа от Ренесанса " Гондоле" "Гондоле" поне да ви е истинска Венецията!

160

до 151

преди 12 години

Верно ли ще се заяждаме толкова елементарно .... сега ще кажеш че и село Бродилово, намиращо се до Царево сигурно се намира в Гръцко ... пфууу неграмотни и ограничени хора под път и над път

159

Подводници

преди 12 години

Кире се е обърналкъм флота да изпратят подводница за да вади потъналите коли. След като Кире направи първия в света град с улици за тест на луноходи, сега се е наел с нелеката задача да го превърне в подводен град / и успява със завидна лекота - просто шахтите не се почистват и хоп готово /което неминуемо ще доведе повече гмуркачи отколкото потопения самолет на Тато в морето. Ура другари за новия Стив Джобс - Кире Йорданов с поглед в бъдещето и много нови привлечени туристи-гмуркачи във Варна!

158

НИЩО ВИ НЕМА ...

преди 12 години

...НА ВАРНЕНЦИ И ВАРНА---ВСЕ ЕДНО "МОСКВА-РЕКА".....ВИ Е ДОШЛА НА ГОСТИ , ПО"БРАТСКИ"....ХА,ХА,ХАААА....!ПРИ ТОЛКОВА РУСНАЦИ И РУСКА ТЕХНИКА ....КАК НЕ ВИ Е СРАМ ДА СЕ ОПЛАКВАТЕ ,БЕ...!Я ,ВИКНЕТЕ "***"-аджийте...ДА ВИ ИЗОРАТ УЛИЦИТЕ ...ТА ДА ГИ ЗАСЕЕТЕ ПОСЛЕ!...ШЕ СТЕ НА ДАРАВЕРА...ХА,ХА,ХААААА...!!!!!!!!!!!!!!!!

157

Някой си

преди 12 години

Сутринта във Варна беше ня'къв ужас , затлачени шахти , водата не се оттича , реки по улиците, заседнали автобуси и коли ... както се казва "хубава работа ,ама българска" . Зимата пак ни изненада !