69

Надежда

преди 12 години

Направените коментари до сега само показват колко сме разединени българите.Апатия,несигурност,недоверие и още много други неща ни пречат.Много от управляващите го използват.

68

Анонимен

преди 12 години

Не разбирам какво се оплаквате от правителството, може би защото ви заставиха да спазвате малко от малко законите ли и има малко повече контрол от преди. Цар Киро е в държавата от много време и е извън закона също не от вчера и сега, когато се предприе нещо пак сте недоволни комунисти мръсни. Искате да си грабите, правите каквото искате и мързелувате и пак да взимате пари. Напълно подкрепян строежа на магистрали, плащам данъци и искам да карам по хубави пътища, а не да си чупя колата в дупки.

67

Анонимен

преди 12 години

До 72:Кое му е "успешното" на това правителство? По високите цени на всичко ли?Или може би по-високата безработица? Или прагър на бедността?Или средният доход на едно семейство ли?Или може би сметката ти за вода/ток/парно?Това правителство ТРЯБВА да си ходи.

66

Анонимен

преди 12 години

До 72:Може и да умират ежедневно хора от катастрофи, само че това в Катуница не беше катастрофа а предумишлено убийство след ЗАКАНА за убийство.

65

ГЕРБ

преди 12 години

Добре и какво искат тези надъханяци от Катуница? Да ни изхвърлят от ЕС , да ни обявят за нацисти и да изпаднем в изолация това ли искате? Значи сега за едно убийство цяла война да стане, ми то от катастрофи всеки ден умират 2-3 младежа , против това що не протестирате? Айде дайте да провалим най-успешното правителство от 20 години насам , баси ***.

64

СърФист

преди 12 години

След събитията съм абсолютно убеден, че ГЕРБ поддържат *** и мутренската олигархия. Как да гласувам за Плевнелиев след като той е представител на този режим.

63

Стига оправдания

преди 12 години

НАП, МВР, ДАНС се ослушват, за да минат изборите. цецо е обещал на цар киро закрила, като си прави сметката след изборите да го излъже, а *** да гласуват за тях. В моя град *** квартал е целия син и във всяка къща има плакат и/или дори билборд. Гнус ме е, че се "помотват" проверките за да минат изборите. Нали всичко е на софтуер - има недвижими имоти, МПС-та, обявени доходи - за тези неща дали са платени данъците би трябвало да го кажат за 10 секунди, а управляващите се "ослушват"!!!

62

Джурналист

преди 12 години

Сите *** - на мегдана.

61

Анонимен

преди 12 години

Браво на Катуница,само с протести и натиск може да се накарат продажните институции да заработят.Друг начин няма-доказано е.

60

Гост67

преди 12 години

Стига с вашите глупости за някаква Катуница важни са САМО изборите и нашата пълна победа на ГЕРБ ! Аман от нещастници.

59

Samo minavam

преди 12 години

Не съм сигурен,но мисля,че Достоевски казваше,за едни свои герои,Не съм сигурен,дали в църква ще влезнат или селото ще подпалят.Политиците си мислят,че всичко ще отшуми и политолозите им пригласят.Лицемерите от ЕС и те доидоха да ударят едно рамо на Боко.Горкият тои,само за магистрали бълнува.Болно ми е,но единственият изход на тези хора,не е ли да си подпалят селото,може да звуча краино,но го казах,болно ми е.

58

Пфу

преди 12 години

*** *** екстремисти......!

57

amimi2

преди 12 години

43 ГО КАЗВА ПРАВИЛНО,до тук не може да се стигне само от Бойко,помислете кой е виновен преди него.

56

Яшо

преди 12 години

Е то се видя- има осъден- един младеж за виртуално "престъпление"....А за истинските убийства ги задържат( НЕ АрЕСТУВАТ!); т.е. ги пазят от линч.Ама няма ка- обещали са гласове..пък после кой ли ще помни какво е било...Ех, памет къса бългаска....

55

гурбетчия

преди 12 години

Еее те пък сякаш не знаят каква е процедурата в Бг., първо ще има дълго разследване ,ще има обвинени ,но осъдени няма да има ,както стана с виновниците за т.нар. "възродителен процес",когато бяха убити невинни турци ,в това число старци ,жени и деца ! Впрочем тези могат и да ги осъдят ,нали са *** , както осъдиха на смърт вербуваните от Доган и ДС атентатори ,които дори не подозираха ,че Доган играе по свирката на ДС !Странни неща се случват в "демократична" България !

54

dedo

преди 12 години

Браво !

53

gtf

преди 12 години

тва е герп - както винаги изчакват нещата да се оправят сами - неспособни на сериозно политическо или държавническо решение. Най-тъжното е това, че всичките ни управляващи са един дол дренки, броят се на пръсти истинските патриоти и родолюбци. Само тва е решението - по улиците !до 52 - ей гербер,никой не е длъжен с нещо на ***, че да се оправдават, как арменците могат, как турците могат, как всички могат само *** - не ...все някой трябва да им помага !

52

Анонимен

преди 12 години

Съгласна съм, че трябва дя протестираме срещу неравеснтвото на някой пред закона, но не съм съгласно, партии и престъпници да организират подстрекатели, които да превръщат протестите в палежи и грабежи, защото от тези действия печелят само политиците от БСП, РЗС, Атака и мафиоти като Трактора и Гоце, а реално и българите и *** губим, защото нас ни нарочиха за терористи, е няма решение на *** проблем, защото парите за тях се крадат от Евророма и неправителствени организации.

51

Атака

преди 12 години

Няма и да има нищо сериозно!

50

gesha 54

преди 12 години

Надявам се, че пишеш всичко това с най-добри намерения. Грешиш само в едно - българинът мълчи и търпи до време. Като преценявам ситуацията, стигам до извода, че едни други хора би трябвало да се страхуват - онези които разчитат на наглостта си, на закрилата на някои недомислени правозащитници и на лопатите и тоягите си.Спомни си:Полицията пази по улиците на гетата им, а те,вместо да се приберат,се ежат навън,не се сещат,че така най-лесно би се промъкнал в махалата им злодей,напр. да заложи взрив